• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 4 Aralık

Selam kızlar 😇 bende regl olmadım hiç belirtim de yok sabah test yapamadım işe geldim yarın sabah yaparım regl gününde adet olmazsam 🥰

Test yapmaya gerek kalmadı kızlar ben regl oldum maalesef önümüzdeki aya kaldım artık 💐inşallah sizlerin vardır 🙏🙏🙏

Aynen kızlar bekleyelim gecikmeyi madem. Allah büyük 🙏🏻 belki geliyordur bebislerimiz🥹🥹

Test yapmaya gerek kalmadı kızlar ben regl oldum maalesef önümüzdeki aya kaldım artık 💐inşallah sizlerin vardır 🙏🙏🙏
Hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve kolay gebelik nasip eylesin inşallah

merhaba ♥️ 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 7 kasımda adet olmuştum. Pazartesi test yaptım çok silik kıl gibi çizgi çıktı bu sabah tekrardan test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde ortaya çıktı. Akşamüstü kan verdim beta 76.3 çıktı. Cuma tekrar kan vericem. İnşallah artar. Birkaç yerde okudum 25 üstünde bile olsa güvenmeyin diyor. Bence ben hamileyim, sizce?

Eklentiler

• IMG_9838.webp
    IMG_9838.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1
Back
X