- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
Erken gebelik Testi yaptım az önce tek çizgi Adetime 4gün var bu ay olmadı yani çok moralim bozuldu bir daha asla gecikmeden yapmicamAy hadi inşallah hamilesinizdir
Kasık ve bel ağrısı gebelik belirtisi ama bazen pisikolojikte olabiliyor. Heyacanını çok iyi anlıyorum inşallah bebeğin tutmuştur da en zahmetsiz şekilde gebe kalmışsındır. Az kalmış regle
benim stabdart regl belirtisi dısında hicbir belirtim olmadı. kendinizde belirti aramayın herkesin bünyesi farklıdır :)Hanımlar aranız da yeniyim bende 1.5 aydır deniyorum hamile kalmayı adetime 5 gün var şuanda kasık ve bel ağrım var hamile miyim diye çok heyecanlanıyorum hemen kalacakmısım gibi hissediyorum ilk defa bu ay yumurtalama tarihlerimi değerlendirdik umarım hamile kalırım bu ayBaşka da hiçbir belirtim yok o yüzden biraz umutsuzluk basıyor ama olsun diyorum ne zaman kısmetse
duruma göre ovülasyon testini denemenizi öneririm , o takvimler çok güvenilir değilmiş , tutturamayabilirsinizEvet takvimle pepapp uygulamasıyla
Ovulasyon testi takibinde yumurtlama olduğu gün canım.Hanımlar pik nedir
Üzülmeyin, bu ay kısmet değilmiş demekkiErken gebelik Testi yaptım az önce tek çizgi Adetime 4gün var bu ay olmadı yani çok moralim bozuldu bir daha asla gecikmeden yapmicam
Evet değerlendirinEki Görüntüle 2966349 Kızlar yumurtlama günüm bugün sanırım dimi? Tam pik olmuş mu?
Teşekkür ederimEvet değerlendirin
Nasılsın canim durum nasıl? Senin bat tarih ne zaman? Ben bu ay hiç anlamadım erken den kasık ağrı oldu ve 4 gündür ateşi olcuyorum yüksek çıkıyor ama yumurtlama donem şimdi takvime göre ama ağrı hiç yok bakalım ay sonu ne olacakEki Görüntüle 2966349 Kızlar yumurtlama günüm bugün sanırım dimi? Tam pik olmuş mu?
Canım iyiyim, biraz huzursuz oldum bugün… ilaç kullanmaya başladım dün. Tam denk geldi enfeksiyonNasılsın canim durum nasıl? Senin bat tarih ne zaman? Ben bu ay hiç anlamadım erken den kasık ağrı oldu ve 4 gündür ateşi olcuyorum yüksek çıkıyor ama yumurtlama donem şimdi takvime göre ama ağrı hiç yok bakalım ay sonu ne olacak
Aa cok geçmiş olsun inşallah tutar canım hamile haber alırız. Ya ben once ki hiç hatırlamıyorum ve kayet ettim olanlaei anlamıyorumCanım iyiyim, biraz huzursuz oldum bugün… ilaç kullanmaya başladım dün. Tam denk geldi enfeksiyonantibiyotik ve idrar yolu enfeksiyonu için bir ilaç. Dün akşam değerlendirdik biraz huzursuz oldum ama zararı olur mu olmaz mı diye. Bat 22 Aralık Dün pik oldu ya hiç belirtim olmadı benimde şaşırdım ne Ağrı ne sızı sadece o yumurta akı kıvamı akıntı geldi. Sen yine de gün aşırı çalışmalara devam et vakit bulduğunda. Ateşin kaç çıkıyor akıntın falan geldi mi
Ya ben engelleyeceğini sanmıyorum benim teyzemde emzirirken hamile kalmıştıAa cok geçmiş olsun inşallah tutar canım hamile haber alırız. Ya ben once ki hiç hatırlamıyorum ve kayet ettim olanlaei anlamıyorumbu aralar 36.6 fix çıkıyor hep ayni geçen hafta hafif leke sekilnde gelmişti ağrı ile birlikte ve sonra hiç oyle olmadi ama bugün da biraz gelmeye başladı bakalım değerlendirdim ama ateşim yüksek ben hamile olduğunu öğrendim gun öylesine olcumustum ve 37.2 birseydi bakalım hayırlısı ya benim tek korktuğum kızıma hala emziriyorum acaba emzirmek engeller mi hamile kalmaya onu bilemiyorum gerçeği değil ama kişiye göre değişiyor
İnşallah ya ikiside birlikte büyüsünYa ben engelleyeceğini sanmıyorum benim teyzemde emzirirken hamile kalmıştısüt korur derler ama bence ilk zamanlarda geçerli o
Ay hadi inşallah bu ay tutar seninde ve tüm isteyenlerin
Sen bol bol değerlendirsenin bat kaçtı şimdi canım.
Böyle bekleyincede zaman geçmiyorİnşallah ya ikiside birlikte büyüsüneger geçen hafta yumurtlama olduysa 17 sinde olur yoksa 24 unde bekliyorum
Bugün test yapmıştım hiç birsey görmedim ama baya zaman geçmiş ve böyle gördüm yaBöyle bekleyincede zaman geçmiyor
Haberlerini olursa belirtilerini yazarsın olur mu bekliyorum
Yaa çok mutlu olduuumKızlar ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Salı günü keseyi gördü doktorumAra sıra giriyorum buraya neler yapıyorsunuz diye, dualarım sizlerle umarım sizler de benim gibi yaşarsınız bu heyecanı
Aaaa aaaa orada çizgi mi var silikBugün test yapmıştım hiç birsey görmedim ama baya zaman geçmiş ve böyle gördüm yaama daha once görmedim bu testte böyle çıkmadı bide
Ya son test vardi elimde oylesine yaptim gecen ay da yapmıştım böyle kuruma çıkmamıştı ama simdi yine su damladı var hala ama saatler sonra cıktı yaAaaa aaaa orada çizgi mi var silik
Hamilemisiiiin yoksaaaa
Sabah ilk idrarla tekrarla bence canım yarın. Şok oldum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?