Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

ayy selamlar burayı yeni gördüm bat 26 haziran benimde bugün inanılmaz derecede karın kasık ağrım var her an adet olacakmışım gibi dünden beride göğüslerimde hafif ağrı ağırlık var gibi bilmiyorum psikolojikte olabilir bu şekilde belirti yaşayan var mı şu anda
Benim bat 24'ü. Şu an klasik adet belirtileri var benim de her an adet olacak gibi, kasıkta ağrı göğüste sızlama her şey her ay olduğu gibi 😄😄 tek değişik olan yumurtlamadan sonra kasık ağrım ve göğüste arada gelen ağrı hiç geçmedi

Kızlarr hepinize merhaba. Benim de 7 aylık bir serüvenim var hiç gebelik oluşmadı maalesef bütün testleri yaptırdık eşimde morfoloji 1 çıktı tek problemimiz bu onun dışında hiçbir anormallik yok. Gerekli vitaminleri takviyeri kullanıyoruz yaklaşık iki aydır eşim de ben de daha kaliteli sperm ve yumurta için. Aylardır sürekli kendimi dinliyorum bir sürü belirti çıkarıyorum yalancı testlerle uğraşıyorum vs derken hiçbiri tutmadı. Her ay düzenli 30-31 günde adet olurum. Yumurtlama akıntımı 13 14.gün gibi görürüm ve birkaç gün içinde çatlamayı görürüm. Bu ay ilk defa ovülasyon yapmadım ama ilk kez yumurtlama akıntım 11.gün geldi ve çok yoğundu her zamankinden farklı. Yumurtlamamın bir iki gün erken olabileceğini düşündüm dolayısıyla adet tarihim de bir iki gün erkene gelir normalde beklenen 28 ama. Her aydan farklı olarak yumurtlamadan üç dört gün sonda göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet başladı. Hem şiş hem yoğun acılı. Gece sağa sola dönerken uyanıyorum yatarken kalkarken dokundukça acıyor vs bundan çok şüphelenedim. Yoğun bir iştah artışım var ve beyaz bi akıntıya denk geldim. Akşamları çok erken saatlerde uyku basıyor gözlerim açılmıyor vs ama bunları belirti olarak yorumlamak istemedim beni tek şüphelendiren adet tarihine 14 gün kala başlayan göğüs hassasiyeti oldu. Hassasiyet bugün hala geçmedi ama sabah Erken gebelik test yaptım negatif. Adet tarihime bir hafta var ama bir iki gün erken olabileceğimi de düşünüyorum yumurtlamadan kaynaklı yani adetime belki de beş gün falan var. Eğer döllenme olsaydı çıkardı diye de düşünüyorum yoğun göğüs hassasiyetim de kafamı karıştıyor kan vermek de istemiyorum aylardır hüsranla sonuçlanmasından aşırı yoruldum yıprandım. Her adetimde göğüs hassasiyeti yaşarım ama birkaç gün kala olur bu bu sefer çok erken oldu böyle bi olay yaşayan var mı siz ne düşünüyorsunuz, cevaplarsanız çok sevinirim. Aşılama düşünüyorum artık yedi ayı bitirdik cidden çok yıpratıcı bi süreç yaşamayan bilmez
Canım seni çok iyi anlıyorum, insan vücudu öyle ilginç bir şey ki düşünce gücüyle bile her türlü belirtiyi oluşturabiliyor.

Sen öncelikle sakin ol çünkü bizim en büyük düşmanımız stres. Ben de 7. Ayın içindeyim, bu ay olmazsa artık tedaviye çağırdı doktorum. Morfolojiyi hiç kafana takma, eğer sprem sayısı fazlaysa onu çok önemsemiyorlar çünkü aslında yüzdelik oran o. Yani şöyle düşün yüz spermden 1’i düzgün ama milyonlarca sperm hücresi var erkekte, sadece döllenme ihtimali azalıyor ama imkansız değil. Ayrıca sağlıklı yaşam tarzıyla da düzelebilen bir şey ki zaten takviye vs alıyormuşsunuz bu çok kıymetli.

göğüs ağrısı sayılır mı bilmiyorum ama beyaz akıntı, uyku bastırması falan hep gebelik belirtisi. Başka bi topikte bu ay hamile kalan bi arkadaş vardı o da iştah artışı yaşamış. Sen şimdi hiç negatife takılma, bir kaç gün daha geçsin yeniden test yap. Doktorlara sorsan zaten gecikme olmadan test yapmayın diyorlar da işte ah bi de bize sorsunlar kolay mı beklemek ☺️

Merhaba kızlar. Benim de beklenen tarihim 26 27 Haziran. 12 Haziran'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İlk bir hafta iğneden dolayı çok kasık ağrılarım vardı. Ama 2 gündür kasık ağrım geçti yerine aşırı beyaz akıntı geldi. İğnenin 14. Günü adet olunur dedikleri için 6 günüm kalmış olmalı. Geçen ay kimyasal düşük geçirdim. O kadar merak ediyorum ki günler geçmiyor resmen. Pozitif haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah 🌷

Canım çizgi var gibi görünüyor gerçekten, çok da kısa sürede çıktı diyorsun. Yerinde olsam yarın ya da sonraki sabah testi tekrarlardım, eğer varsa koyulaşır zaten 🙏🏻 belirtilerin nelerdi?
Göğüslerim normalde de hassas olur ama bu ay çok daha fazla hassas akıntım var birde batma şeklinde kramp giriyor aslında regl belirtileri ile aynı ama bilmiyorum çok umut bağlamak istemedim bu teste

Canım seni çok iyi anlıyorum, insan vücudu öyle ilginç bir şey ki düşünce gücüyle bile her türlü belirtiyi oluşturabiliyor.

Sen öncelikle sakin ol çünkü bizim en büyük düşmanımız stres. Ben de 7. Ayın içindeyim, bu ay olmazsa artık tedaviye çağırdı doktorum. Morfolojiyi hiç kafana takma, eğer sprem sayısı fazlaysa onu çok önemsemiyorlar çünkü aslında yüzdelik oran o. Yani şöyle düşün yüz spermden 1’i düzgün ama milyonlarca sperm hücresi var erkekte, sadece döllenme ihtimali azalıyor ama imkansız değil. Ayrıca sağlıklı yaşam tarzıyla da düzelebilen bir şey ki zaten takviye vs alıyormuşsunuz bu çok kıymetli.

göğüs ağrısı sayılır mı bilmiyorum ama beyaz akıntı, uyku bastırması falan hep gebelik belirtisi. Başka bi topikte bu ay hamile kalan bi arkadaş vardı o da iştah artışı yaşamış. Sen şimdi hiç negatife takılma, bir kaç gün daha geçsin yeniden test yap. Doktorlara sorsan zaten gecikme olmadan test yapmayın diyorlar da işte ah bi de bize sorsunlar kolay mı beklemek ☺️
Ne güzel bir geri dönüş yapmışsınız, gerçekten çok teşekkür ederim. Aynı duyguları yaşadığın biriyle konuşmak bile iyi geliyomuş. Allah en kolay şekilde isteyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte. Sizin de hayırlı güzel haberlerinizi duymak çok isterim. Yeni gelişmelerden beni de haberdar edin lütfen 🥰

Kızlarr hepinize merhaba. Benim de 7 aylık bir serüvenim var hiç gebelik oluşmadı maalesef bütün testleri yaptırdık eşimde morfoloji 1 çıktı tek problemimiz bu onun dışında hiçbir anormallik yok. Gerekli vitaminleri takviyeri kullanıyoruz yaklaşık iki aydır eşim de ben de daha kaliteli sperm ve yumurta için. Aylardır sürekli kendimi dinliyorum bir sürü belirti çıkarıyorum yalancı testlerle uğraşıyorum vs derken hiçbiri tutmadı. Her ay düzenli 30-31 günde adet olurum. Yumurtlama akıntımı 13 14.gün gibi görürüm ve birkaç gün içinde çatlamayı görürüm. Bu ay ilk defa ovülasyon yapmadım ama ilk kez yumurtlama akıntım 11.gün geldi ve çok yoğundu her zamankinden farklı. Yumurtlamamın bir iki gün erken olabileceğini düşündüm dolayısıyla adet tarihim de bir iki gün erkene gelir normalde beklenen 28 ama. Her aydan farklı olarak yumurtlamadan üç dört gün sonda göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet başladı. Hem şiş hem yoğun acılı. Gece sağa sola dönerken uyanıyorum yatarken kalkarken dokundukça acıyor vs bundan çok şüphelenedim. Yoğun bir iştah artışım var ve beyaz bi akıntıya denk geldim. Akşamları çok erken saatlerde uyku basıyor gözlerim açılmıyor vs ama bunları belirti olarak yorumlamak istemedim beni tek şüphelendiren adet tarihine 14 gün kala başlayan göğüs hassasiyeti oldu. Hassasiyet bugün hala geçmedi ama sabah Erken gebelik test yaptım negatif. Adet tarihime bir hafta var ama bir iki gün erken olabileceğimi de düşünüyorum yumurtlamadan kaynaklı yani adetime belki de beş gün falan var. Eğer döllenme olsaydı çıkardı diye de düşünüyorum yoğun göğüs hassasiyetim de kafamı karıştıyor kan vermek de istemiyorum aylardır hüsranla sonuçlanmasından aşırı yoruldum yıprandım. Her adetimde göğüs hassasiyeti yaşarım ama birkaç gün kala olur bu bu sefer çok erken oldu böyle bi olay yaşayan var mı siz ne düşünüyorsunuz, cevaplarsanız çok sevinirim. Aşılama düşünüyorum artık yedi ayı bitirdik cidden çok yıpratıcı bi süreç yaşamayan bilmez
Merhaba,
Sakın üzülme kendini strese sokme çevre baskısına da maruz bırakma, Bol bol dua edip allahtan isteyeceğiz, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Aşılama olabilir, Çatlatma iğneleri ilede kolay hamile kalanlar olabiliyor. Bende bu son ayım olmaz ise yumurta büyütme ile gebelik planlayacağım. Yaşımda olunca çok beklemek istemiyorum. İçini ferah tut olumsuzluklara odaklanma güzel düşünelim güzel olsun...

Merhaba durum güncellemesi yapayım bat (25-26 Haziran) gelince sonucu buraya yazacağım belki formu okuyanlara yardımcı olur 😅 Bat’a 1 hafta kala 2 gün çamaşırıma pembe leke sürüldü ama devamı gelmedi. Ve aynı şekilde o sıra sol kasık ağrım vardı sanki üşütmüşüm gibiydi şuan geçti. Dün akşam da çok sıcakladım ayaklarım yanıyordu sabaha kadar sıcaktan uyuyamadım sanırım vücud ısımda değişiklik oldu. Bu arada beyaz akıntım gelmeye devam ediyor. Bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı tabi. Ha bir de ben diyet yapıyorum ve zayıflama sürecindeyim fakat bu hafta diyetisyende ölçüldüğümde sadece 1kg vermişim o da yağdan gitmemiş yani bu da bir belirti midir bilmiyorum ama eklemek istedim. Belki adet olacağımdan dolayı böyle bulgular yaşıyorum ama bat günüm gecikirse bir hafta bekleyip öyle test yapmak istiyorum sabredemiyoruz kızlar ama zorundayız 😅😂

Merhaba durum güncellemesi yapayım bat (25-26 Haziran) gelince sonucu buraya yazacağım belki formu okuyanlara yardımcı olur 😅 Bat’a 1 hafta kala 2 gün çamaşırıma pembe leke sürüldü ama devamı gelmedi. Ve aynı şekilde o sıra sol kasık ağrım vardı sanki üşütmüşüm gibiydi şuan geçti. Dün akşam da çok sıcakladım ayaklarım yanıyordu sabaha kadar sıcaktan uyuyamadım sanırım vücud ısımda değişiklik oldu. Bu arada beyaz akıntım gelmeye devam ediyor. Bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı tabi. Belki adet olacağımdan dolayı böyle bulgular yaşıyorum ama bat günüm gecikirse bir hafta bekleyip öyle test yapmak istiyorum sabredemiyoruz kızlar ama zorundayız 😅😂
Kesinlikle sabredemiyoruz. Ben geçen ay birebir belirtileri yaşadım elimde testlerle kalbim ağzımda gezdim. Sonuç negatif bu ay ise hiç bir belirti yok dipçik gibiyim.😀😀😀🙂 böyle olunca da hiç test yapmıyorum. Belirti olunca insanı çok heyecanlandiriyor. inşallah beklediğimiz hasretlere kolaylikla kavuşuruz amin amin

Kesinlikle sabredemiyoruz. Ben geçen ay birebir belirtileri yaşadım elimde testlerle kalbim ağzımda gezdim. Sonuç negatif bu ay ise hiç bir belirti yok dipçik gibiyim.😀😀😀🙂 inşallah beklediğimiz hasretlere kolaylikla kavuşuruz amin amin
Aminnnn 💗 Mesela şuan yapmam gereken işler var ama kafam öyle dolu ki bat gününü beklemekten hiçbir şeye odaklanamıyorum 😂 Dün test yapayım dedim çizgi bi çıktı sonra söndü tek çizgi oldu böyle saçma bişi oldu anlık dedim herhalde halüsinasyon görüyorum artık 😂😂 erken test yapmanın hiçbir manası yok gerçekten en büyük belirti adet gününün geçmesi 🫠 Geçen seferde geçmişti gerçi 5 gün baya ümitlenmiştim ama olmamıştı. Nasip 😅😅

Kızlar 23 günde bir adet görüyorum adet tarihim yarın gösteriyor uygulama 31 mayısta en son adet gördüm 9 gün sürdü 8 inde bitti 14 ünde mukuslu şeffaf akıntım oldu bu sabah test yaptım Prodoctor silik bi çizgi belirdi 2 gün sonra yine test yapacağım ama acaba dedim 11 ay olacak deneyeli
IMG_0651.webp

Aminnnn 💗 Mesela şuan yapmam gereken işler var ama kafam öyle dolu ki bat gününü beklemekten hiçbir şeye odaklanamıyorum 😂 Dün test yapayım dedim çizgi bi çıktı sonra söndü tek çizgi oldu böyle saçma bişi oldu anlık dedim herhalde halüsinasyon görüyorum artık 😂😂 erken test yapmanın hiçbir manası yok gerçekten en büyük belirti adet gününün geçmesi 🫠 Geçen seferde geçmişti gerçi 5 gün baya ümitlenmiştim ama olmamıştı. Nasip 😅😅
Nasip nasip duadan çaresi yok allahtan isteyelim her birimiz için. Benim de öyle oluyor bisi beklerken o tarih gelmeden bisi yapamıyorum. Oturup geçmesini bekliyorum.😀🙂

Kızlar 23 günde bir adet görüyorum adet tarihim yarın gösteriyor uygulama 31 mayısta en son adet gördüm 9 gün sürdü 8 inde bitti 14 ünde mukuslu şeffaf akıntım oldu bu sabah test yaptım Prodoctor silik bi çizgi belirdi 2 gün sonra yine test yapacağım ama acaba dedim 11 ay olacak deneyeli
Eki Görüntüle 3608060
Resimi yükleyince kalite bozulduğu için ben şuan için göremedim. Ama belki çıplak gözle bakınca sen ordan gorebilmissindir. İnşallah vardır müjdeni alırsın amin

Merhaba,
Sakın üzülme kendini strese sokme çevre baskısına da maruz bırakma, Bol bol dua edip allahtan isteyeceğiz, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Aşılama olabilir, Çatlatma iğneleri ilede kolay hamile kalanlar olabiliyor. Bende bu son ayım olmaz ise yumurta büyütme ile gebelik planlayacağım. Yaşımda olunca çok beklemek istemiyorum. İçini ferah tut olumsuzluklara odaklanma güzel düşünelim güzel olsun...
Amiinn, hepimize nasip etsin kolaylıkla. Dualarımızda birbirimizi de unutmayalım allahın kimin duasına cevap vereceğini bilemeyiz nasipten öte yol yok tabii ki 🤲🏻

Eki Görüntüle 3608060
Lütfen testi tekrarlamadan kendini umutlandırma prodoctorla aynı silik çizgiye umutlandım iki ay önce. Hatta farklı testle de teyit ettim emindim olduğuna ancak hamile değildim. Sonrasında yaşadığım hayal kırıklığı daha kötüydü. İnşallah hamilesindir ve bu testler artık kimseyi boş yere heveslendirmiyodur🙏🏻

Back
X