- 5 Ağustos 2025
- 186
- 66
- 13
- 29
Evet silik bir şekilde görebiliyorum çizgiyiKızlar benim testime de bakar mısınız az önce yaptım silik çizgi var pyro clinice marka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silik bir şekilde görebiliyorum çizgiyiKızlar benim testime de bakar mısınız az önce yaptım silik çizgi var pyro clinice marka
Günlerimiz aynı ozaman ,bende 8 nde bekliyorum ,benim testimde çok çok silik çıktı ,bekliyorum öyle ama sizin ki baya belirgin umarım bebisiniz tutunmustur sizeRegle uygulamaya göre 5 gün kaldı
Umarım aylardır bekliyorduk hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallahGünlerimiz aynı ozaman ,bende 8 nde bekliyorum ,benim testimde çok çok silik çıktı ,bekliyorum öyle ama sizin ki baya belirgin umarım bebisiniz tutunmustur size![]()
İnsaallahUmarım aylardır bekliyorduk hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah![]()
Bı gelişme olursa haber et olurmu merak ederimİnsaallahbu bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizler dahil nerde evlat bekleyen anne baba varsa Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı çocuklar nasip etsin
![]()
Az önce eczaneye sordum testin resmini gösterip baya belli yeni gebelik hamilesin bence dedi yine test aldım yarın sabah yap bakalım sonuca dedi, test hatası vs diye de korkuyorum testi söktüm arkası bariz kırmızı çizgiGünlerimiz aynı ozaman ,bende 8 nde bekliyorum ,benim testimde çok çok silik çıktı ,bekliyorum öyle ama sizin ki baya belirgin umarım bebisiniz tutunmustur size![]()
Hata olunca biraz daha silik oluyor ,ama doğru karar sabah ilk idrarla yapman çok yerinde olur canım ,eğer sabah da bu şekilde veya daha koyu çıkarsa hemen kan testine koşAz önce eczaneye sordum testin resmini gösterip baya belli yeni gebelik hamilesin bence dedi yine test aldım yarın sabah yap bakalım sonuca dedi, test hatası vs diye de korkuyorum testi söktüm arkası bariz kırmızı çizgi
Kuruma cizgisi gibi duruyor regle kac gun varKızlar benim testime de bakar mısınız az önce yaptım silik çizgi var pyro clinice marka
5 gün var, silik çizgi testi yapar yapmaz çıktı 1 dk içinde. Kuruma çizgisi olabilir mi yine deKuruma cizgisi gibi duruyor regle kac gun var
Canım cızgı görüyorum bende kaç gün var adeteKızlar benim testime de bakar mısınız az önce yaptım silik çizgi var pyro clinice marka
Uygulamaya göre 5 gün var. Yumurtlama olalı 9, çatlama olalı 8 gün olduCanım cızgı görüyorum bende kaç gün var adete
Benim de 25 çatlama iğnesi 26 sı aşılama bat 9 eylül3 kişi olduk varmı arttıran![]()
Çatlama iğnesi benımde olmam gerekıyodu ama gidemedim kendin den çatladı dahamı garantı oluyo bılmıyorumBenim de 25 çatlama iğnesi 26 sı aşılama bat 9 eylül![]()
Dr tedavi ile yumurtaları fazla uyardığımız için kendiliğinden çatlarsa hepsi çatlamayıp kiste dönebilir dedi. O yüzden iğneyi yaptırıyormuş. Her halükârda yumurtan tektiyse ve çatladıysa iğneye gerek kalmamış. Benim ikiden fazlaydı.Çatlama iğnesi benımde olmam gerekıyodu ama gidemedim kendin den çatladı dahamı garantı oluyo bılmıyorum![]()
Dün sabah ve bu sabah ama iğne etkisi olabilir. Üç gün daha böyle çıkarsa kan verecekmişim olma ihtimali o zaman daha yüksekmiş. Normalde kan testine daha 6 gün var
Kızlaaar bi el atın be. Awox
Benimde 26 catlatma 28 asilama oldu gerci bi yumurta da 25 de catlamis iliski denilmisti karisik insallah guzel sonuclar olur yakinmis tarihimizBenim de 25 çatlama iğnesi 26 sı aşılama bat 9 eylül![]()