Hiç bir belirti yok kan verdim negatif. Geçen ay tüm belirtiler oldu oda negatifbelirti varmı peki hamilelikte yada regl . bende ikisininde hiç bir belirtisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir belirti yok kan verdim negatif. Geçen ay tüm belirtiler oldu oda negatifbelirti varmı peki hamilelikte yada regl . bende ikisininde hiç bir belirtisi yok
İnşallah temmuzda müjdemizi alırız aminBen de regl oldum kızlar,temmuz ayı içinde burdan konuşalım
kızlar yarın bat günüm ama hala bir belirtim yok. ağrım yok sızım yok sadece dün gece bi göğüsüme sızlama gibi oldu 5-6 sn ama baya sancılıydı. normalde kasıklarımın ağrımaya başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok. test yaptım ama negatif anlayamadım
ben sürekli test yapıyorum hic daha önce kuruma cizgisinedenk gelmedim bence tekrarlamanda fayda var bat günüBenim de bat 28 haziran bugün kaset test yaptım ama kuruma çizgisi gibi sadece benim görebildiğim pek umut vermeyen bir sonuç gördümelimdeki erken testi dayanabilirsem bat günü yapacağım. Ama kesin yarın sabah yaparım gibi. Kayda değer bir belirtim de yok
kızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimiBu ayki gelişmelerimizi yumurtlama takiplerimizi adet günlerimizi vs yine birlikte yapabiliriz hanımlar hem destek olmak adına hem de belki bilmediğimiz şeyler olur aydınlanırız hep birlikte![]()
ben burdan cok net görüyorum ama napıcam bilmiyorumkızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi![]()
Sanki hafif bir çizgi var gibi ama kalite düştüğünden zor anlaşılıyor. Hiç düşünme ne yapacağım diye, koş hemen kan ver canım en net öyle anlaşılırben burdan cok net görüyorum ama napıcam bilmiyorum
Ya bugün sabah erken test yaptım ama çıkmadı öbür aya artıkben sürekli test yapıyorum hic daha önce kuruma cizgisinedenk gelmedim bence tekrarlamanda fayda var bat günü
İlk fotoda seçemedim ama ikincisinde görünüyorr sanki ya hemen çıktı mıben burdan cok net görüyorum ama napıcam bilmiyorum
kızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi![]()
Sanki hafif bir çizgi var gibi ama kalite düştüğünden zor anlaşılıyor. Hiç düşünme ne yapacağım diye, koş hemen kan ver canım en net öyle anlaşılır![]()
Hafif bi çizgi var gibi duruyorkızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi![]()
elimde test yok yarın sabah gidip kan verecegim kesin olsun aklım karısmasınHafif bi çizgi var gibi duruyorbence testi tekrarlayın yine aynı şekilde görürseniz kan verin derim hemen
![]()
ayy evde bitane kalmış onu yapıyorumHafif bi çizgi var gibi duruyorbence testi tekrarlayın yine aynı şekilde görürseniz kan verin derim hemen
![]()
2 dakika icinde falan cıktıİlk fotoda seçemedim ama ikincisinde görünüyorr sanki ya hemen çıktı mı
o kadar silikki yine buda aynı şekilde eğer varsada bence çok yeni yarın sabah gidip kan veriyim en iyisi cunku suan ne mutlu olabiliyorum ne baska bısey.İlk fotoda seçemedim ama ikincisinde görünüyorr sanki ya hemen çıktı mı
Umarım güzel haberler alırsın, ya da sabredebilceksen koyulaşmasını bekleyip kana öyle de baktırabilirsin.o kadar silikki yine buda aynı şekilde eğer varsada bence çok yeni yarın sabah gidip kan veriyim en iyisi cunku suan ne mutlu olabiliyorum ne baska bısey.
Ben de görüyorum canım kan vermelisin kesin. Benim de bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü yarın sabah kan vericem ben dekızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi![]()