Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

kızlar yarın bat günüm ama hala bir belirtim yok. ağrım yok sızım yok sadece dün gece bi göğüsüme sızlama gibi oldu 5-6 sn ama baya sancılıydı. normalde kasıklarımın ağrımaya başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok. test yaptım ama negatif anlayamadım

Ben de aynı durumdayım
Bat 29 Haziran
Akşam Predictor Early ile test yaptım, negatif çıktı 😔
11 Haziran’da Ovitrelle vurulmuştum
Akıntım var ve göğüslerim dolgun
Özellikle uçlarına dokununca acıyor
Bugün benim de birkaç kez göğsümde yanma, sızlama oldu
Başka doğru düzgün belirtim yok
İnşallah pozitife döner ikimizin de 🤲🏼😔

Benim de bat 28 haziran bugün kaset test yaptım ama kuruma çizgisi gibi sadece benim görebildiğim pek umut vermeyen bir sonuç gördüm🤣 elimdeki erken testi dayanabilirsem bat günü yapacağım. Ama kesin yarın sabah yaparım gibi. Kayda değer bir belirtim de yok

Benim de bat 28 haziran bugün kaset test yaptım ama kuruma çizgisi gibi sadece benim görebildiğim pek umut vermeyen bir sonuç gördüm🤣 elimdeki erken testi dayanabilirsem bat günü yapacağım. Ama kesin yarın sabah yaparım gibi. Kayda değer bir belirtim de yok
ben sürekli test yapıyorum hic daha önce kuruma cizgisinedenk gelmedim bence tekrarlamanda fayda var bat günü

Bu ayki gelişmelerimizi yumurtlama takiplerimizi adet günlerimizi vs yine birlikte yapabiliriz hanımlar hem destek olmak adına hem de belki bilmediğimiz şeyler olur aydınlanırız hep birlikte 🥰
kızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi🥹

Eklentiler

• 6C99C3A9-1661-4040-946C-037786AC892B.webp
    6C99C3A9-1661-4040-946C-037786AC892B.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0073.webp
    IMG_0073.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 64
Sanki hafif bir çizgi var gibi ama kalite düştüğünden zor anlaşılıyor. Hiç düşünme ne yapacağım diye, koş hemen kan ver canım en net öyle anlaşılır :KK200::halay:

kızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi🥹
Hafif bi çizgi var gibi duruyor ☺️ bence testi tekrarlayın yine aynı şekilde görürseniz kan verin derim hemen 🥰

o kadar silikki yine buda aynı şekilde eğer varsada bence çok yeni yarın sabah gidip kan veriyim en iyisi cunku suan ne mutlu olabiliyorum ne baska bısey.
Umarım güzel haberler alırsın, ya da sabredebilceksen koyulaşmasını bekleyip kana öyle de baktırabilirsin.

Back
X