- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
Sağolasın çiçeğim bilmukabele sen de ne zaman konuşmak istersen bana yazabilirsinCanım gurbet zordur Allah yardımcın olsun. Ben gurbette değilim ama gurbette gibiyim ailemden uzağım farklı şehirlerdeyiz bende çok paylaşamıyorumbunaldığında,daraldığında yaz her zaman
Hahaha doğru diyorsun benimde yapmak gereken şeyler var aslında ama çokta yormak istemiyorum kendimi ne olur ne olmaz diye sende dikkat et canım benimHeh işte benim de öyle ama yapmicam geçen ay 6 gün kala başlamıştım üzülen ben oldum bu ay bekliyorum hem yoğunum da gelen giden çok oluyor hem de aöf sınavları dersleri falan onlarla meşgul ediyorum kendimi evin işi zaten bitmiyor diyorum yapayım gebe kalınca belki yapamam her ay bir düzenli girişiyorum eve
Ay hadi hayırlısıııı ya. Genelinde uyku oluyor anladığım kadarıyla inşallah bebiştendir. İştahı bilemedim canım herşey mümküüün. Bende uyku yok iştah her zaman yediğim kadar.Aşiri istahim artti benim kizlar bu günler de ve uykudan gözümü acamiyorum adet olcagim zamanda aclik ataklarim olurdu tabi de insan ona yoruyor ister istemez
Kendimle bas basa kalinca basladim gene kendimi dinlemeye annemler keske 4 gun daha kalsalardiAy hadi hayırlısıııı ya. Genelinde uyku oluyor anladığım kadarıyla inşallah bebiştendir. İştahı bilemedim canım herşey mümküüün. Bende uyku yok iştah her zaman yediğim kadar.
Dikkat ediyorum çiçeğim ağır kaldırmıyorum kendimi yıpratmıyorum dinlene dinleneHahaha doğru diyorsun benimde yapmak gereken şeyler var aslında ama çokta yormak istemiyorum kendimi ne olur ne olmaz diye sende dikkat et canım benim
Bizim belirtiler aynı kız ya ikimizde gebeyiz ya ikimizde değilizAy hadi hayırlısıııı ya. Genelinde uyku oluyor anladığım kadarıyla inşallah bebiştendir. İştahı bilemedim canım herşey mümküüün. Bende uyku yok iştah her zaman yediğim kadar.
az kaldı sabredelimKendimle bas basa kalinca basladim gene kendimi dinlemeye annemler keske 4 gun daha kalsalardi
Ya evet benim hala batmalar oluyor seninde oluyor muBizim belirtiler aynı kız ya ikimizde gebeyiz ya ikimizde değiliz
Ay oluyor sağ kasığımda özellikle hadi bakaşım inşallahYa evet benim hala batmalar oluyor seninde oluyor muGece uyuyamıyorum batıyor sürekli bide kaşınıyor heryerim
Regl den değildir inşallah
Yaa kizlar bende ayni sanirim ayin 11 de catlama oldu ateşim yükseldi sonra şimdi de karnım da batma var sankı koşmuşum gibi hayirlisi benim adet tarihi muhtemelen 24 25 bakalım salı günü test yapmaya düşünüyorum amaYa evet benim hala batmalar oluyor seninde oluyor muGece uyuyamıyorum batıyor sürekli bide kaşınıyor heryerim
Regl den değildir inşallah
Benim de bat 26 aralık Perşembe test yapcam hayırlısı AllahtanYaa kizlar bende ayni sanirim ayin 11 de catlama oldu ateşim yükseldi sonra şimdi de karnım da batma var sankı koşmuşum gibi hayirlisi benim adet tarihi muhtemelen 24 25 bakalım salı günü test yapmaya düşünüyorum ama
Amın inşallahBenim de bat 26 aralık Perşembe test yapcam hayırlısı Allahtan
Hadi inşallah yaaaaYaa kizlar bende ayni sanirim ayin 11 de catlama oldu ateşim yükseldi sonra şimdi de karnım da batma var sankı koşmuşum gibi hayirlisi benim adet tarihi muhtemelen 24 25 bakalım salı günü test yapmaya düşünüyorum ama
Ay oluyor sağ kasığımda özellikle hadi bakaşım inşallah
Kaset dusunuyorum kizim da normal regl e 2 gun kala test yapmistim hemen cizgi cikmisti ondanHadi inşallah yaaaaAz kalmış senin de canım. Erken gebelik testi mi yapıcaksın kaset mi?
Ay bende yapıcam yarın yada sonraki gün sabahtan. Korkuyorum ama yoksa diye bir duygu yok yani içimdeKaset dusunuyorum kizim da normal regl e 2 gun kala test yapmistim hemen cizgi cikmisti ondan
Aa neden canim? Kizim da bana hic hamile gibi gelmiyordu sadece oylesine yapmistim testi yani hersey olabillir kirmizi gelmesinAy bende yapıcam yarın yada sonraki gün sabahtan. Korkuyorum ama yoksa diye bir duygu yok yani içimde
Seninde inşallah çift çizgi çıkar hemencecik
Bekliyorum sabırsızlıklaAa neden canim? Kizim da bana hic hamile gibi gelmiyordu sadece oylesine yapmistim testi yani hersey olabillir kirmizi gelmesin
Karnim da agri var, goguslarim cok hasssas suan yani soguk ta o kotu hiss veriyor ben kizim da ileri zamanda cekmistim bunu hatta banyo dan sonra bile cok kotu oluyordu, iste oyle hassisyt ve dolu hiss var baska birsey yok bakalim umutluyum da Insallah vardir.Bekliyorum sabırsızlıkla
Başka varmı dikkatini çeken bir belirti yada bir farklılık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?