• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar merhaba, bat 9 Eylül. Bu ay ovülasyon testi yaptım 25 ağustosta catladı 8 günüm kaldı :) catlamadan hemen sonra göğüs ağrım başladı ve şu an dokunamıyorum bile bir de bel ağrım başladı bugün su gibi beyaz akıntım var
Bnde aynıyım ama şuan yumurtlama günüm

Kızlar merhaba, bat 9 Eylül. Bu ay ovülasyon testi yaptım 25 ağustosta catladı 8 günüm kaldı :) catlamadan hemen sonra göğüs ağrım başladı ve şu an dokunamıyorum bile bir de bel ağrım başladı bugün su gibi beyaz akıntım var
Göğüs ucu mu yoksa komple göğüs ağrısı mı canım? Çatlamadan beri hala var mı?

Göğüs ucu mu yoksa komple göğüs ağrısı mı canım? Çatlamadan beri hala var mı?
Bende de var göğüs ağrım ama ara ara damar çekilir gibi yumutlama donemine bağlıyorum adet sonrası da olmuştu şimdi de oluyor sabah baya kasık ağrım vardı

Komple göğüs ağrısı özellikle kolumun altına doğru. Var tabi hatta her gün artarak devam ediyor. Dokunamıyorum resmen
Göğüs ucu ağrısı direkt gebelik belirtisi diyorlar canım böyle dokununca yanıyor gibi acı oluyormuş. İnşallah vardır

Artimed erken gebelik testi yaptım ikisi de aynı marka testlerin ,geçen ayda bir sürü en az 6 7 tane pozitif test kanda negatif çıkardı sevinemiyorum da gene aynisi olcak diye
ben o testlere güvenmiyorum. en garantisi kan testi. bende idrar testi yapmıştım geçen ay pozitifti. yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK12: ama çok merak ediyorum hamile miyim diye :KK17:

Merhaba kızlar günlerdir böyle bir grup açılsın diye bekliyorum ben 2.yi yapmak için girdim bu yola
Bat 10-12 eylül gibi
İnşallah buradaki herkes güzel haber alsın .
İlk bebeğimi de burada öğrendim
İnşallah hepiniz sevincimizi paylaşalım burada Allah nasip eder inşallah
benimde bat 10 eylül ... çok merak ediyorum... inşallah herkes müjdesini alır eylül ayında... hiç belirtim yok :(

Kızlar benim Bat 10 eylül benim iki üç gündür sağ kasığım ağrıyor ağrı geçmiyor çok rahatsız edici değil ama sürekli oluyor ara ara batıyor. Yumurtlama 27 Ağustosta pik gördüm onun gecesinden beri var bu ağrı. Sizce yumurtlama ağrısı mı bu
bende de kasık ağrısı oldu...bat 10 eylül...adet olucam gibi negatif hissediyorum :(

ben o testlere güvenmiyorum. en garantisi kan testi. bende idrar testi yapmıştım geçen ay pozitifti. yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK12: ama çok merak ediyorum hamile miyim diye :KK17:
Bende öyle meraktan catliyorum evde bile yerimde oturamiyorum ,geçen ay hergun hergun test yaptım kimisi pozitif kimisi negatif bir ayda üç kez kan verdim ,ikna olmadım en sonunda regl oldum ,aslında belirsizlik yoruyor insanı olmadiginı bilsen üzülür ama devam edersin bu yalancı pozitifler bi umut veriyor ,her seferinde aynı döngüde buluyorsun kendini

Bende öyle meraktan catliyorum evde bile yerimde oturamiyorum ,geçen ay hergun hergun test yaptım kimisi pozitif kimisi negatif bir ayda üç kez kan verdim ,ikna olmadım en sonunda regl oldum ,aslında belirsizlik yoruyor insanı olmadiginı bilsen üzülür ama devam edersin bu yalancı pozitifler bi umut veriyor ,her seferinde aynı döngüde buluyorsun kendini aslında en güzeli regl geçince yapmak ama ,dayanamıyoruz 🫣😬

Bende öyle meraktan catliyorum evde bile yerimde oturamiyorum ,geçen ay hergun hergun test yaptım kimisi pozitif kimisi negatif bir ayda üç kez kan verdim ,ikna olmadım en sonunda regl oldum ,aslında belirsizlik yoruyor insanı olmadiginı bilsen üzülür ama devam edersin bu yalancı pozitifler bi umut veriyor ,her seferinde aynı döngüde buluyorsun kendini
Son 6 aydir benim rutin gercekten erken gebelik testlerine artik inanmiyorum pozitif cikartiyo kan negatif sonuc husran eczaneyi zengin ettim valla 😁 artik yapmamaya karar verdim gecikene kadar beklicem dayanabilirsem 😅 benim gunluk rutin konusma insallah sabredebilirsem

Son 6 aydir benim rutin gercekten erken gebelik testlerine artik inanmiyorum pozitif cikartiyo kan negatif sonuc husran eczaneyi zengin ettim valla 😁 artik yapmamaya karar verdim gecikene kadar beklicem dayanabilirsem 😅 benim gunluk rutin konusma insallah sabredebilirsem
Hahah 😂 bende öyle ,ben artık utandım eczacıdan bide eski isyerim orası ,şey dedim bizim gelin aşılama tedavisi görüyorda meraklı hevesleniyor kendide utaniyor almaya iş bana düştü 😅 halbu ki ortada ne gelin var ne başka birşey 😂

bende geçen ay test yapmıştım...umut dünyası işte..hemen netlik kazansın istiyorsun beklemek sabretmek çok zor..hiç bir belirtim de yok :(

Back
X