Selam canım benim yumurtlamadan beri 5 gün boyunca kasık ağrım göğüs ucu ağrım vardı. Üzerinden 11 gün geçti ara ara kasık ağrım var göğüslerim normal bacak ve bel ağrım var çok uyuyorum ama bu adet ya da sıcaktan da olabilir çalışıyorum bir deKızlar selam,
Nasılsınız bedeniniz de bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuz ? Bende hiç bişi yok..
Ay mucize olsun da oluversin yaaa denemeye devam artık. :):) geçen ay o kadar çok belirtiye ragmen olmadı ya bu ayda aksine çok iyim :):)Selam canım benim yumurtlamadan beri 5 gün boyunca kasık ağrım göğüs ucu ağrım vardı. Üzerinden 11 gün geçti ara ara kasık ağrım var göğüslerim normal bacak ve bel ağrım var çok uyuyorum ama bu adet ya da sıcaktan da olabilir çalışıyorum bir debence bende de hiçbir şey yok kan verdim ama ondan da bir şey beklemiyorum açıkçası
Devam canım nasibi ne zamansa bizi ne zaman isterse o zaman gelecekAy mucize olsun da oluversin yaaa denemeye devam artık. :):) geçen ay o kadar çok belirtiye ragmen olmadı ya bu ayda aksine çok iyim :):)
Evet evet biz düşünmüyor gibi yapmak lazım stresten de olmuyor zaten. coğu da rahat bırakınca umudu kesince oldu diyor :):):) Takviye ilaçlar kullanıyor musunuz ?Devam canım nasibi ne zamansa bizi ne zaman isterse o zaman gelecekinsan bir umutla bekliyor işte ama çoğu kişide mesela öyle olmuş burda gördüm belirti olduğu zaman negatif ama belirti olmadığı zaman pozitif görmüşler bence regl gecikmesini beklemek lazım çok da düşünmeyelim düşünmüyormuş gibi yapalım vücudumuza
bende yok. Geçen ay çok vardı olmadı. Bu ay süperim :):):) halsizlik yorgunluk göğüs hassasiyeti kasık batması vs hiç bişi yok.. Beklemede kal bakalım gecikirse test yaparsın.Kızlar benimde dün belim ağrıyordu bat2 kaldı ama bugün hiç belirtim yok sizlerde değişiklik var mı
ona bende şaşırıyorum ya. Eşime diyorum ki hayat cahile güzel :) hiç bişi bilmiyorken pıt diye oluveriyor:) çok şey bilirken olmuyor şuan :)Bu kazayla hamile kalanlara hayret ediyorumDD
Aile hekimindeki uzman doktor 1 ay önce folik asite başlattı bir de demir eksikliği varmış biraz onu bitirdim. Onun haricinde vermedi adetim de düzenli. Ama beslenmeye dikkat ediyorum çalıştığım için günde sadece 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum çünkü güm içinde zaten çok yürüyorumEvet evet biz düşünmüyor gibi yapmak lazım stresten de olmuyor zaten. coğu da rahat bırakınca umudu kesince oldu diyor :):):) Takviye ilaçlar kullanıyor musunuz ?
Hahahaaj gerçekten ya bir de ilk denemede tutturanlaraBu kazayla hamile kalanlara hayret ediyorumDD
Ben de Folik asit başladım. Dvit cok düşük 12çıktı D kullanıyorum. Birde doktorum Koenzimq10 ve Omeg3 takviyesi önerdi onları kullanıyorum. Sağlıklı ve çeşitli beslenmeye çalısıyorum. 10 bin adım atmaya çalısıyorum. Benim de çalışma hayatı çok oturarak geçiyor. O yüzden mutlaka adım atmaya çalısıyorum. Atmasam günü 100 adımla kapatarım :) o kadar hareketsiz:)Aile hekimindeki uzman doktor 1 ay önce folik asite başlattı bir de demir eksikliği varmış biraz onu bitirdim. Onun haricinde vermedi adetim de düzenli. Ama beslenmeye dikkat ediyorum çalıştığım için günde sadece 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum çünkü güm içinde zaten çok yürüyorumonun haricinde bir şey almadım ama 4 5 ay daha olmazsa takviye düşünüyorum. Sen kullanıyor musun
Ben doktorumla konuştuğumda günlük hayatına devam et gebelik planlamıyor gibi düşün. Akışta kal bol bol aşk sevgi ile hayatına devam et. Ne kadar çok üzerine konuşur araştırır takip eder kendini dinlersen o kadar olmaz diyor. Ama bunu başarabilen var mı bilemiyorum. illa bi şekilde odağım kayıyor. Ben düşünmesem bile biri gelip çocuk ne zaman senin niye yok kaç sene oldu vs vs Geçmişimi bilenler ise ayrı bi yorum yapıyor ister istemez aceleci oluyorum. Benim bu yumurtlama vs dönemlerinde olmuyor da şu bat tarihlerine doğru başlıyor heyecan. :)stres sıfır oluyor bakıyor hamileçok stres yapıyoruz kızlar bunu nasıl azaltabiliriz diye konuşmalıyız
Oooo sen o zaman bol bol yürüyüş yap canımBen de Folik asit başladım. Dvit cok düşük 12çıktı D kullanıyorum. Birde doktorum Koenzimq10 ve Omeg3 takviyesi önerdi onları kullanıyorum. Sağlıklı ve çeşitli beslenmeye çalısıyorum. 10 bin adım atmaya çalısıyorum. Benim de çalışma hayatı çok oturarak geçiyor. O yüzden mutlaka adım atmaya çalısıyorum. Atmasam günü 100 adımla kapatarım :) o kadar hareketsiz:)
evet evet dr umda özellikle uyarıyor. HEp pc başındayım. yavaş yavaş adım sayımı baya artırdım. artık günlük 10 bini zorlıuyorum. :) Özelden yazdım.Oooo sen o zaman bol bol yürüyüş yap canımhangi markaları kullanıyorsun özelden yazabilir misin
Hiç olmuyor işte oyleHer şey zamanında ve mükemmel olacak zihnimizi rahatlatalım kendimize nazik olalım bedenimiz ve ruhumuz bizlerle iş birliği içinde stresin bize fazlaca etki ettiğini unutmayalım , olmaz ise tekrar tekrar deneyebileceğimizi sadece doğurmak ile anne olunmadığına inanalım rahatlamak için korku ve endişelerimizi kağıda dökelim . Kendimize şefkatli olalım kızlar biz değerliyiz <3
anlayabiliyorum bende 1 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz beklemedeyim negatif çok üzüyor kendimi motive etmeye çalışıyorumHiç olmuyor işte oylecünkü deneyip sonuc hep negatif olması zihin kirleniyor maalesef, Hele birde ileri yaşlarda gebe kalmaya calısan ben için sor :/
Beslenmeye takviyelere dikkat edin. Doktora gorundunuz mu ? Folik asit alıyor musunuz? Allahım aratmadan size de nasip eder.anlayabiliyorum bende 1 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz beklemedeyim negatif çok üzüyor kendimi motive etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?