• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bir şey soracağım kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ben 8 yıl önce bir doğum yaptım şimdi çok sağlıklı bir oğlum var, ondan sonra spiral taktırdım ve 2 buçuk ay önce cikarttirdim. İkinci gebeliği düşünüyorum en son bat 19 agustostu şimdi kullandığım programa göre 12 eylülde olmam gerekiyor ama hala olmadım. Bazı belirtilerimde var ama
En önemlisi gecikme. 12 eylülde test yaptım negatif çıktı yarın direkt kan tahlili için doktora gitsem olur mu ? Bu arada 31 ağustosta ilişki yaşadım
Cnm gitsen de kan ver dicek sana bnce saglik ocaginda kan ver pozitif cikarsa doktora bir iki hafta sonra gidersin gozukmez cunku tekrarlasana sabah testini

Kızlar bakar mısınız rica etsem bat 10 eylül
test markası ne acaba bende bugün 2 tane yaptım böyle çıktı kan vermesem
IMG_E43BBE14-DE98-4ADA-8597-1C671D396C96.webp

Umarım bu sefer gitmeye gerek kalmadan güzel haberi alırsınız inşallah 🥹 bizde 3 aydır deniyoruz ve üstelik ovulasyon takibi ile internetten araştırdığım kadarıyla doktor için erken diyor ama olmaması beni de şüphelendiriyor gitmek gerekiyor mu bilemedim
Canım ben aslında bebek için değil çikolata kistlerim olduğu için bekarlıktan beri doktora gidiyorum kontrole. Bebek düşüncemiz başta yoktu ama amh düşük çıkınca elimizi çabuk tutalım dedik. Daha 9 ay oldu bebek düşüncesi bizde ama ben doktorların ısrarıyla tüp bebekte geçirdim negatif oldu. Şimdi kendi halimde takılıyorum

Regl belirtisi var mı
Bugün gün için de adet olacak gibi sancılarım oldu ve geri geçti hatta dışarı çıkacaktım akşam o yüzden pet bile taktım dedim olurum rezil olmayayım ama yok hala gelen giden hamilelik belirtim de yok kasık da agrim olmistu ama onlarda şimdiye kadar kalmadı geçti

Bugün gün için de adet olacak gibi sancılarım oldu ve geri geçti hatta dışarı çıkacaktım akşam o yüzden pet bile taktım dedim olurum rezil olmayayım ama yok hala gelen giden hamilelik belirtim de yok kasık da agrim olmistu ama onlarda şimdiye kadar kalmadı geçti
Hayırlısı olsun inşallah yarın haberleşelim yine 🫠

Back
X