- 28 Mayıs 2025
- 2.244
- 447
- 38
- 25
Ay insallah ya cunku bu kadar uzun sureli ve tek tarafli normal gelmedi bn regliken bile bel agrim olmazErken gebelik belirtileri arasında bel ağrısı varumarım ondandır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah ya cunku bu kadar uzun sureli ve tek tarafli normal gelmedi bn regliken bile bel agrim olmazErken gebelik belirtileri arasında bel ağrısı varumarım ondandır
Merhaba canım ilişki sırasında ağrı olması genelde enfeksiyon vs varsa oluyo diye biliyorum ben de de bi dönem olmuştu doktor demiştiBenim de 8 Eylül bende sadece Ağrı var adet sancısı gibi hafif hafif bir de bugün ilişki sırasında ve sonrasında Ağrı oldu çok afersiniz daha önce de böyle oldu zannetmiyorum hamile olduğumu yine üzülmek istemiyorum
Bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin ,bizim gormedigimiz o kadar çok sebeb varki olmadı tüh vah dedigimiz anlarda bile Rabbimiz bizimle ,bizim iyiligimiz için bizi koruyor,o yüzden doğru zamanda ,sağlıkla hayırlı evlatlar la bizi sevindirsin Rabbim demekkten başka çaremiz yok tamamen teslimiyet gerek benceAy insallah ya cunku bu kadar uzun sureli ve tek tarafli normal gelmedi bn regliken bile bel agrim olmaz
Miratech de var eczaneden alabilirsinValla duydum avox ama ,buralarda hiç denk gelmedim ,nette var o da geç gelir diye sipariş etmedim bakalım olmassa dger aylar için alırım
Benım de yok denıcek kafar cok ara ara vuruyo gecen ay çok fazla belırtım vardı ama adet oldum bence belırtı aramayın kendınızde akışına bırakın bende oyle yapmaya çalışıyorum elımden geldıkçe cunku adet belırtılırıyle neredeyse aynıMerhaba benim de 24-25 agustos yumurtlama, 26 agustos çatlama oldu bat 8 eylül. Belirtiniz var mı kasık agrılarım bugün bitti sanki
Bakayım canım ,bütün markaları denedim ,bu sabah da nimo yaptım varda değil yok da değil ,kafam karıştı ,iki gün önce gözle rahat görülebilen silik pozitif Ken bugün görebilmek için canım çıktı kimyasalmi diye korkmaya başladım ,Miratech de var eczaneden alabilirsin
Bakayım canım ,bütün markaları denedim ,bu sabah da nimo yaptım varda değil yok da değil ,kafam karıştı ,iki gün önce gözle rahat görülebilen silik pozitif Ken bugün görebilmek için canım çıktı kimyasalmi diye korkmaya başladım ,
Bugün ki testler bu şekilde ,bırsey görebilen varmı
Cnm kaset testte var gibj onun markasi ne
Artimed kaset olan digeride days doktor,erken testte çok çok silik gölge şeklinde var aslındaCnm kaset testte var gibj onun markasi ne
Artimed kaset olan digeride days doktor,erken testte çok çok silik gölge şeklinde var aslında
Vnm bisey gozukmuyo artimedde yalanci veriyor ne yazikki regle ne kadar vardi
Buraya yüklerken kalite düşüyor ,belki ondandır ,bilemiyorum canım evet artimed erken testte çok yanıldım geçen ay hep sürekli pozitif verdi ,bu ay nimo days doktor artimed Allah ne verdiyse yaptım vallaVnm bisey gozukmuyo artimedde yalanci veriyor ne yazikki regle ne kadar vardi
Cnm diyorum ya hep yalanci veriyo kullandiklarin burda.bi arkadasta hep yapti regle bir hafta varken hep silik cikti sonuc regl oldu bilindik guzel bi markayla yapmani oneririm yada kan verebilirsin saglik ocagidnanBuraya yüklerken kalite düşüyor ,belki ondandır ,bilemiyorum canım evet artimed erken testte çok yanıldım geçen ay hep sürekli pozitif verdi ,bu ay nimo days doktor artimed Allah ne verdiyse yaptım vallaama sorun şu iki gün önce gayet belirgin silik pozitif Ken bugün görebilmek için ekstra çaba harcadım kimyasaldan korktum acikcasi reglede 5 gün kaldı
Cnm diyorum ya hep yalanci veriyo kullandiklarin burda.bi arkadasta hep yapti regle bir hafta varken hep silik cikti sonuc regl oldu bilindik guzel bi markayla yapmani oneririm yada kan verebilirsin saglik ocagidnan
Yani suphen varsa git kan ver de test yaptım pozitif cikti beta vermek istiyorum diyeGidip o markanın sahibini bulmak lazım ,bütün bozuklar bana denk geldi yine
bide %99.8 doğruluk diyor,neyse bekleyelim yapacak birşey yok bulunduğum yerde hep bu markalari bulabiliyorum ,netten sipariş etsem gelene kadar regl günüm gelir zaten en iyisi bekleyim snra kan vereyim
Valla süreç yordu beni ,gitsem negatif çıksa yine üzülürüm diye korkuyorum her testin başında siritip snradan gerçekle yüzleşmek çok zor geliyor ,bıraktım artık akışına regl olmazsam öyle veririm kanıYani suphen varsa git kan ver de test yaptım pozitif cikti beta vermek istiyorum diye
Nasıl istersen cnm bize de haber ver bisey kalmamis ztnValla süreç yordu beni ,gitsem negatif çıksa yine üzülürüm diye korkuyorum her testin başında siritip snradan gerçekle yüzleşmek çok zor geliyor ,bıraktım artık akışına regl olmazsam öyle veririm kanı
İnsallah ,haber ederim tabikideNasıl istersen cnm bize de haber ver bisey kalmamis ztn