- 28 Ekim 2024
- 143
- 49
- 18
- Konu Sahibi berzahnur34256
Selam kızlar
bende regl olmadım hiç belirtim de yok sabah test yapamadım işe geldim yarın sabah yaparım regl gününde adet olmazsam 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olana kadar umut varYarın demi senindebende dün sabah yaptım negatif ama regli oluncaya kadar ümitli olmak istiyorum
Bende aynı şekilde sabah işe geldim belirti de yok yarın sabahı bekliyorum ki bekleyebilirsem cuma sabahı beklemek istiyorumSelam kızlarbende regl olmadım hiç belirtim de yok sabah test yapamadım işe geldim yarın sabah yaparım regl gününde adet olmazsam
![]()
Regl ağrısı falanda yok bende anlamadım inşallah olmayız yaaBende aynı şekilde sabah işe geldim belirti de yok yarın sabahı bekliyorum ki bekleyebilirsem cuma sabahı beklemek istiyorum
regl olmadıysak umudumuzu kesmeyelimBen dün yine awox yaptım akşam yaptım ama yine negatifbakıyorum bir gölge görüyor gibi oluyorum sonra yok oluyor sanki. Kafalar karışık...
Bu sabah sende yapmadın o zaman bazen adet gecikmesi olmadan çıkmıyo şuan tek umudum oBende aynı şekilde sabah işe geldim belirti de yok yarın sabahı bekliyorum ki bekleyebilirsem cuma sabahı beklemek istiyorum
Sizinle aynı durumdayım. O kadar heyecanlıyım ki aklımdan çıkmıyoorBu sabah sende yapmadın o zaman bazen adet gecikmesi olmadan çıkmıyo şuan tek umudum o![]()
İnşallah hayırlı sağlıklı hamileliklerimizi öğrenelimRegl ağrısı falanda yok bende anlamadım inşallah olmayız yaa![]()
Amin amin inşallahAynen kızlar bekleyelim gecikmeyi madem. Allah büyükbelki geliyordur bebislerimiz
![]()
Evet yapmadım bende bekliyorum bakalımBu sabah sende yapmadın o zaman bazen adet gecikmesi olmadan çıkmıyo şuan tek umudum o![]()
Hadi bakalım güzel haberler inşallahBen yarın sabah yaparım bit Awox daha kızlar ilk idrarla bakalım![]()
Aynen kızlar bekleyelim gecikmeyi madem. Allah büyükbelki geliyordur bebislerimiz
![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve kolay gebelik nasip eylesin inşallahTest yapmaya gerek kalmadı kızlar ben regl oldum maalesef önümüzdeki aya kaldım artıkinşallah sizlerin vardır
![]()