• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Anladım çok teşekkür ederim 🙏🏼,olmassa bende ondan alayım kafayı yicem yoksa 😅 sabah iki test yaptım silik dün de test yaptım onlarında biri silik biri negatif ,o negatif olan aklımı çok kurcalıyor,pozitifle negatif arasında en fazla 1 saat oynamıştır ,biri pozitif Ken biri negatif acaba testlerin yaniltiyor ki
Bence biraz daha bekleyin daha önceden sorunlu bi gebelik geçmişiniz yoksa beklemek en iyisi açıkcası benim önceki gebeliğim dış gebelik olduğu için ben önceden test yapıp öğrenip o sekilde ilerlemem gerektiğini söyledi doktorum🙏🏻 sağlıkla gelsinler inşallah canım haber et bize de

Bence biraz daha bekleyin daha önceden sorunlu bi gebelik geçmişiniz yoksa beklemek en iyisi açıkcası benim önceki gebeliğim dış gebelik olduğu için ben önceden test yapıp öğrenip o sekilde ilerlemem gerektiğini söyledi doktorum🙏🏻 sağlıkla gelsinler inşallah canım haber et bize de
Çok geçmiş olsun ,💐Rabbim birdaha yaşatmasın sağlıkla sihatle kavuşun inşallah yavrunuza bakalım son testim var onu da sabah yaoacagim çıkarsa çıkar cikmassa regl gününe kadar bida ha yapmam elimde test varken duramıyorum bitincede almicam bida 😬

regl 8 yada 9 Eylül dün iki erken testte bı kaset teste silik pozitif gördüm ama bugünki dünden daha silik oldu nedeni bilen varmı 26 su ovulasyondu erken olduğu için mi acaba yoksa bugünlerde görebilirmiyim ki
Hayır deli değilim aklıma takıldı sadece 🤪

Çok geçmiş olsun ,💐Rabbim birdaha yaşatmasın sağlıkla sihatle kavuşun inşallah yavrunuza bakalım son testim var onu da sabah yaoacagim çıkarsa çıkar cikmassa regl gününe kadar bida ha yapmam elimde test varken duramıyorum bitincede almicam bida 😬
Amin canım inşallah ben de bakalım bat 10 eylül nasıl geçicek bi hafta diye düşünüyorum bugün biraz kasık ağrım başladı gibi sizde belirti var mı

Amin canım inşallah ben de bakalım bat 10 eylül nasıl geçicek bi hafta diye düşünüyorum bugün biraz kasık ağrım başladı gibi sizde belirti var mı
Evet ara ara bı ağrı oluyor ,ama öyle can yakicak durumda değil sol kasık bölgesinde tatlı bı ağrı var

regl 8 yada 9 Eylül dün iki erken testte bı kaset teste silik pozitif gördüm ama bugünki dünden daha silik oldu nedeni bilen varmı 26 su ovulasyondu erken olduğu için mi acaba yoksa bugünlerde görebilirmiyim ki

Ovulasyon sonrası 10 gün içinde testte çıkıyor diyolar sizinde 1 hafta olmus biraz erken aslında 😂

Benim de sizin gibi ama ben dün yaptım erken gebelik negatif

Aynen canım benimde öyleydi o zaman daha siddetliydi simdi bugün biraz fazla iş yaptım yürüdüm onunla beraber arttı
Umarım boş değildir ,geçen ay da aynılarını yaşadım ben hatta başlık açmıştım bu kadar bvelirti olurmu filan diye o kadar kapilmistim gebe olduğuma olmadı maalesef , inşallah bu ay müjdeli haberi alırız hepimiz bu ay farklı testler yaptım her biri silik pozitif ,hepside yanlış olmaz heralde diyorum ,bütün bozuklsr benimi buldu diyorum ,bı yanımda umutlanma gene aynisi olcak diyor , inşallah bu ağrılar bebislerimizin tutunma cabalaridir 🥹

Bnde de tek tarafli bel agrisi var ya catlama ustunden iki gun gecti kasik vs agrim cok yok ara ara batma oluyo am belim beni öldürdü

Umarım boş değildir ,geçen ay da aynılarını yaşadım ben hatta başlık açmıştım bu kadar bvelirti olurmu filan diye o kadar kapilmistim gebe olduğuma olmadı maalesef , inşallah bu ay müjdeli haberi alırız hepimiz bu ay farklı testler yaptım her biri silik pozitif ,hepside yanlış olmaz heralde diyorum ,bütün bozuklsr benimi buldu diyorum ,bı yanımda umutlanma gene aynisi olcak diyor , inşallah bu ağrılar bebislerimizin tutunma cabalaridir 🥹
Evet yaa belirtiler aslında çoğu regl öncesi ağrısına da çok benzediği için insan kapılıyor işte beklediğimiz için psikolojik de oluyo tek çare beklemek 😂 keşke uyusak uyansak öğrensek ya hemen 😂😂

Artimed erken gebelik testi yaptım ikisi de aynı marka testlerin ,geçen ayda bir sürü en az 6 7 tane pozitif test kanda negatif çıkardı sevinemiyorum da gene aynisi olcak diye
Artimed yalancı pozitif çıkarıyormus canım Awox kullan istersen kuruma çizgi yalancı pozitif vs yok onda

Kızlar merhaba, bat 9 Eylül. Bu ay ovülasyon testi yaptım 25 ağustosta catladı 8 günüm kaldı :) catlamadan hemen sonra göğüs ağrım başladı ve şu an dokunamıyorum bile bir de bel ağrım başladı bugün su gibi beyaz akıntım var
Benim de 8 Eylül bende sadece Ağrı var adet sancısı gibi hafif hafif bir de bugün ilişki sırasında ve sonrasında Ağrı oldu çok afersiniz daha önce de böyle oldu zannetmiyorum hamile olduğumu yine üzülmek istemiyorum

Evet yaa belirtiler aslında çoğu regl öncesi ağrısına da çok benzediği için insan kapılıyor işte beklediğimiz için psikolojik de oluyo tek çare beklemek 😂 keşke uyusak uyansak öğrensek ya hemen 😂😂
Beni uyuyup uyanmakta kesmiyor 😂 direk cam pencere olsun saniye saniye gorum istiyorum 😂

Back
X