Bat 5 ağustos olan var mııı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. 5-6 aydır regl öncesi hiç göğüs hassasiyetim olmazdı bu ay göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk var be yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra oldu. Bat 5 ağustos gösteriyor 6 gün var ama bugün akşam hafif sulu kahvemsi akıntı oldu. Reglim hep düzenlidir 1-2 gün oynar sadece. Yeni evliyim çabam olmadı ama korunmadım da. Geri çekilme ile korundum. Sizde böyle bir durum yaşayan var mı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. 5-6 aydır regl öncesi hiç göğüs hassasiyetim olmazdı bu ay göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk var be yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra oldu. Bat 5 ağustos gösteriyor 6 gün var ama bugün akşam hafif sulu kahvemsi akıntı oldu. Reglim hep düzenlidir 1-2 gün oynar sadece. Yeni evliyim çabam olmadı ama korunmadım da. Geri çekilme ile korundum. Sizde böyle bir durum yaşayan var mı
Yerleşme kanaması olabilir canım yani o zamanlamaya uyuyor gelen leke.

gebelik testi için şu an erken değil mi evde yapsam sonuç alır mıyım sizce

gebelik testi için şu an erken değil mi evde yapsam sonuç alır mıyım sizce
Benimde bat 5 ağustos ben awox test yaptım ama gözle görülcek kadar net değil çizgi ama kontrast yapınca gözüküyor ya anlam veremedim sizce doğru mu ilk fotoğraf 2 dakika içinde son fotoğraf yarım saat içinde çekildi belirtim çok fazla

Eklentiler

• IMG_4210.webp
    IMG_4210.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4211.webp
    IMG_4211.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlarrr sabırsızlanıyorum beraber bekleyelim mi test yapacak olan var mı belirti hidseden var mı
2 Ağustos benim bat benee bekliyorum 3 gün kaldi kaşık ağrım sızlama var birde aşırı şeffaf akıntım.var bakalım inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmaz

Aynı durumu yaşıyorum yeni evliyim Bat 5 ağustos. Ara ara vuran kasık ağrılarım ve akıntım oluyor. Genelde max adetten bir gün önce kasık ağrım olurdu. Bilgisizlikten evde gebelik testi yaptım erken olduğunu bilmiyordum pozitif çıktı (yalancı pozitifmiş) bunun üstüne ben de Pazar günü (çok erken bir tarih) beta verdim ve 0.6 çıktı yani negatif. Ama içime kurt düştü işte. Yarına randevu aldım şu an gebelik yoksa bile gebelik hazırlığı için hem vitamin değerlerime baktıracağım hem de beta tekrarlatacağım.

Benimde bat 5 ağustos ben awox test yaptım ama gözle görülcek kadar net değil çizgi ama kontrast yapınca gözüküyor ya anlam veremedim sizce doğru mu ilk fotoğraf 2 dakika içinde son fotoğraf yarım saat içinde çekildi belirtim çok
Meraktan çatlıycam bende ama okuduğum kadarıyla önce kanda sonra idrarda belli oluyormuş reglimin gecikmesini bekliycem daha da cok var .

Benimde bat 5 ağustos ben awox test yaptım ama gözle görülcek kadar net değil çizgi ama kontrast yapınca gözüküyor ya anlam veremedim sizce doğru mu ilk fotoğraf 2 dakika içinde son fotoğraf yarım saat içinde çekildi belirtim çok fazla
Awox sanırım genellikle doğru sonuç veriyor bir iki gün sonra tekrarla daha da belirginleşir eğer gebelik oluştuysa

Kızlar selam, benim de bat 4 ağustos. Bu sabah predictor early yaptım. Normal baktığımda çok bir şey göremedim ama kontrastla oynadığımda silik bir çizgi çıktı. Ne düşünüyorsunuz?
IMG_0038.webp
IMG_0039.webp

Kızlar 5 gün vardı reglime dün akşam kahverengi leke bugün yoğunlaştı kanama gibi ama pıhtı yok kramp var.pede gelmiyor ama peçeteye de çok geliyor Erken regli mi yerleşme kanaması mı ayırt edemiyorum. Merdiven süpürüp sildim sonrasında başladı kanama ve sancı normalde reglim hep düzenlidir.

Kızlar 5 gün vardı reglime dün akşam kahverengi leke bugün yoğunlaştı kanama gibi ama pıhtı yok kramp var.pede gelmiyor ama peçeteye de çok geliyor Erken regli mi yerleşme kanaması mı ayırt edemiyorum. Merdiven süpürüp sildim sonrasında başladı kanama ve sancı normalde reglim hep düzenlidir.
Canım benim de aynı şekilde oldu. Dün kahverengi lekelenme oldu bugün de kırmızı kanama gibi ama silik geldi sabah. Ped taktım hafif gelmiş ama kesildi. Erken olduk galiba ben de anlamadım hatta hep düzenli olduğum için tatili de ona göre ayarlamıştık o bile diğer adetime denk gelicek şimdi.

Benimde 5 ağustos ve ilk defa bu kadar erken oldum ve ilk defa bu ay göğüs hassasiyetim çok olmuştu. Okuduğuma göre herkesin yerleşme kanaması farklı oluyormuş takip edelim kanamayı. Sadece benim bu kadar sancımın olması regl gibi hissettiriyor.

Benim de 6 ağustos gösteriyor bat. Dün regl olacakmışım gibi ağrım oldu yataktan kalkamadım iş yapamadım resmen regl oluyorum sandım ama bi şey yok. Belirti olarak görmek istemiyorum ama kilodumda aşırı ıslaklık var günde üç defa değişiyorum akıntı da geliyor regl yaklaşıyor diye de olabilir bilmiyorum. Bugün öylesine test yaptım bembeyaz hiçbir çizgi yok😞 erken olduğunu biliyorum ama bazı kişiler 9 gün önceden öğrenmiş okuduğum kadarıyla. Hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏻

Kan vermediniz mi

Benim adetim 4 agustosta ve belirti olarak kasik sizlamasi yumurtlamadan itibaren, meme agrisi falan var. Bir de cok ilginctir ki bugun sut urunleri bozuk gibi geldi peynir ve sut icin soyluyorum ama bozuk degiller herkes yedi icti bi bana oyle geldi.

Ben varım. Bat muhtemelen 4 ağustos. 5e kayar mı bilmem. Bir gebenin günlüğü test ve 10 dakikada çekildi bu fotoğraf. Belirtiler bir sürü sivilce, göğüs hassasiyeti ve kasık batması.
20250730_093503.webp

Back
X