• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

O zaman bence yükselebilir ki 2 gün 2 katı artmış olsa bile şu an hala 10 hcg altında olabilir. Ama bazılarında hızlı yükseliyor hcg bence test ile kontrole devam edin çizgi görürseniz kan verirsiniz. İnşaAllah vardır ve güzelce tutunur 😊
dün regl oldum maalesef 😔

Adetten bir hafta sonra bile öğrenen varmış yani adet günü bir hafta geçince bende ümitlendim bakalım daha olmayınca böyle şeylerde görünce

Ay en ucuzu 50 tl çok pahalı eğer ki yine kendini durduramazsan internetten toplu alımla alıver bari 🙈 ama gerçekten en güzeli zamanı farklı şeylerle dolu dolu geçirirken döngünün geldiğini fark etmek. Bazen insana yapması gereken şeyleri bile yaptırtmıyor sürekli zihni meşgul ediyor bu hal. Ben de bu aydan sonra inşaAllah aynı şekilde karar verdim...
Cidden coylecama ,netten almayı da düşünmüyorum açıkçası ,çünkü 2 ay kısa bi süre gibi görünebilir ama beni deli gibi yordu ,zihinden biraz daha toparladım yine mahfetmek istemiyorum çocukların okulu yemek iş derken mesguliyetim arttı biraz daha bedenen yorgunum ama zihnim rahatladı birazda en güzeli döngüyü farkedip beklemek geçerse belki bı test snra kan tahlili

Valla ilk kahve telvesi gibiydi ,pütürlü ıslak kum gibi birşey akşama kadar öyle sürdü bı dus aldım yattım ertesi sabah normal regle döndü
Hadi ya bnm o sekilde dgil suanlik insallah donmez ya Allahim valla tamam degerim dusuk ama bakalim ne olucak lekelenmem kesilirse bir hafta sonra kan vericem niyetim o ama bakalim

Cnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
Yaaa ne kadar sevindim ins senle olur bebisin benimde kasik ağrım geçti gibi daha olmadım ama bazen 1 hafta gecikmem oluyor diye yapmadım test bekliyorum. Kasik ağrım vardı demi senin benim 2 gündür gitti o ağrı bazen geceleri oluyor sadece

Yaaa ne kadar sevindim ins senle olur bebisin benimde kasik ağrım geçti gibi daha olmadım ama bazen 1 hafta gecikmem oluyor diye yapmadım test bekliyorum. Kasik ağrım vardı demi senin benim 2 gündür gitti o ağrı bazen geceleri oluyor sadece
İnsallah vardir cnm bnde yaptim golge gordum ve lekelenme var diye gittim 11 cikti iste progestan basladi doktor baklim insallah sagliki ilerler

Back
X