• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Hahah 😂 bende öyle ,ben artık utandım eczacıdan bide eski isyerim orası ,şey dedim bizim gelin aşılama tedavisi görüyorda meraklı hevesleniyor kendide utaniyor almaya iş bana düştü 😅 halbu ki ortada ne gelin var ne başka birşey 😂
Yaa shshsh cok mantikliymis 😅 ben surekli eczane degistiriyorum ya cok fazla alinca insan utaniyor valla

Son 6 aydir benim rutin gercekten erken gebelik testlerine artik inanmiyorum pozitif cikartiyo kan negatif sonuc husran eczaneyi zengin ettim valla 😁 artik yapmamaya karar verdim gecikene kadar beklicem dayanabilirsem 😅 benim gunluk rutin konusma insallah sabredebilirsem
Ben o konuda dirayetliyim 😂😂 günüm gelmeden yapmıyorum test insan ötle daha çok yoruluyor yok 2 güne test ver arttı mı artmadı mı keseyi görmeyi bekle daha yorucu..

bende geçen ay test yapmıştım...umut dünyası işte..hemen netlik kazansın istiyorsun beklemek sabretmek çok zor..hiç bir belirtim de yok :(
10 gün duramiyoruz 9 ay nasıl beklicez 🤪 benim ilk de değil nasip olursa üçüncü olcak diğer ikisinde nasıl bekledim acaba ,aradan çok yıl geçti özledim bebek sevmeyi heyecanı çok farklı ya 😍 inşallah hepimiz pozitif oluruz bu seferde cinsiyet tahminlerine geçeriz 😍🙏🏼

10 gün duramiyoruz 9 ay nasıl beklicez 🤪 benim ilk de değil nasip olursa üçüncü olcak diğer ikisinde nasıl bekledim acaba ,aradan çok yıl geçti özledim bebek sevmeyi heyecanı çok farklı ya 😍 inşallah hepimiz pozitif oluruz bu seferde cinsiyet tahminlerine geçeriz 😍🙏🏼
9 ayı hiç düşüneniyorum bile..... inşallah hamileyizdirrrr

Yaa shshsh cok mantikliymis 😅 ben surekli eczane degistiriyorum ya cok fazla alinca insan utaniyor valla
Napim utandım 🫣küçük bı mahalle hepside tanır beni boyun kadar ogullarimda var ,gören deli der o derece test manyağı oldum 😂eşim diyor Bebek doğunca Parama s..... Ama önemli değil alıştım anneside i....yor🤪😂😂😂

İnşaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırli evlatlar nasip etsin bizleri de onlara layık hayırlı aile olmayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin çok aminn
Sormayı unuttum sizin ilk mi olucak acaba ?
Amin inşallah isteyen herkes sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın aminnnnn inşallah. Evet ilk gebelik olacak 💕 3 aylık evliyim

Amin inşallah isteyen herkes sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın aminnnnn inşallah. Evet ilk gebelik olacak 💕 3 aylık evliyim
İnşallah hayırlı sevincli haberlerini alırız 🫶🏼 çok yeniymis daha bu kadar stres yapma gez eglen tadını çıkar ,benim üçüncü olucak nasip olursa, yaş geçmek üzere o yüzden acele ediyorum ,ben sizin yaşınız gencse olmasa (inşaallah olur da )bile zamana bırakın

İnşallah hayırlı sevincli haberlerini alırız 🫶🏼 çok yeniymis daha bu kadar stres yapma gez eglen tadını çıkar ,benim üçüncü olucak nasip olursa, yaş geçmek üzere o yüzden acele ediyorum ,ben sizin yaşınız gencse olmasa (inşaallah olur da )bile zamana bırakın
30 yaşındayım ister istemez insan merak ediyor istiyor belirti de olmayınca 10 gün basıl geçecek diyor 🥺Rabbim isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursunnnnn🥰🙏

30 yaşındayım ister istemez insan merak ediyor istiyor belirti de olmayınca 10 gün basıl geçecek diyor 🥺Rabbim isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursunnnnn🥰🙏
Bende 30 yaş ,evet meraklaniyor istiyor insan biliyorum ,çok heyecanlı ve stresli bi dönem oluyor ,bizim için zor gelen şeylerde bile bı hayr vardır ,muhakkak ,Allah korusun gebe kalıp kaybetmek ,yada doğunca kaybetmek en büyük acı ,belkide Rabbim öyle bir açıdan koruyordur bizi öyle dusun doğru zamanda sağlıkla kavusalim yavrularimiza

Kizlar sabah test yapmıştım silik pozitif ti ,geçen ayda hep yalancı pozitif gördüğüm için umutlanmadim ,bide kaset test vardı onuda yaptım ,kasette belli belirsiz görünüyordu ama kendi yeridir filan dedim gecistirdim ,az önce baktım o ilk gordgum yer baya pembelesmis ,böyle olan varmıdır hiç duydunuz mu kafam iyice karıştı sonradan Pembelesirmi kuruma çizgisi nasıl olur

Back
X