Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olsun ınsallah ama bu ılacı 3 ay kullanıyolar diye bılıyorumBende Letu tedavimin 4. Ayındayım 4 yumurta gelişti bu ay benimde bat 8 yada 10 Eylül![]()
Erken 12 13 gun etkisini gosterıyo dıyolar iğneninKızlar bata 5 gün var 3 gündür üst üste silik çizgi görüyorum. Acaba iğne etkisi mi hep aynı renkteler koyulaşmıyor. Kan için erken mi
Dr da öyle söyledi ama işte gel de bana sorErken 12 13 gun etkisini gosterıyo dıyolar iğnenin![]()
bende bugün kasık ağrısı ile uyandımmmm bat 9 eylül ... adet oluyorum sandımİnşallah bugün bı kaşık ağrısıyla uyandım ödüm koptudedim regl oluyorum heralde ama bişi yok ,yerleşme filan mı oluyor ki acaba ,üf çok sıkıcı keşke bu cam olsada görsek içerde ne olup bittiğini
shshs
belirtiniz var mı.. benim bat 9 eylülBenimde bat 10 Eylül beklemedeyim :/ yarın kandil bol bol dua edelim birbirimize
Amannnbende bugün kasık ağrısı ile uyandımmmm bat 9 eylül ... adet oluyorum sandım![]()
allahım inşallah öyledir isteyen herkese rabbim nasip etsinnnnnAmannnolmasın yaa , inşallah bebisin tutunma agrilaridir
![]()
Hepımız oyleyız sırf test yapmıyım dıye ovulasyon yapmaya başladımDr da öyle söyledi ama işte gel de bana sormeraktan çatlıyorum
Aminnn ,ben labmen diye bı test buldum onu aldım sevinçli sevinçli eve geldim test bozuk çıktıallahım inşallah öyledir isteyen herkese rabbim nasip etsinnnnn![]()
Onu da denedim o kesmedi beniHepımız oyleyız sırf test yapmıyım dıye ovulasyon yapmaya başladım![]()
Aminnn ,ben labmen diye bı test buldum onu aldım sevinçli sevinçli eve geldim test bozuk çıktıçift çizgi arıyordum olan cizgiyide kaybettim hiç çizgi çıkmadı
Ahahahahaha o g
Ahahahahah o da güzel . Ben test alacak aşamaya geçemedim maalesef kasık ağrılarım adet olucam galibaAminnn ,ben labmen diye bı test buldum onu aldım sevinçli sevinçli eve geldim test bozuk çıktıçift çizgi arıyordum olan cizgiyide kaybettim hiç çizgi çıkmadı
![]()
Hemencik içini karartma ,bu kadar erken olurmu belirtisi reglin kaç gün kaldı ,belki yerlesiyordur ,bende de var biraz sol tarafta ağrı ama ya bebek el sallayana kadar yada regl başlayana kadar yapiiiceeeggimAhahahahah o da güzel . Ben test alacak aşamaya geçemedim maalesef kasık ağrılarım adet olucam galiba![]()
Sizin bat ne zamandı benım 8 eylül ufak ufak benımde adet agrıları vurmaya başladıHemencik içini karartma ,bu kadar erken olurmu belirtisi reglin kaç gün kaldı ,belki yerlesiyordur ,bende de var biraz sol tarafta ağrı ama ya bebek el sallayana kadar yada regl başlayana kadar yapiiiceeeggim![]()
8 9 arası bekliyorum bakalım ,bnde ağrı varsa regl olduğunu dusunmuyorum ,bebek yoksa bile farklı birşey dir çünkü ben regl oldgum gün ağrı hissederim bı iki gün öncede göğüsum sızlar vs ,şuan yerleşme ile çok uyumlu gidiyoruz bnm ovu.26 sydi oluştuysa Bebek yerleşme sürecinde şuan ovulsyndan 6 12 arası suruyormus yerleşme ,bı umuttur bekliyorum işteSizin bat ne zamandı benım 8 eylül ufak ufak benımde adet agrıları vurmaya başladı![]()
İnşallah yerleşme sancısıdır yaHemencik içini karartma ,bu kadar erken olurmu belirtisi reglin kaç gün kaldı ,belki yerlesiyordur ,bende de var biraz sol tarafta ağrı ama ya bebek el sallayana kadar yada regl başlayana kadar yapiiiceeeggim![]()
Benimkiyle aynı sizinki de8 9 arası bekliyorum bakalım ,bnde ağrı varsa regl olduğunu dusunmuyorum ,bebek yoksa bile farklı birşey dir çünkü ben regl oldgum gün ağrı hissederim bı iki gün öncede göğüsum sızlar vs ,şuan yerleşme ile çok uyumlu gidiyoruz bnm ovu.26 sydi oluştuysa Bebek yerleşme sürecinde şuan ovulsyndan 6 12 arası suruyormus yerleşme ,bı umuttur bekliyorum işte