- 27 Ekim 2021
- 717
- 610
- 53
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
Yaaa süpeeeersimdi yaptim bu sekilde, bir hafta sonra doktora gitmeye dusunuyorum insallah kalp atesi ve kese gorururz sanirimAllah isteyen herkese nasip etsin amin
Aaa evet benim hesaplamaya gore 1 eylul diyor ondan diyorum augustos da olabillir bakalim ilk kizim 2 gun erken dogmustuOyyy hayırlı olsun ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse eylül anneleri diyebilir miyiz
Canim benim cok tesekkur ederim insallah guzel haber senden de aliriz ates ile olc ve guzel degerlendir yabanci kaynaklarda cok bilgi var mutlaka bakYaaa süpeeeer
Hayırlı uğurlu olsun canımm çook sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Tebriklersimdi yaptim bu sekilde, bir hafta sonra doktora gitmeye dusunuyorum insallah kalp atesi ve kese gorururz sanirimAllah isteyen herkese nasip etsin amin
Bana da 4 eylül diyor dediğiniz gibi erken olursa da Aslan olurAaa evet benim hesaplamaya gore 1 eylul diyor ondan diyorum augustos da olabillir bakalim ilk kizim 2 gun erken dogmustu
Insallah sizde gorursunuz ve kalp atmalarini dinlersiniz cok guzel bir his Allah her isteyen nasip etsinTebrikler5. Haftasinda kese gorunuyor sanirim bizde pazartesi gormeye gidecegiz 4. Haftada gorunmemisti erken oldugu icin
Evet sizin ilk mi olacak?Bana da 4 eylül diyor dediğiniz gibi erken olursa da Aslan olur
Evet Allahın izniyleEvet sizin ilk mi olacak?
Ben yarın gideceğim çiçeğim bugün bat günüm testim böyleKiraz ne zaman gidiceksin doktora sen
Benimde testte pozitif gibi çıktı ama ben şmdi gitmicem haftasonunu beklicem ya biraz daha netleşsin istiyorum bat 22 aralıktı bnmde
Çok teşekkür canııımCanim benim cok tesekkur ederim insallah guzel haber senden de aliriz ates ile olc ve guzel degerlendir yabanci kaynaklarda cok bilgi var mutlaka bak
Oh ne güzel koyulaşmış maşallahBen yarın gideceğim çiçeğim bugün bat günüm testim böyle
Darısı sana olsun inşallah tez vakitte güzelim sen kendin gebe kalmış gibi sevindin ya rabbim o güzel yüreğine göre versinOh ne güzel koyulaşmış maşallah
Aah canım beniiiim,Allah razı olsun…Darısı sana olsun inşallah tez vakitte güzelim sen kendin gebe kalmış gibi sevindin ya rabbim o güzel yüreğine göre versin
Cümlemizden çiçeğimAah canım beniiiim,Allah razı olsun…
Bak gördün mü stres yapmana gerek yokmuş canım benimm şimdi sıra doktorda artık
Benim de bugun regl gunum ve test boyle
Benimde dün böyleydii ne zaman gideceksin doktoraBenim de bugun regl gunum ve test boyle
Bugün gidecektim de kaldıı artık yarınaBak gördün mü stres yapmana gerek yokmuş canım benimm şimdi sıra doktorda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?