• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25 mayıs olanlar beraber bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de öyle muayene oldum hiç sorun çıkmadı şükür pcos demişlerdi yıllar önce düzenli adet oluyorum ama düzenli adet olmama ragmen 2 ay yumurtlama olmadı olabiliyormuş yani ben de senin gibi yumurtlama akıntısı göremeyince test aldım takip ettim sonra olmadığını görünce masaj yaptım işe yaradı ama yine olmadı gebelik sen de mutlaka o masajı dene hergün 1 tane haşlanmış yumurta ye bir de ☺️
Ay biz aynıyız canım ya bende benimde pkos diyeli 3 yıl falan oluyor şimdi rahim temiz çıkıyor ama pkos yüzünden ünsilin ve hipotiroid var ilavlarımı kullanıyorum ama geln giden yok ay şu masajdan çok umutlandım ya

Ay valla ya insan kendini dinledikce oluyor sanırım ama bende seffaf akıntı olmuyor sadece vajinın beyaz krem renk akıntısi oluyor okadar
Aslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesef

Ay biz aynıyız canım ya bende benimde pkos diyeli 3 yıl falan oluyor şimdi rahim temiz çıkıyor ama pkos yüzünden ünsilin ve hipotiroid var ilavlarımı kullanıyorum ama geln giden yok ay şu masajdan çok umutlandım ya
Pcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarız 🥰

Aslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesef
Aynn canım yok benim normal akıntım o sürekli oluyor vajına sağlıgı için diyorlar
Pcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarız 🥰
Inşallah canım benim ya seni tanıdıgima çok sevindim ovi benimde aklımda eşime diycem bugün en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah belkide hamileyizdir yinede umutlu olalım 🥰🌸

Aynn canım yok benim normal akıntım o sürekli oluyor vajına sağlıgı için diyorlar

Inşallah canım benim ya seni tanıdıgima çok sevindim ovi benimde aklımda eşime diycem bugün en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah belkide hamileyizdir yinede umutlu olalım 🥰🌸
Ben de seni tanıdığıma çok sevindim canım 🥰 amiin inşallaaahh 🤲❤️

Kızlar testime bakar mısınız? Sizde ikinci çizgiyi çok silikte olsa görüyor musunuz? Adetim çok düzenli değil 30-35 gün arasında oluyorum. geçen ay 24ünde oldum bu ay daha olmadım.

Eklentiler

• 23289673-ECFC-49E2-B8BF-3EC486AD90AD.webp
    23289673-ECFC-49E2-B8BF-3EC486AD90AD.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 48
  • E849B8E9-56B1-4EE5-83EC-3D9C3511DFA6.webp
    E849B8E9-56B1-4EE5-83EC-3D9C3511DFA6.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 63390468-B42D-4876-AA4A-B99D5347885C.webp
    63390468-B42D-4876-AA4A-B99D5347885C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 46
Benimde bugün bat günüm, sonuç negatif. 2.yumurtlamam da olmuştu bu ay onu da bekliyorum ama umudum yok.

Back
X