• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Günlerimiz aynı ozaman ,bende 8 nde bekliyorum ,benim testimde çok çok silik çıktı ,bekliyorum öyle ama sizin ki baya belirgin umarım bebisiniz tutunmustur size 🙏🏼❤️
Az önce eczaneye sordum testin resmini gösterip baya belli yeni gebelik hamilesin bence dedi yine test aldım yarın sabah yap bakalım sonuca dedi, test hatası vs diye de korkuyorum testi söktüm arkası bariz kırmızı çizgi

Az önce eczaneye sordum testin resmini gösterip baya belli yeni gebelik hamilesin bence dedi yine test aldım yarın sabah yap bakalım sonuca dedi, test hatası vs diye de korkuyorum testi söktüm arkası bariz kırmızı çizgi
Hata olunca biraz daha silik oluyor ,ama doğru karar sabah ilk idrarla yapman çok yerinde olur canım ,eğer sabah da bu şekilde veya daha koyu çıkarsa hemen kan testine koş 🫶🏼😬

Çatlama iğnesi benımde olmam gerekıyodu ama gidemedim kendin den çatladı dahamı garantı oluyo bılmıyorum 🤷🏼‍♀️
Dr tedavi ile yumurtaları fazla uyardığımız için kendiliğinden çatlarsa hepsi çatlamayıp kiste dönebilir dedi. O yüzden iğneyi yaptırıyormuş. Her halükârda yumurtan tektiyse ve çatladıysa iğneye gerek kalmamış. Benim ikiden fazlaydı.

Son düzenleme:
IMG_3247.webp

Prodoctor marka çok yüksek hassasiyetli mi acaba onu yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı

Back
X