Hayırlısı olsun canım, negatif kardeşliği yaşamışız seninle. Bu ay havlu atmış olsak da, önümüzde güzel, güneşli günler var inanıyorum.
Ne kadar detaylı anlatmışsın çok teşekkür ediyorum. Adetimi 26 ya da 27 Haziran olarak bekliyorum ama bekleyince gelmez gecikir ya hep kestiremiyorum o yüzden. Doktorum özel hastanede, perşembe ve cumaya randevu aldım ama cumartesine doktor görünmüyor, o gün olursa ne yapalım diye sordum aslında, gelin yardımcı oluruz dedi ama doktor kendi mi dedi yoksa yanındaki yardımcısı mı dedi bilemiyorum mesajla haberleştiğimiz için. Ben biraz gözlemleyeyim, cumaya kadar başlamazsa hocaya yeniden sorarım cumartesi hastanede misiniz diye, değilse cumadan giderim. İnşallah uğraştırmadan cumaya kadar başlar.
Benim de hormonlarıma mayısta bakıldı canım, rahim filmi de çekildi aynı şekilde. Aynı ay eşim de sperm testi verdi. Test sonuçlarında morfoloji sıfır, hız da düşük gelince benim doktorum eşimi ürolojideki arkadaşına yönlendirdi yoksa yumurta geliştirme, takip ya da aşılama yaparız diyordu ama sperm değerleri uygunsuz olunca hiç başlayamadık. Üroloji muayene edince bir sorun görünmüyor, 1 ay sonra başka laboratuvarda yeniden test verin demişti. Bu ay testi tekrarlayıp doktorumla paylaşınca hız düzelmiş, morfoloji de %3'e çıkmış olduğu için bu değerler bizim için uygun, adetin 1. günü görüşelim dedi. Bilmiyorum hangi yöntemle başlayacağız, öğrenince bilgi veririm yine.
Bu ay olmazsa siz de mi destekli üreme yöntemlerine başlayacaktınız?