- 28 Temmuz 2025
- 192
- 37
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaparımYa benm bu ay hic belirtim yoktu bel agrim haric bugunde bu olunca ne biljm ve yapmak istemiyorum acikcasi sen yapican mi
Hayrlı olsun, sağlıkla gelsin inşaAllahBenım kanda pozitif kızlar testtede öyle cok erken öğrendıgım için hcg artısına bakılacak
Hastalık gibi zaten boşver gününü bekle en iyisi. Ben düştüm bu test bataklığına sen uzak durBen yapmicam ya hazir degilim![]()
Ahahha aynen yapmak istemiyorum zaten en iyisi bekleyip görmekHastalık gibi zaten boşver gününü bekle en iyisi. Ben düştüm bu test bataklığına sen uzak dur![]()
Yine de yapacak olursan paylaşırsınAhahha aynen yapmak istemiyorum zaten en iyisi bekleyip görmek
Ahahaha yapmicamYine de yapacak olursan paylaşırsın![]()
Aynen ben de o kafadayım. Doktor ne derse o. Herkesin doktoru kendineEn doğrusu doktor önerisi canım![]()
Pazartesi genel olarak muayene olacağım bende umarım en kısa zamanda güzel haberler alırızBen tüm belirtilerimi bir çöpe attım şu an bat geçtikten sonra test yapmaya karar verdim. Herhangi bir belirtim de yok zaten meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olduğu için onu da saymıyorum
benimde 1 Eylül çatlama günüm göğüs ağrım ve bulantım oldu kaset test yaptım negatif çıktı 6 gün önce gösteren erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıkınca 10 Eylülde kan verdim HCG 2.11 negatif çıktı ama bat günüm 13 Eylül erken mi yaptım acaba dye düşünüyorumKızlar bi anda akşam üstü göğüs ağrım başladı ve ufak ufak kasıklarımda ağrı başladı 2 eylülde çatlama olmuştu geçenlerde test yaptım negatifti. Bi umutlandım şuan göğüs ağrım da hafifledi
Olmaz bende bununla öğrendimEki Görüntüle 3643181 Bat bugun test prodoctor erken gebelik testi ve ilk dakika. Yumurtlama günümden 3.gün önce iliski olmuştu. Bu testte yanılma olurmu?
Teşekkür ederimOlmaz bende bununla öğrendim