ÂminBaşka doktora git. Doktor çok önemli allah vicdanlı bilgili merhametli doktorlarla karşışatırsın. Vitamin degerlerinize de baktırın eksik degerleriniz varsa mutlaka ilaç alın.
Bat ne zaman sizin?
26 ama Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldumBat ne zaman sizin?
Masallah ya hadi bakalım kan ne zaman vereceksin?26 ama Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum
Canım bugün sağlık ocağına gittim ama şansa bak ki laborant emekli olmuş yerine biri gelmemiş yarın özelde yaptırırım artıkMasallah ya hadi bakalım kan ne zaman vereceksin?
Allahım hayırla sonuç almayı nasip etsin bizede yaz ki umut olsun sevincine ortak olalım.Canım bugün sağlık ocağına gittim ama şansa bak ki laborant emekli olmuş yerine biri gelmemiş yarın özelde yaptırırım artık
Tabii yazarım Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınAllahım hayırla sonuç almayı nasip etsin bizede yaz ki umut olsun sevincine ortak olalım.
az önce test yaptım negatiföyle öyle sabır edelim dua edelim stres olmamaya çalısalım. Odağımızı dağıtmak lazım da ah ah gel sor ki cok zor :)
Daha erken ama ya regl gecikmesini bekleyelim. Üzülme sakın belki daha zamanı var.bekleyip görelim
az önce test yaptım negatif
Daha erken ama ya regl gecikmesini bekleyelim. Üzülme sakın belki daha zamanı var.
Karamsar olmaa her şey güzel olacak diyelim... Bi daha li aya ovulasyon testleri ile ilerlersin. Olmadı dr la görüş pes etmek yoook.Karamsarlaştım bugün sanki hasta olacakmışım gibi his var
Ben de öyle hissediyorum geçen gün kan testi verdim düşük çıktı tabi erkendi. Dün idrar testi yapayım dedim onda da yokKaramsarlaştım bugün sanki hasta olacakmışım gibi his var
Kesinlikle Pes etmek yok kızçelerKızlllarrr moral bozmak yokkkk güçlü olacağızzzz. Ay birde ben kilo ile de ugrasıyorum. Hayatımda hiç ideal kiloda olmadım ama Kilom var. Dr halledersin diyor da bebek olmadıkca acaba kilo mu muhabbeti yapuyorum ki Bundan onceki gebeliimde daha kiloluydum şuan o güne göre daha az kilodayım ama neyse bakalım :) güçlü olalımmmmmmm pes etmek yok
İnsallah canım benim insallah kolaylıkla olur. Allahım bizleri mahrum bırakmaz amin aminBenim de beklenen tarihim 26-27 Haziran. Şu an hiçbir belirti hissetmiyorum sadece göğüs hassasiyeti var ama o her regl öncesi olan bir şey zaten. 7 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa doktorum adetin ilk günü görüşelim dedi, sanırım yumurta takibi ya da aşılamaya başlayacak. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Umarımmm hepimiz için çok amin <3Kesinlikle Pes etmek yok kızçelerkötü düşünmüyoruz Rabbim hayırlısı ile bizlere en güzel haberleri versin. Bu ay olmazsa bir dahaki ay için vücudumuzu hazırlayacağız üzüntü stres en büyük kötülük bizim için
Valla bende inanılmaz bir şişkinlik var tabi regl mi bilemiyorum… akıntım da fazla beklemedeyimKızlar selam,
Nasılsınız bedeniniz de bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuz ? Bende hiç bişi yok..
Amin aminnnnUmarımmm hepimiz için çok amin <3
bende şiş hissediyorum akıntım fazla yok olacaksam olayım regl artık diyorumValla bende inanılmaz bir şişkinlik var tabi regl mi bilemiyorum… akıntım da fazla beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?