• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Aşkım peki hamilelikte bat zamanı kasık ve bel ağrısı olur mu acaba biliyor musun?
Canım evet, çoğu kadın regl ağrısı gibi ağrım vardı yazıyor okuyorum. Chatgbt de olur diyor benzer ya belirtiler. Senin ne zaman bat Allahım seni de bekletmesin inşallah çok bozdular senin de moralini doktorlar Allah ol derse olur ümidini kaybetme 💞💞

Kuzum bu durum kişiden kişiye değişiyor ya ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu benim mesela günüm geçti o zaman test yapma gereği duydum ki baktım hamileyim
Ya adetle nerdeyse aynı belirtiler olduğu için her şey çok karışık ve stresli gerçekten bunaldım tövbe yarabbim 😒

Canım evet, çoğu kadın regl ağrısı gibi ağrım vardı yazıyor okuyorum. Chatgbt de olur diyor benzer ya belirtiler. Senin ne zaman bat Allahım seni de bekletmesin inşallah çok bozdular senin de moralini doktorlar Allah ol derse olur ümidini kaybetme 💞💞
Amin aşkım valla ben 30 ağustosta yumurtlama olduğunu düşünüyorum bugün yarın bat gibi ama bilmiyorum ya çok moralim bozuk dediğim gibi o yüzden heveslenemiyorum bile

Amin aşkım valla ben 30 ağustosta yumurtlama olduğunu düşünüyorum bugün yarın bat gibi ama bilmiyorum ya çok moralim bozuk dediğim gibi o yüzden heveslenemiyorum bile
Aynı zaman olmuş seninle, ben de aynı 30 ağustos doktor ya çatlamış ya çatlamak üzere dedi

Benim bu ilk denememdi doktora muayeneye gittiğimde Amh değerimi çok düşük buldu yani yumurta rezervimi , nutraxin pregna vitamin kullanmaya başladım folik asidimde düşüktü hiç kendimi dinlemedim hatta yumurtlama sonrası tatile gittim hem çok aktiftim hem çok kahve vs içtim hatta tatil dönüşü afyon kalesini bile çıktım :D tam 24. günümde lekelenmem oldu ve regl olacakmış gibi kasık ağrım olmaya başladı çamaşırıma çok az bulaştı wc sonrası geldi hep sonra kesildi dünde devam etti kesildi arkadaşıma söyledim oda bir test yap dedi yaptım sonuc bu , göğüs hassasiyeti falan bişey olmadı hiç
Amh testi mj yaptirdi doktorun bnmkide istedi ama 2.5 fiyat verince vazgectim sadece ona

Amh testi mj yaptirdi doktorun bnmkide istedi ama 2.5 fiyat verince vazgectim sadece ona
Ben çocuk düşünüyorum bir kontrol olayım diye gittim tamamlayıcı doğum teminatlı sigortam var , ama sağ yumurtalıgımda dermoid kist çıktı canım 2,5 cmden büyük , tek yumurtalıgımda yumurta saydı tekinde yoktu kisttende göremiyor olabilirim dedi sonra polipte gördü o yüzden bütün hormonlarıma baktı , prolaktinimde yüksek çıktı ama sınırdan ameliyat önerdiler bende bir kendim deneyeyim 3-4 ay olmazsa ameliyat olayım diye düşündüm çünkü dr sezeryan ameliyatlarındada alabiliyoruz bu kisti demişti. Bende olursa olur diye denemeye başlamıştım

Ben çocuk düşünüyorum bir kontrol olayım diye gittim tamamlayıcı doğum teminatlı sigortam var , ama sağ yumurtalıgımda dermoid kist çıktı canım 2,5 cmden büyük , tek yumurtalıgımda yumurta saydı tekinde yoktu kisttende göremiyor olabilirim dedi sonra polipte gördü o yüzden bütün hormonlarıma baktı , prolaktinimde yüksek çıktı ama sınırdan ameliyat önerdiler bende bir kendim deneyeyim 3-4 ay olmazsa ameliyat olayım diye düşündüm çünkü dr sezeryan ameliyatlarındada alabiliyoruz bu kisti demişti. Bende olursa olur diye denemeye başlamıştım
Cnm bnde de var ama onu karsilamadi ne yazikki

Back
X