Bu ay da başladım geri sayıma, :) yakın tarihteki arkadaşlar birlikte bekleyelim , belirtilerimizi yazalım, Allahım isteyen herkese nasip etsin, ikinci çocuk çalışmaları devam ediyor , geçen ay prolaktin 46 idi dostinex kulanuyorum ve agnucaston ve de şeker ilacı, haydi hayırlısı
ben de 21 'inde catlatma iğnesi oldum. bat 6 haziran :)Benim de 6 haziran, çatlatma iğnesi oldum bu ay, tarihini değiştirmezse yani
ben de 21 'inde catlatma iğnesi oldum. bat 6 haziran :)
günlerin birebir aynı olması cok guzel, beraber takip ederiz :)Ben de 21 mayısta oldum iğneyi :) Kaç yumurtan vardı, boyutları vs. Heyecan yaptım birden :)
günlerin birebir aynı olması cok guzel, beraber takip ederiz :)
3 yumurtam vardı, 21 mm - 20 mm ve 18 mm olarak. senin nasıldı? çatlamaları hissettin mi :)
Benim de sağdaydı, yerleri de aynı hatta. 2 yanyana, 1 arkada :) yarın doktora gittikten sonra durumunu bildir olur mu?Evet, çık güzel denk geldi. Ben çatlama hissetmedim, yarın gideceğim kontrole, insallah catlamistir. Benim de sagda 3 taneydi. İkisi yanyana 19, diğeri arkada 17 demişti. Hiç öyle akıntı falan da olmadı, bakalım yarın anlayacagiz. Testleri de beraber yaparız artık :)
Benim de sağdaydı, yerleri de aynı hatta. 2 yanyana, 1 arkada :) yarın doktora gittikten sonra durumunu bildir olur mu?
Doktor ne zaman test yapabilirsin dedi? Bana hiç şdrar testleriyle kafanı yorma, 5 haziranda kanaman gelmemiş olursa 6 haziranda direk kan testi yaptır dedi
Hahaha ben de öyleAaa valla tesadüfün böylesi :) Bana bir şey söylemedi test günüyle ilgili. Belki yarın söyler. Genel tavrı 3 gün gecikmenin normal olduğu. En güzeli direkt kan testi aslında, ben kesin iki gün kala başlarım gibi geliyor:)
Hahaha ben de öylehangi günleri değerlendirdiniz?
Hahaha ben de öylehangi günleri değerlendirdiniz?
Hayırlısı ile güzel haberler alıriz insallah ,:) catladiktan sonra ilişki oluyor benim de bildiğim, sonra da döllenme olur, hadi hayorlisi
Degerlendiricem canim da hala koyu test acaba catlamadi mi yumurtamBirumutiste sen de değerlendir bence bu haftayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?