Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Ben de görüyorum canım kan vermelisin kesin. Benim de bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü yarın sabah kan vericem ben de
Kızlar kanı nerede veriyorsunuz acaba bizim sağlık ocağı belirli günler bakıyormuş sadece yakında devlet hstanesi yok özelde de pahalı geldi 1500flnmış

Kızlar kanı nerede veriyorsunuz acaba bizim sağlık ocağı belirli günler bakıyormuş sadece yakında devlet hstanesi yok özelde de pahalı geldi 1500flnmış
Canım ben normal kadın doğum doktorumdan randevu almıştım. Regl olursam 2. Günü gitmiş olurum olmazsam da kan veririm diye.

Ya kızlar benimde 25 hazirandi hiç gecikme yaşamazdım iki gündür olmadım ama idrsr testleri negatif kan verip negatifi görmek istemiyorum

Ya kızlar benimde 25 hazirandi hiç gecikme yaşamazdım iki gündür olmadım ama idrsr testleri negatif kan verip negatifi görmek istemiyorum
benimde kasetler pozitifti kan negatif cıktı. bende hic gecikme yasamazdım. bence 5-6 gun daha beklemeliyiz eger hala regl olmazsak kan verelım

Kızlar yaa predictor early kuruma çizgisi çıkarıyor mu başına gelen oldu mu. Dün yapmıştım negatifti. Atmamistim testi bugün baktım silik bir çizgi var.

Back
X