Öyle oluyo. Adetten beş altı gün önce bile çizgiyi gören oluyo. Ben bı senedir daha bı tane bile silik gölge hayalet falan hiç çizgi görmedimDoktor adetin geçsin bi hemen yapma demişti ama bu forumda gördüğüm millet 12. 13. Gün silikte olsa 2. Cizgiyi goruyor
Hayırlısı olsun ins bı an önce olur herkesinBen gordum gecen sene 2. Çizgim mükemmel derecede netti meğer kimyasalmış . Tekrardan çift çizgiyi bekliyorum artık ekime kalacak gibiyim
İyi diyende var iyi değil diyen de bir araştırmak lazım sağol cevabın için canımTeyzem anlatiyordu o sekilde hamile kaldım diye tüperi açıyormuş
Denemem zaten bendeİyi diyende var iyi değil diyen de bir araştırmak lazım sağol cevabın için canım
Bende o kafadaydim ama yapmadığımız günler çatışma olursa diye düşünmüştümBizde sigara alkol yok..kistten dolayı altı ay olmadı.bes ayda ilaç içtim bekledik. Bu ay ilk sayılır. Fakat hiç umudum yok. Ovulasyon testi bende hiç kullanmadım. İki güne bir yapinca gerek Paz diye düşünüyorum.sizce ?
Atsaydın keşke fotografınıBen yine test aldim. Belli belirsiz bir cizgi gordm. Yarin yine test yapicam
Atsaydın keşke fotografını
Tiktokta falan görmüştüm bu testleri… bu teste göre hamile gibisin. Kan ver haberdar et bizi, umarım vardırEki Görüntüle 2922724
Yurt disindayim. Kullandigim hamilelik testleri sizden farkli. Bu testte + isareti gormek hamilelik demek
Biliyorum bu testleri evet sanki bi çizgi var gibi en iyi sonucu adet geciktiginde anlarsin benceEki Görüntüle 2922724
Yurt disindayim. Kullandigim hamilelik testleri sizden farkli. Bu testte + isareti gormek hamilelik demek
Selam, bat ı bekliyorum henüz test yapmadım pek belirtim yok açıkcasıNe durumdasiniz bende hsg catlatma ve klomen kullandim bu ay
Hayırlısı olsun var sanırım biliyorum bu tezleri youtubede görmüştüm erken gebelik testimi normal test mi bizim sizinle bat aynı ben acaba erken gebelik test mi yapsam belki umut olur yaEki Görüntüle 2922724
Erken gebelik bu canim. Iki gun once ayni testi aldigimda hic birsey gorememistim.Hayırlısı olsun var sanırım biliyorum bu tezleri youtubede görmüştüm erken gebelik testimi normal test mi bizim sizinle bat aynı ben acaba erken gebelik test mi yapsam belki umut olur ya
Bekliyim bende bakalim ama göğüs hassasiyeti filan yok artık bende arada kasik agrisi o kadar gelir benimki 2 guneErken gebelik bu canim. Iki gun once ayni testi aldigimda hic birsey gorememistim.
Belirtileriniz ne acabaErken gebelik bu canim. Iki gun once ayni testi aldigimda hic birsey gorememistim.
Akıntın var mı canımBekliyim bende bakalim ama göğüs hassasiyeti filan yok artık bende arada kasik agrisi o kadar gelir benimki 2 gune
Var süt beyazAkıntın var mı canım
Canim daha hamile oldugumdan emin degilim.Belirtileriniz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?