• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

1000065419.webp

Benim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım 😒
Canım yarım saat kırk dakika bekleyen idrarda hcg birikmemiştir 😌😌 ondan negatif

Kızlar iyi aksamlar bi sey sorucam yumurta pik gördükten 14 gün sonra mı regl olunuyor ben bu ay geç yumurtlama oldu normalde Bat 10 eylül ama 29 ağustos pik 30 ağustos çatlama oldu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar iyi aksamlar bi sey sorucam yumurta pik gördükten 14 gün sonra mı regl olunuyor ben bu ay geç yumurtlama oldu normalde Bat 10 eylül ama 29 ağustos pik 30 ağustos çatlama oldu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Valla çatlama bat mat anlamam çok ama yumurtlamadan 14.gun regl olunuyor diye biliyorum yanlışım yoksa

1000065433.webp
sabah ki test bu şekilde kafayı yemediysem 🤪İnce bı silik çizgi var orda bı de siz kontrol edermisiz kalite düşüyor ama ben yerini bildgim icin görebiliyorum

Eki Görüntüle 3638891 sabah ki test bu şekilde kafayı yemediysem 🤪İnce bı silik çizgi var orda bı de siz kontrol edermisiz kalite düşüyor ama ben yerini bildgim icin görebiliyorum
Ever canim cok ince cizgi gozukuyor 😅 dayanamadin gene yaptin bata kac gun var kaset testte cikarsa kensin vardir erken gebeliklere guvenmiyorum beni cok yaniltti ondan

Ever canim cok ince cizgi gozukuyor 😅 dayanamadin gene yaptin bata kac gun var kaset testte cikarsa kensin vardir erken gebeliklere guvenmiyorum beni cok yaniltti ondan
6 gün var sanırım 8 nde olmam gerekiyor ,dün kaset testte çıkmıştı hafif bugünde gölge şeklinde çıktı ama dunkinden daha silik fotoğrafta hiç belli olmadı ,merakla bekliyorum ,daha önce bende çok yanlış pozitif gördüm ama biri pozitifse iki su negatif oluyor du dünden beri hepsi silik pozitif 🤷🏼‍♀️

6 gün var sanırım 8 nde olmam gerekiyor ,dün kaset testte çıkmıştı hafif bugünde gölge şeklinde çıktı ama dunkinden daha silik fotoğrafta hiç belli olmadı ,merakla bekliyorum ,daha önce bende çok yanlış pozitif gördüm ama biri pozitifse iki su negatif oluyor du dünden beri hepsi silik pozitif 🤷🏼‍♀️
Ayy hadi hayirlisi olsun canim daha varmis yeni yukselmeye baslasi beta demekki adete yakin daha da koyulasir insallah ☺️

Bu testlerin hassasiyetini bilen varmı erken gebelikle kaset arasındaki fark nedir acaba nette birinde 10 birinde 20 yazıyor guvenemiyorum ,10 olsa bile veya okadar yok heralde silik olduğuna göre

Ayy hadi hayirlisi olsun canim daha varmis yeni yukselmeye baslasi beta demekki adete yakin daha da koyulasir insallah ☺️
İnşallah bugün bı kaşık ağrısıyla uyandım ödüm koptu 😂 dedim regl oluyorum heralde ama bişi yok ,yerleşme filan mı oluyor ki acaba ,üf çok sıkıcı keşke bu cam olsada görsek içerde ne olup bittiğini 🤪shshs

Bütün testler için henüz çok erken 6 gün var mens döngünüze. Bende sizinle aynı tarihi bekliyorum. Dün grip gibiydim, bugün sabah mide bulantısı oldu, 3 gündür sık idrara çıkmam var, hayırlı haberler alırız inşallah sadece biraz daha sabır.

Back
X