Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için söylüyor yeni öğrenmiştim altta hamilelik takvimi oluşturdum ona söylediNereye eklenmiş canımm
Bizim de tahlillerimiz düzelirse ben de rahatlayacağım inşallah. Bana doktor yumurta kalitesini arttırmak için vermişti. Eşime de metiyo plus diye bir vitamin yazdı üç kutu. Eşiniz bu değer yükselme sürecinde doğal veya vitamin olarak herhangi bir takviye kullandı mı?Amin, isteyen herkesin kucağı yorulmadan dolar inşallah. Sizin de Eylüle kadar yormadan olsun hayırlısıyla. Yaz ayları gezip tozup akışına bırakmak için çok ideal aslında, genelde de akışına bırakınca oluyor derler. Ben geçen aya kadar çok strestim, bir sorun var da ondan olmuyorsa ya boşa vakit kaybediyorsak diye, tahlillerden sonra rahatladım. Size ne ilacı başlamışlardı? Şubat ayında ilk muayeneye gittiğimde doktorum eşime bir destek önermişti, bana da sadece folik asit başlamamı söyledi ama ben eşimin vitamininin kadın versiyonunu aldım başladım destek olsun diye.
Z zzbusezz 'nin açıkladığı gibi canım, mesajının altına eklendiğini görünce demiştim.Nereye eklenmiş canımm
Bizim de tahlillerimiz düzelirse ben de rahatlayacağım inşallah. Bana doktor yumurta kalitesini arttırmak için vermişti. Eşime de metiyo plus diye bir vitamin yazdı üç kutu. Eşiniz bu değer yükselme sürecinde doğal veya vitamin olarak herhangi bir takviye kullandı mı?
Kızlar istanbul hangi hastaneye gidiyorsunuz tahliller için? Devlette yapılıyor mu bu sperm testi ya da kromozom genetik amh lh vs?
Sağlık olsun, önümüzdeki aylara bakacağız artıkbende elendim regl 2 gün var bugün sabahtan beri kahverengi lekelemmeler olunca yerleşme sandım test yaptım ama negatif
Sanıyorum siz hücrelerin yenilenme sürecini tamamladığınız için değerleriniz yükselmiş, çok sevindim adınıza.Z zzbusezz 'nin açıkladığı gibi canım, mesajının altına eklendiğini görünce demiştim.
Benim doktorum Şubatta eşime Proceive M diye bir destek başladı canım. Eşim ilk verdiği testte 2 aydır falan bu vitamini kullanıyordu. hatta doktor çok şaşırdı değerlerini görünce, sigara içmeyen birinde böyle bir sonuç beklemezdik diye. En son verdiği testte bu dediğim vitaminin 3. kutusundaydı bir de buna ek olarak başka bir sebepten bağışıklık güçlendirmek için propolis ve polen kullanımına başlamıştık onu da 20 gün falan kullanmıştır herhalde. Propolis ve polen'in itici gücü mü oldu yoksa "yumurta ve sperm üretimi için bir döngü gerekli, bugün hayat düzeninizi değiştirseniz 2-3 ay sonra sonuç alırsınız" derler ya, vitamin zaman içinde mi etki etti bilemiyorum.
Eşim son test sonuçlarını üroloji doktoruna gösterince değerler düzelmiş, zamanla daha da düzelir ama proceive, polen ve propolis dışında başka bir şey kullanmayın bazen bazı şeyler ters tepki de yapabiliyor demiş. Üroloğun eşime önerdiği yaşam tarzı: Akdeniz tipi beslenme, günde 2-2,5 lt su, hareketli yaşam tarzı, kendini çok hırpalamadan kardiyo (ağırlık vs kaldırmak ters tepki yapıyor dedi), dengeli sebze meyve tüketimi, bol yeşillik, kırmızı et haftada 2 max 3'le sınırlayın demişti. Bilmiyorum alkol tüketiminiz var mı ama haftada 2-3 sosyal içiciliğin negatif bir etkisi olmuyormuş ama sigara kullanımı çok kötü etkiliyor dedi. Vitaminlerin yanı sıra bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz, uykumuza falan dikkat ediyoruz canım. Sizin dikkat ettiğiniz başka şeyler var mı?
Ben Ankara'dayım canım o nedenle İstanbul soruna cevap veremeyeceğim ama tüm testler devlette de yapılıyor tabi ki. Sperm testi için 3-4 günlük cinsel perhiz istiyorlar. AMH için herhangi bir zamanda kan verebilirsin. FSH, LH, E2 gibi hormon değerleri içinse adetin 2. ya da 3. gününde olmalısın.
Sizin değerleriniz de çoktan düzeldi belki de, haberiniz yok sadeceÇünkü en az 60-70 gün geçmesi gerekiyomuş yenilenme için. Bize de doktor o yüzden üç aylık süreç verdi. Belki daha erken değerler yükselir iki ayda, bakalım göreceğiz. Biz de iki aydır keçiboynuzu kullanıyoruz. Bir de doktor bu vitamini vermeden önce ben araştırmalarımla e vitamininin c vitamininin faydalı olduğunu araştırmıştım eşime kullandırmaya başlamıştım. Yeni verilen vitamini 1 aydır kullanıyoruz sadece. Onun dışında alkol sigara hiç yoktu zaten eşimde. Sadece sağlıksız besleniyodu onları düzenledik. Asitli içecekleri çok azalttık. Sabah akşam keçiboynuzunu kırıp kaynatıyorum içiyor eşim. Bir de keçiboynuzu özü aldım günde 1 tatlı kaşığı onu kullanıyor. Bizim kendi kullandığımız vitaminler bitti şu an sadece doğal takviyelerle doktorun verdiği vitamine devam ediyoruz. Zaten bunlar yeterli demişti doktor da ama keçiboynuzu kullanmanızı isteyecektim ben de doğru kara
Belki de, Allah büyüktür hakkımızda hayırlısı olsunSizin değerleriniz de çoktan düzeldi belki de, haberiniz yok sadeceKeçiboynuzunun faydasını ben de duymuştum çok iyi yapmışsınız başlamakla. Alkol, sigara olmaması da çok güzel. Sağlıklı yaşam alışkanlıklarını oturtuyoruz aslında bu süreçte ne güzel. Hem kendimize, hem geleceğimize, hem de doğacak çocuklarımıza yatırım gibi
![]()
Amin, hepimiz için öyle olsunBelki de, Allah büyüktür hakkımızda hayırlısı olsunadetiniz başladı mı bu arada? En geç yarına bekliyorum ben ama henüz bi hissiyatı gelmedi
Amin hepimiz için inşallah. Kalanlarla bir dahaki aya yine bekleme topiclerinde buluşuruzBen regl oldum kızlar, bir dahaki aya umutla başlayacağımAllah hepimize vaktinde nasip etsin inşallah
Ben henüz Regl olmadım ama bi tane yüzümde sivilce cıktı demekki gelecek. Döngümün 34. günündeyim.
Sizde gecikme var mıydı, döngünüz normalde kaç gün?
Açık renkte kan gelmeye başladı bile, sökülüyor maalesef. Zaten dediğim gibi testte çıkardı o yüzden beklentim yoktu. Bakalım nasipse önümüzdeki aya inşallahAmin, hepimiz için öyle olsunadetim başladı başlayacak eli kulağında, hem kırmızı lekelenmem hem de hafif ağrım var. doktoruma sordum bugün gel derse gideceğim olmazsa tam yoğunlaşmasını bekleyeceğim. Aslında regl başlayana kadar gebelik ihtimali hep var, sizde bir sürpriz olur belki, belli mi olur
Amin hepimiz için inşallah. Kalanlarla bir dahaki aya yine bekleme topiclerinde buluşuruz
Sizde gecikme var mıydı, döngünüz normalde kaç gün?
allahım sağlıklı kolaylıklı olanını nasip etsin hepimize. bende olcakmıyım olmucak mıyım bilmiyorum hamile değilsem adet olup kurtulayım artık. beklemek çok zor böyleBen de regl oldum kızlar,temmuz ayı içinde burdan konuşalım
Aynı durum bende de varallahım sağlıklı kolaylıklı olanını nasip etsin hepimize. bende olcakmıyım olmucak mıyım bilmiyorum hamile değilsem adet olup kurtulayım artık. beklemek çok zor böyle
belirti varmı peki hamilelikte yada regl . bende ikisininde hiç bir belirtisi yokAynı durum bende de var