• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Canım ben aslında bebek için değil çikolata kistlerim olduğu için bekarlıktan beri doktora gidiyorum kontrole. Bebek düşüncemiz başta yoktu ama amh düşük çıkınca elimizi çabuk tutalım dedik. Daha 9 ay oldu bebek düşüncesi bizde ama ben doktorların ısrarıyla tüp bebekte geçirdim negatif oldu. Şimdi kendi halimde takılıyorum
Sürecin bayağı içindeymişsin o yüzden akıl vermek gibi olmasın ama Instagramda üreme sağlığı ile ilgili diyetisyenler görmüştüm bu tür sorunlarla ilgileniyor var olan yumurta kalitesini artırmak için özellikle tüp bebek tedavi öncesinde uygulanıyor inşallah hiç gerek kalmadan o güzel haberi alırsan da ama istersen bir araştır. 🥹

Kızlar benimde bat 13 adet olmadım ama adetime birgüne kala perdoctor testi de yaptım ilk idrarla negatifti.. bende dünden beri dışarı çıkarken ped takıyorm heran olabilirim diye. Yanlız kendimi dinledğim için büyük ihtimal belirtilerde yaşamıyorum değil . Sol kasıkta ağrı bazen . Sık idrara çıkma ( ama üşüttüm de büyük ihtimsl ) ve ayrıca bu 2 gündür akıntım var genelde akıntıdan sonra adet oluyorum . Sarı akıntım oldu bugün oda umarım enfeksiyon kapmamışımdır. Çünkü soğukta aldığmı düşünüyorum. Şansıma testim yok evde sabah tekrar yapacaktım adet olmazsam eğer . İdrarımıda tutamama gidip alıp gelene kadsr 😀

Ama eğerki adet olursam ovulasyon kitlerinden alıp denicem bu ay . Çünkü bundan önceki ay 35 günde bir oldum adet . Bu ay 29 günde bir . Bu şimdiki adetimi kestiremiyorum ondan geç olmuş olabilir

Ama eğerki adet olursam ovulasyon kitlerinden alıp denicem bu ay . Çünkü bundan önceki ay 35 günde bir oldum adet . Bu ay 29 günde bir . Bu şimdiki adetimi kestiremiyorum ondan geç olmuş olabilir
Aynı bende öyle iki ay önce 5 gün geç geldi geçen ay 3 gün erken. Bu seferde bir gün geçti hala yok test de yaptım negatif çocuk istemeye basladikdan sonra adet düzenim bozuldu

Cafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedim
Canım hemen moral bozma kısır değilsin sen bu tedavisi olan birşey ve bir sürü insan var hamile kalan hatta bazıları hemen kalan bile olmuş ilk çocuk denemelerinde videolarda görmüştüm yaşayan insalar anlatıyor sen kısır değilsin çocuğun olacak sadece sabret vakti var doktorun ne derse onları uygula

Benim adet 11 i de geldi ama adet gibi değildi kızlar ped bile kullanmadım kahve lekeler geldi test yaptım negatif buradan dönmez dimi ?

Back
X