Bat 5 ağustos olan var mııı

testlerde yanılma payı var pozitifse kan öyle demiyor, bazen de negatif gösteriyor ama beta düşüklüğünden algılamıyor oluyor.Ben bugün yine yaptım negatif 🤦🏻‍♀️ bi yanım da sanırım olsa çıkardı diyor moralim bozuldu şahsen
Kız test yaptım negatif çıktı 2 Ağustos sabahı hiç regl belirtim yok 4ünde olmam lazım bakalım ya benim yakın zamanda hamile olan arkadaşımın reglinş üzerinden 5 gün geçince silik pozitif görmüş senin de regl 4ağustostu değil mi

Kız test yaptım negatif çıktı 2 Ağustos sabahı hiç regl belirtim yok 4ünde olmam lazım bakalım ya benim yakın zamanda hamile olan arkadaşımın reglinş üzerinden 5 gün geçince silik pozitif görmüş senin de regl 4ağustostu değil mi
Ay evet 4ü inşallah bizim de öyle olur ben bugün korkudan yapmadım yarını bekliyorum artık

Ay evet 4ü inşallah bizim de öyle olur ben bugün korkudan yapmadım yarını bekliyorum artık
İnşallah öyle olur ama bizim birliktelik sonrası 2 gün sonra çatlama olmuştu tutar mı bilmiyorum çatlama gününü değerlendiremedik ovulasyonla takip etmiştim bu ay çok az bi ihtimal ama insan hevesleniyor

İnşallah öyle olur ama bizim birliktelik sonrası 2 gün sonra çatlama olmuştu tutar mı bilmiyorum çatlama gününü değerlendiremedik ovulasyonla takip etmiştim bu ay çok az bi ihtimal ama insan hevesleniyor
O kadar çok detay varmış ki cidden işin içine girmeden tek denemede olacak sanıyorsun çevremdeki herkes ya bi deneyelim dedik oldu felan diyorlardı hamileyken. bende gerçekten öyle kolay bi şey sanmıştım. Bilmiyorum bazıları ilk denemede hamile kalıyor gerçi önceden ovü testi mi vardı diyorum düşününce babannelerimiz zamanında ceket atar hamile kalırlarmış biz her şeyi incik cincik edip stres etmekten bu kadar zorlanıyoruz bence 😞 bu arada dayanamadım test yaptım negatif 🤷🏻‍♀️ burdan döner mi artık bilmiyorum zor

O kadar çok detay varmış ki cidden işin içine girmeden tek denemede olacak sanıyorsun çevremdeki herkes ya bi deneyelim dedik oldu felan diyorlardı hamileyken. bende gerçekten öyle kolay bi şey sanmıştım. Bilmiyorum bazıları ilk denemede hamile kalıyor gerçi önceden ovü testi mi vardı diyorum düşününce babannelerimiz zamanında ceket atar hamile kalırlarmış biz her şeyi incik cincik edip stres etmekten bu kadar zorlanıyoruz bence 😞 bu arada dayanamadım test yaptım negatif 🤷🏻‍♀️ burdan döner mi artık bilmiyorum zor
O kadar haklısın ki gerçekten çok detay varmış bakalım artık yarın ola hayır ola bekleyeceğiz ama muhtemelen dönmez buradan ikimizin de 🫠

Merhaba benim de 4 ya da 5 Ağustos bat. Son 2 güne kadar adet sancısı benzeri ağrılarım vardı. Normalde Regl öncesi göğüslerim patlayacak gibi olurdu. Şu an o da yok. Regl öncesi belirtilerim de bi anda kayboldu. Dün yaptığım predictor test de negatifti. Ama regl belirtileri olmaması da garip geldi. Bu yolda yeniyim ama heyecan yapıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba benim de 4 ya da 5 Ağustos bat. Son 2 güne kadar adet sancısı benzeri ağrılarım vardı. Normalde Regl öncesi göğüslerim patlayacak gibi olurdu. Şu an o da yok. Regl öncesi belirtilerim de bi anda kayboldu. Dün yaptığım predictor test de negatifti. Ama regl belirtileri olmaması da garip geldi. Bu yolda yeniyim ama heyecan yapıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Benim de regl belirtim yok negatif gördüm ama şimdi buraya yazdım ya bu akşam regl olurum 😬 bakalım bekleyip göreceğiz canım inşallah vardır sende

Yogun agri bulantim sadcece 3 4gundur beyaz akinti geliyir goguslerim hassas aslinda reglle ayni belirtiler tek duam olmamam

Kızlar benimde bat 5 hadi taş çatlasın 6 ağustos burdan bir kaç arkadaşı diğer topikten biliyorum buraya da yazmak istedim. 3 gün önce (ilk defa başıma geldi) açık kahverengi lekem oldu akşam. Adete çevirir diye bekledim devamı olmadı. Ki bu ay inanılmaz hamile gibi hissediyorum kendimi. Eşimin ailesinden benim ailemden beni rüyasında hamile görenler oldu diğer tüm belirtiler falan. Dünde çok fazla rahatsız olduğum için kan verdim beta kocaman sıfırdı. Af edersiniz su gibi akıntım oluyor kimyasal yaşadığımda da burdan anlamıştım iç çamaşırım ıslanıyor bildiğiniz yani 0 dan döner mi bilmiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum sanırım🙄

Eklentiler

• 1000185993.webp
    1000185993.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000185992.webp
    1000185992.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000185991.webp
    1000185991.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 21
Yaptim.bir erken bir kaset yok sanki adet olmadim 1 gun gecti sayilir boyle cikti
Genelde çatlamadan 14 gün sonra idrarda görüldüğünü okumuştum ben bu görsellerde çizgi göremedim ama yüklenirken bozulmuşta olabilir sizin çatlamadan sonra kaçıncı gününüz

Benim adetim.gecti 1 gun yani yani 16 17 gun olmus olabailir yumuetlama geceli varda resimde girunmuyor kasette cikti ama resimlemek cok.zor parliyor kayboluyor cizgi

Benim adetim.gecti 1 gun yani yani 16 17 gun olmus olabailir yumuetlama geceli varda resimde girunmuyor kasette cikti ama resimlemek cok.zor parliyor kayboluyor cizgi
Aaaaaa kasette gördünüz mü 🧿🧿 yarın ilk idrarla yapıp kan vermeye gidin inşallah sizinledir bebeğiniz ❤️❤️

Ins cok.silik ama resimleyince kayboluyor atmak istedim olmadı yarin olmazssam kan vermeye gidecegim

benim de bugün olmam lazım ama henüz olmadım regl belirtim de yok 2 ağustostan sonra test yapmadım Bidaha bakalım bekleyeceğim 5-6 ağustosu

Back
X