Sonucum çıktı adetime 3 gün kalmıştı 108 geldiİnşallah gönlüne göre çıkar seni de kutlar, duanı isteriz burada canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum çıktı adetime 3 gün kalmıştı 108 geldiİnşallah gönlüne göre çıkar seni de kutlar, duanı isteriz burada canım.
Çok sevindim adına inşallah hamilelik sürecin çok güzel geçer sağlıklaAdete 3 gün kala 108 geldi
İnşallah çok erken de sevinmek istemiyorummmm Allahım sağlıkla ilerletir inşallahÇok sevindim adına inşallah hamilelik sürecin çok güzel geçer sağlıkla
Tabi ki haberdar ederim mutlaka, sen de gelişmeleri bizimle paylaş lütfenNe güzel bir geri dönüş yapmışsınız, gerçekten çok teşekkür ederim. Aynı duyguları yaşadığın biriyle konuşmak bile iyi geliyomuş. Allah en kolay şekilde isteyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte. Sizin de hayırlı güzel haberlerinizi duymak çok isterim. Yeni gelişmelerden beni de haberdar edin lütfen![]()
Canım ne güzel yazmışsın inşallah gerek kalmasın ama eğer olursa da biz de tedaviyle kolaylıkla hamile kalanlardan olalım inşallah. Yaş konusu bazen beni de strese sokuyor, sen kaç yaşındaydın?Merhaba,
Sakın üzülme kendini strese sokme çevre baskısına da maruz bırakma, Bol bol dua edip allahtan isteyeceğiz, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Aşılama olabilir, Çatlatma iğneleri ilede kolay hamile kalanlar olabiliyor. Bende bu son ayım olmaz ise yumurta büyütme ile gebelik planlayacağım. Yaşımda olunca çok beklemek istemiyorum. İçini ferah tut olumsuzluklara odaklanma güzel düşünelim güzel olsun...
36 :/Tabi ki haberdar ederim mutlaka, sen de gelişmeleri bizimle paylaş lütfenBen galiba bu ay da elendim, adım adım regle doğru ilerliyorum eğer öyle olursa aşılama/takip konusunda güncellerim sizi artık :)
Canım ne güzel yazmışsın inşallah gerek kalmasın ama eğer olursa da biz de tedaviyle kolaylıkla hamile kalanlardan olalım inşallah. Yaş konusu bazen beni de strese sokuyor, sen kaç yaşındaydın?
Canımmm tebrik ederim, harika bir haber buSonucum çıktı adetime 3 gün kalmıştı 108 geldi
Daha adete 3 gün var o kadar da düşük değil canım sen olumlu düşün. İnşallah darısı benim başıma ama umudum yok regl gelirse hsg çektiricemİnşallah çok erken de sevinmek istemiyorummmm Allahım sağlıkla ilerletir inşallah![]()
Ben de 39 yaşındayım. Seninki strese girecek bir yaş değil inan ki, hormon değerlerine baktırdıysan ve her şey yolundaysa yaşı sadece rakamdan ibaret bir sayı gibi düşün. Stres bizim en büyük düşmanımız.
Tabii ki herkes duamda her zaman inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler aminCanımmm tebrik ederim, harika bir haber buHaftaya güzel başladık, devamı bol olsun
108 gayet güzel bence, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bizler için de dua eder misin
![]()
İnşallah sağlıkla ilerler aminDaha adete 3 gün var o kadar da düşük değil canım sen olumlu düşün. İnşallah darısı benim başıma ama umudum yok regl gelirse hsg çektiricem
108 geldi sonuç haber vermek istedim demek ki doğru Ovülasyon pozitif görünüyor sürekliİkimizdede aynı durum söz konusu olmuş İnşallah seninde vardır güzel haberlerini alırızBelirtin varmıydı
Ben de 39 yaşındayım. Seninki strese girecek bir yaş değil inan ki, hormon değerlerine baktırdıysan ve her şey yolundaysa yaşı sadece rakamdan ibaret bir sayı gibi düşün. Stres bizim en büyük düşmanımız.
No stres, yes huzur lütfen![]()
Amin, hepimize inşallah. Geç olsun, güç olmasın diyelim. Bir dahaki gebeliğinde bebişin sağlıkla kucağına gelsin, evinizi neşeyle doldursunBu ay onlara baktırmaya gideceğim henüz bakılmadı. Benim sürecim biraz karışık. 37. haftada ölü doğum yaptım. Sonra sağlık sorunları vs derken yaş bu oldu. Bakalım insallah stres olmam aslında süreç içinde stres olmuyorum da regl yaklaşmaya başladığında gelecek mi gelmeyecek mi diye bi stres basıyor. Ama gebelik belirtisi yaşayıpta sonuc negatif olunca iste o zaman bi tık :) üzülmece stres :) Allahım herkese sağlıkla uzun ömürle hayırlı evlat nasip etsin en en en kolayından.
Amin amin sağlıkla insallah...Amin, hepimize inşallah. Geç olsun, güç olmasın diyelim. Bir dahaki gebeliğinde bebişin sağlıkla kucağına gelsin, evinizi neşeyle doldursun![]()
Bakalım çarşamba günü her şey belli olcaknegatif canım benimde 3 gün var bende yaptım negatif regli beklemek en sağlıklısı![]()
Yaaa ne güzelll senin adına çok sevindim çok iyi bi değer maşallahAdete 3 gün kala 108 geldi
Sağlıkla ilerler inşallahYaaa ne güzelll senin adına çok sevindim çok iyi bi değer maşallah![]()
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla ilerler İnşallah süreç ikimiz içinde108 geldi sonuç haber vermek istedim demek ki doğru Ovülasyon pozitif görünüyor sürekli![]()
canım ne yaptın, çıktı mı sonucun?Maşallah hanımlar maşallah, allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Amin... Bende kan verdim bakalım sonuca göre yazarım size