- 29 Ağustos 2018
- 4.362
- 4.241
- 133
Insallah tutmustur ama ignenin etkisi genelde 10-12 gun diyolar koyulasma olursa guzel diyolar baya bariz sende bende cuma yapcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah tutmustur ama ignenin etkisi genelde 10-12 gun diyolar koyulasma olursa guzel diyolar baya bariz sende bende cuma yapcam
3 kişi daha var bendenBenimde 26 catlatma 28 asilama oldu gerci bi yumurta da 25 de catlamis iliski denilmisti karisik insallah guzel sonuclar olur yakinmis tarihimiz
Benim isim dusuk ama insallah bakalim yaa bi umuttur beklemek3 kişi daha var bendenben onlara kaynak yapmıştım. İnşaallah beşimiz de bat ta müjdeyi alırız
![]()
GaziantepBenim isim dusuk ama insallah bakalim yaa bi umuttur beklemekhangi sehir?
Insallag guzzel sonuclarimiz olur ya elinde awox coksa araya gun koyda koyulasmasina bak 12 gunden sonrasi onemli cunku insallahGaziantep![]()
Yaa desteğin için çok teşekkür ediyorumInsallag guzzel sonuclarimiz olur ya elinde awox coksa araya gun koyda koyulasmasina bak 12 gunden sonrasi onemli cunku insallah
Valla onuda bılmıyorum cunku kontrole gidemedim inşallah oyle bişey olmamıştır genelde tek yumurtluyorum ama ovulasyon devam ettım sılık çıkıyoduDr tedavi ile yumurtaları fazla uyardığımız için kendiliğinden çatlarsa hepsi çatlamayıp kiste dönebilir dedi. O yüzden iğneyi yaptırıyormuş. Her halükârda yumurtan tektiyse ve çatladıysa iğneye gerek kalmamış. Benim ikiden fazlaydı.
Silikse çatlamıştır. Bir de kendine özgü bir akıntısı var çatlamanın o da olduysa tamamdır.Valla onuda bılmıyorum cunku kontrole gidemedim inşallah oyle bişey olmamıştır genelde tek yumurtluyorum ama ovulasyon devam ettım sılık çıkıyodu
Ben ıkı aydır takıp yapıyorum yumurtlama bı ıkı guun oncesın de seffaf sümük gibi çatladıktan sonra beyaz kremsı akıntım oluyo bu ay da o şekılde oldu inşallah tutmuşturSilikse çatlamıştır. Bir de kendine özgü bir akıntısı var çatlamanın o da olduysa tamamdır.
Aynen tarif ettiğin gibi canımBen ıkı aydır takıp yapıyorum yumurtlama bı ıkı guun oncesın de seffaf sümük gibi çatladıktan sonra beyaz kremsı akıntım oluyo bu ay da o şekılde oldu inşallah tutmuştur![]()
Bu önemli bir bilgi koyulaşması gerektiğini bilmiyordum.Insallag guzzel sonuclarimiz olur ya elinde awox coksa araya gun koyda koyulasmasina bak 12 gunden sonrasi onemli cunku insallah
Ben de hep öyleyim ovülasyon çizgim yumurtlamadan sonra hep silik diğer günlerde deValla onuda bılmıyorum cunku kontrole gidemedim inşallah oyle bişey olmamıştır genelde tek yumurtluyorum ama ovulasyon devam ettım sılık çıkıyodu
Oyle okudum cogu yerde koyulasma onemliymis cunku ignenin etkisi siliklestiriyomus gun gectikce azaldigi icin insallah koyulasirBu önemli bir bilgi koyulaşması gerektiğini bilmiyordum.![]()
Bu kandil gecesi Rabbim bizim için sonu dünya ve ahiretimiz açısından hayırlı olan tüm dualarımızı beklediğimizden daha güzel şekilde var eylesin.Oyle okudum cogu yerde koyulasma onemliymis cunku ignenin etkisi siliklestiriyomus gun gectikce azaldigi icin insallah koyulasir
Insallahh aminBu kandil gecesi Rabbim bizim için sonu dünya ve ahiretimiz açısından hayırlı olan tüm dualarımızı beklediğimizden daha güzel şekilde var eylesin.![]()
Çatlama ve yumurtlama farkını nasıl anlıyoruzMerhaba benim de 24-25 agustos yumurtlama, 26 agustos çatlama oldu bat 8 eylül. Belirtiniz var mı kasık agrılarım bugün bitti sanki
Bende Letu tedavimin 4. Ayındayım 4 yumurta gelişti bu ay benimde bat 8 yada 10 EylülMerhaba kızlar bende letu tedavısının ıkıncı ayındayım 24 agustos yumurtlama 25 agustos çatmalama gördüm bat 8 eylül![]()
Valla ben de burda öğrendim ovülasyon testim 25 inde koyu çizgiydi yumurtlama anlamına geliyor. 26 sı silik çizgiydi yumurtlamışım çatlamış demekmişÇatlama ve yumurtlama farkını nasıl anlıyoruz
Ben de dün veBat 10 eylül kan verdim negatif ama bissürü belirtim var memelerim şişti ve ağır hep kasık ağrısı belki erken verdim kanı adeti beklicem
Çok erken henüzBat 10 eylül kan verdim negatif ama bissürü belirtim var memelerim şişti ve ağır hep kasık ağrısı belki erken verdim kanı adeti beklicem