Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Hayırlısı olsun canım, negatif kardeşliği yaşamışız seninle. Bu ay havlu atmış olsak da, önümüzde güzel, güneşli günler var inanıyorum. :KK200:

Ne kadar detaylı anlatmışsın çok teşekkür ediyorum. Adetimi 26 ya da 27 Haziran olarak bekliyorum ama bekleyince gelmez gecikir ya hep kestiremiyorum o yüzden. Doktorum özel hastanede, perşembe ve cumaya randevu aldım ama cumartesine doktor görünmüyor, o gün olursa ne yapalım diye sordum aslında, gelin yardımcı oluruz dedi ama doktor kendi mi dedi yoksa yanındaki yardımcısı mı dedi bilemiyorum mesajla haberleştiğimiz için. Ben biraz gözlemleyeyim, cumaya kadar başlamazsa hocaya yeniden sorarım cumartesi hastanede misiniz diye, değilse cumadan giderim. İnşallah uğraştırmadan cumaya kadar başlar.

Benim de hormonlarıma mayısta bakıldı canım, rahim filmi de çekildi aynı şekilde. Aynı ay eşim de sperm testi verdi. Test sonuçlarında morfoloji sıfır, hız da düşük gelince benim doktorum eşimi ürolojideki arkadaşına yönlendirdi yoksa yumurta geliştirme, takip ya da aşılama yaparız diyordu ama sperm değerleri uygunsuz olunca hiç başlayamadık. Üroloji muayene edince bir sorun görünmüyor, 1 ay sonra başka laboratuvarda yeniden test verin demişti. Bu ay testi tekrarlayıp doktorumla paylaşınca hız düzelmiş, morfoloji de %3'e çıkmış olduğu için bu değerler bizim için uygun, adetin 1. günü görüşelim dedi. Bilmiyorum hangi yöntemle başlayacağız, öğrenince bilgi veririm yine.

Bu ay olmazsa siz de mi destekli üreme yöntemlerine başlayacaktınız?
Maşallah eşinizin değerleri normale dönmüş demek o zaman. Morfoloji 3 olunca bile yeterli diyorlar. Bence doktor sizi aşılama için çağırmış. Eşimin doktoru da benim doktorum da üç ay sonra tekrar konuşuruz ilaçlardan sonra demişti. Biz sanırım onu bekleyeceğiz. Bana kalsa hemen başlarım da eşim beklemek istiyor. Eylülün ilk haftası ilaçlarımız bitiyor. Peşine de yumurtlama günlerim gelmiş oluyor zaten. İnşallah o kadar uzamaz tabii ki. Ama kötü senaryoda eylüle kadar son kez deneyip eylüldeki sonuca göre yine olumsuz olması durumunda sanıyorum artık farklı yöntemler kullanmaya başlarız. Zaten eylülde 10.denememiz olmuş olur. Doktorum da 1 sene denenmesi gerektiğinin taraftarı. Hemen hemen seneyi tamamlamış olduğumuz için artık alternatif yolları denemeye başlarız. Tabii dediğim gibi bunlar kötü senaryoda benim için. Rabbim tez vakitte kolaylıkla nasip etsin hepimize ve hiç bu planların süreçlerin içine girmek zorunda kalmayalım inşallah 🤲🏻

Maşallah eşinizin değerleri normale dönmüş demek o zaman. Morfoloji 3 olunca bile yeterli diyorlar. Bence doktor sizi aşılama için çağırmış. Eşimin doktoru da benim doktorum da üç ay sonra tekrar konuşuruz ilaçlardan sonra demişti. Biz sanırım onu bekleyeceğiz. Bana kalsa hemen başlarım da eşim beklemek istiyor. Eylülün ilk haftası ilaçlarımız bitiyor. Peşine de yumurtlama günlerim gelmiş oluyor zaten. İnşallah o kadar uzamaz tabii ki. Ama kötü senaryoda eylüle kadar son kez deneyip eylüldeki sonuca göre yine olumsuz olması durumunda sanıyorum artık farklı yöntemler kullanmaya başlarız. Zaten eylülde 10.denememiz olmuş olur. Doktorum da 1 sene denenmesi gerektiğinin taraftarı. Hemen hemen seneyi tamamlamış olduğumuz için artık alternatif yolları denemeye başlarız. Tabii dediğim gibi bunlar kötü senaryoda benim için. Rabbim tez vakitte kolaylıkla nasip etsin hepimize ve hiç bu planların süreçlerin içine girmek zorunda kalmayalım inşallah 🤲🏻
Amin, isteyen herkesin kucağı yorulmadan dolar inşallah. Sizin de Eylüle kadar yormadan olsun hayırlısıyla. Yaz ayları gezip tozup akışına bırakmak için çok ideal aslında, genelde de akışına bırakınca oluyor derler. Ben geçen aya kadar çok strestim, bir sorun var da ondan olmuyorsa ya boşa vakit kaybediyorsak diye, tahlillerden sonra rahatladım. Size ne ilacı başlamışlardı? Şubat ayında ilk muayeneye gittiğimde doktorum eşime bir destek önermişti, bana da sadece folik asit başlamamı söyledi ama ben eşimin vitamininin kadın versiyonunu aldım başladım destek olsun diye.

süper, öyle olmamasına sevindim :KK200: ben de bu sabah test yaptım her ne kadar lekelenmem başladığı için gebelik beklemiyor olsam da bir umut işte, negatifi görünce biraz hüzün çöktü. Bundan sonrası hepimiz için kolaylıkla olsun.

Evet ya, ben de hep yoktur diyordum bu ay ama insan bir yandan hep "ya varsa" diyor içten içe. Sen gecikme olmadan test yapmayacaksın o zaman değil mi, aslında en güzeli o. Ben de yapmayacağım diyordum güya ama dayanamadım yine.

Şimdi oturdum reglimi bekliyorum, çok bekletmeden başlar umarım. Doktor adetin 1. günü görüşelim demişti. Böyle bir durumda adetin ilk günü tatile gelirse ne yapılıyor nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Ben de beklemiyorum canım çünkü adet ağrılarım başladı büyük ihtimalle ben de olucam ama üzülmek yok içimizde hep bir umut bulunmalı pes etmek yok 🙏🏻❤️❤️

Hanımmlar hanımlar üzülmek yok.. Allahtan isteyeceğiz insallah kolaylıkla nasip olacak. Süreçlerimizi bir birimizle paylaşmamız da ayrıca iyi oluyor. Cünki insan bazen ne yapacağını nasıl başlayacagını bilmiyor
Detaylı bilgiler yazan hanımlara da ayrıca teşekkürler,

Şa benum ilk yaptığım an belli belirsiz bişey görüyorum biraz bekleyince daha görünür oluyor ama hala foto da belli olacak gibi degil. Bu sabahta yaptım yine aynı
benimde reglime 2 gün var hiç bir regl belirtisi yok ne ağrım var ne göğüs sızlaması sanki daha haftalar varmış gibi kendimi hamile kalmış gibide hissetmiyorum sabah kalktığım gibi test yaptım yine çok net tek çizgi 😅

benimde reglime 2 gün var hiç bir regl belirtisi yok ne ağrım var ne göğüs sızlaması sanki daha haftalar varmış gibi kendimi hamile kalmış gibide hissetmiyorum sabah kalktığım gibi test yaptım yine çok net tek çizgi 😅
Bi yandan belirti olmaması da iyi kafayı yicem adet mi gebelik mi diye düşünmekten

Kızlar bebe time gebelik testi yalancı pozitif veriyor muydu ?

Eklentiler

• IMG_20250624_145252.webp
    IMG_20250624_145252.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 33
Benim de Bata 3 gün var 3-4 gündür mide bulantısı ve ishal var göğüslerde hassasiyet var kaşık ağrısı ve bacak ağrısı oluyor test yapmadım henüz

Back
X