- 29 Ağustos 2025
- 188
- 50
- 13
- 31
Geçen yıl bekardım evlenmeden önce yaptırmak istiyorum dedim yaptılar vallaEvet cnm var ama amh olcumunu kapsamiyir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen yıl bekardım evlenmeden önce yaptırmak istiyorum dedim yaptılar vallaEvet cnm var ama amh olcumunu kapsamiyir
Allah allah sorim bendGeçen yıl bekardım evlenmeden önce yaptırmak istiyorum dedim yaptılar valla
Duruyorum öyle belirti yok ama adet öncesinde olduğu gibi duygusalım bayağı siz naptınızYaa ne yaptınız ? Benim de 3 gün var ama hiç belirtim yok :/
Yarın test yapacak mısınızAllah allah sorim bendrandevu aldim 26 sinda sorucam ins
Bence tekrar sorabilirsin yada sigortanın provizyon merkezini arayıp bilgi alabilirsinEvet cnm var ama amh olcumunu kapsamiyir
Yok cnm yapmicam yaYarın test yapacak mısınız
Devlette yaptiririm cnm yapiyorlarmis arkadas dedi burda aslında benim kafamı karıştıran dün lekelenme olduktan sonra benim gece sökülüp şu an tamamen regl olmam gerekiyordu ama günlük ped bile geçmiyor hâlâ kahvemsi geliyor böyle o yüzden birkaç gün beklemek istiyorum eğer regle dönmezse ondan sonra test yapacağımBence tekrar sorabilirsin yada sigortanın provizyon merkezini arayıp bilgi alabilirsin
Devam ediyor mu canımDevlette yaptiririm cnm yapiyorlarmis arkadas dedi burda aslında benim kafamı karıştıran dün lekelenme olduktan sonra benim gece sökülüp şu an tamamen regl olmam gerekiyordu ama günlük ped bile geçmiyor hâlâ kahvemsi geliyor böyle o yüzden birkaç gün beklemek istiyorum eğer regle dönmezse ondan sonra test yapacağım
Canım vallahi dün sadece bir kere geldi akşamına devam etmedi lekelenme sildigimde de gelmiyordu namaza kalktığımda sildim hafif pembelik vardı herhalde dedim sökülüyor daha sonra uyudum kalktığımda gene kahvelik vardı ama pede gecmiyor diyorum en azından 2-3 gün bekliyimDevam ediyor mu canım
Anladım canım gün içinde sorarım benCanım vallahi dün sadece bir kere geldi akşamına devam etmedi lekelenme sildigimde de gelmiyordu namaza kalktığımda sildim hafif pembelik vardı herhalde dedim sökülüyor daha sonra uyudum kalktığımda gene kahvelik vardı ama pede gecmiyor diyorum en azından 2-3 gün bekliyim
Sor cnm olursam yazarim ztn de olmamak da arada kaliyorum agrim vs yok batma var sadece ya saka gibi sjsjjs gecen ay seninde mi bu sekilde olduAnladım canım gün içinde sorarım bengeçen ay aynı gün olmuştu bizim de
Test yaptın mı canım hiç?Canım vallahi dün sadece bir kere geldi akşamına devam etmedi lekelenme sildigimde de gelmiyordu namaza kalktığımda sildim hafif pembelik vardı herhalde dedim sökülüyor daha sonra uyudum kalktığımda gene kahvelik vardı ama pede gecmiyor diyorum en azından 2-3 gün bekliyim
Geçen ay 4 gün kala falan ağrı vardı olacakmışım gibi bu ay olmadı hiçSor cnm olursam yazarim ztn de olmamak da arada kaliyorum agrim vs yok batma var sadece ya saka gibi sjsjjs gecen ay seninde mi bu sekilde oldu
Ya test yapmak istemedim dedim gecikme olursa o zaman yaparım lekelenme var diye de yapmadım yani açıkçasıTest yaptın mı canım hiç?
Bnde de yok iste agri vs shshhshsGeçen ay 4 gün kala falan ağrı vardı olacakmışım gibi bu ay olmadı hiç
Bnde de yok iste agri vs shshhshs
Devamı gelmezse ki gelmez inşaAllah vardırYa test yapmak istemedim dedim gecikme olursa o zaman yaparım lekelenme var diye de yapmadım yani açıkçası
Yani dun leke gelmeden once su gibi akintim vardi daha sonraki sabah lekelenme oldu iste kahveydi suan kahvemsi pembelik var ama pede gecen yok suanakıntı var mı
İnsallah ya ortada kaldim simdi bisey de yapamıyorumDevamı gelmezse ki gelmez inşaAllah vardıryaparsın test
Gelişmeleri yazarsın canım hayrlısı inşaAllahYani dun leke gelmeden once su gibi akintim vardi daha sonraki sabah lekelenme oldu iste kahveydi suan kahvemsi pembelik var ama pede gecen yok suan
İnsallah ya ortada kaldim simdi bisey de yapamıyorum![]()
Aynı benimde su gibiydi koyulaştı bugün bakalım hayırlısıYani dun leke gelmeden once su gibi akintim vardi daha sonraki sabah lekelenme oldu iste kahveydi suan kahvemsi pembelik var ama pede gecen yok suan
İnsallah ya ortada kaldim simdi bisey de yapamıyorum![]()