• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ne durumdasınız hanımlar bende hala gelen giden bir şey yok herhangi bir belirtimde yok dün sırf merakımdan early predactor yaptım ama tek cizgi cıktı bat 10 eylül değişme durumu olabilir mi sizce testin

Ne durumdasınız hanımlar bende hala gelen giden bir şey yok herhangi bir belirtimde yok dün sırf merakımdan early predactor yaptım ama tek cizgi cıktı bat 10 eylül değişme durumu olabilir mi sizce testin

Reglin gelmediği sürece herşey olabilir

Reglin gelmediği sürece herşey olabilir
yok henüz gelen giden bir şey bir belirtimde yok denecek kadar az hafif bir bel ağrım var sadece normalde benim reglden bir kac gün önce asırı kasık ağrım fana olurdu tık yok suan göğüslerimde sislik var gibi hissediyorum ama bir hassasiyet durumu yok bidaha test yapıcak olsam ne zaman yapıyım sizce yarında olmazsam

Benmde bat 13 kızlar dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif . Merakımdan dayanamadm . Sağlıkocağı doktor yakınımız olmasa direk kan da vercem :) yarın ama en iyisi bekleyebilirsem beklicem . Kasıklarda yanma hisseden varmı heriki taraftada

Eklentiler

• IMG_3164.webp
    IMG_3164.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 30
kızlar bnm adete 9 gün var bugün aşırı bir şekilde başım çok ağrıyor belim ağrıyor ayaklarım çok kötü sızlıyor ve 3-4 gündür sağ kasığımda ağrı var sola da ara sıra giriyor iki gündür de uyku durumu var çok halsizim sizi bu belirtiler gebelik mi ümitlenmek istemiyorum çünkü iki ay önce aynı bu şekilde yaşadım yalancı pozitif gördüm ve adet oldum bu ay yine böyle
Bende şuan aynı durumdayım bacaklarım hamlamış givi ağrıyor kasıklarımda ağrıyor batmalar oluyor göğüslerim dolu dolu ve dokununca sızlıyor daha var o yüzden test yapmadım 9 gün var tam sizde şuan durumlar nasıl

Back
X