• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Hamile olanları tebrik ediyorum 😍 ben bugün test yaptım negatif çıktı.
Bu sabah göğüslerim ağrımaya başladığı için yapmıştım adet başlangıcı 26-28 haziran arası gösteriyor
Eğer BAT 26-28 Haziran gösteriyorsa belki henüz test hcg düzeyini algılamamış olabilir. Belirtiler ve hissiyat devam ederse birkaç gün sonra yeniden test yaparsın.

Benim de birden çok belim ağrımaya başladı bugün, arada da sancı giriyor sanki regl olacakmışım gibi.

Eğer BAT 26-28 Haziran gösteriyorsa belki henüz test hcg düzeyini algılamamış olabilir. Belirtiler ve hissiyat devam ederse birkaç gün sonra yeniden test yaparsın.

Benim de birden çok belim ağrımaya başladı bugün, arada da sancı giriyor sanki regl olacakmışım gibi.
Umarım psikolojik değildir canım 🥹

Dayanamayıp erken test yapan var mı kızlar aranızda
Ben salı günü kan testi vermiştim negatif. O gün erken gebelik de yaptım negatif. Yumurtlama sonrası 12. Gündü adetime 7 gün falan var ama bazılarının 6 gün kala çıkmış mesela o yüzden pek umutlanmıyorum😐😁 adet gününü bekliyorum

Ben salı günü kan testi vermiştim negatif. O gün erken gebelik de yaptım negatif. Yumurtlama sonrası 12. Gündü adetime 7 gün falan var ama bazılarının 6 gün kala çıkmış mesela o yüzden pek umutlanmıyorum😐😁 adet gününü bekliyorum
benım yumurtlama 13 çatlama 14 belirti olarak sadece dun mıdem cok bulanıyordu bugunde cok uyku halı var onun dısında akıntım falan yok. yumurtlamadan kc gun sonra net sonuc alırız acaba

Arkadaşlar bakarmısınız lütfen
Adetime daha 6 günüm var bugün bi test yaptım 1-2 dakika sonra telefon flaşını testin arkasına tutdum çok bariz açık pembe çizgi vardı normalde hiç bir teste böyle görmemiştim ve testi güneşe falan tutuncada görünüyor umutlanmalımıyım acaba...

Back
X