- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
21-22 bat ama zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum
Sizin kaç gününüz var
Sizin kaç gününüz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 521-22 bat ama zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum
Sizin kaç gününüz var
Keşke daha erken çıksa meraktan çatlıycam
Bence kaset testin varsa test yap derim benim test silik çıktı bugün bat 25 benimde21-22 bat ama zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum
Sizin kaç gününüz var
Ben bu ay klomen kullandım ayriyetten folik asit kullanıyorum doktorum 25nde yap demişti ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcamBence kaset testin varsa test yap derim benim test silik çıktı bugün bat 25 benimde
İnşallah bende hafta sonu tekrarliycam testi bakalimBen bu ay klomen kullandım ayriyetten folik asit kullanıyorum doktorum 25nde yap demişti ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcam![]()
Dün akşam yaptım negatif çıktıBence kaset testin varsa test yap derim benim test silik çıktı bugün bat 25 benimde
Sabah ilk idrarinla yap o daha net sonuç verirDün akşam yaptım negatif çıktıama ben pozitif olacak gibi hissediyorum
Folik aside ne zaman başladınBen bu ay klomen kullandım ayriyetten folik asit kullanıyorum doktorum 25nde yap demişti ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcam![]()
Sizin belirtileriniz varmı varsa neler?İnşallah bende hafta sonu tekrarliycam testi bakalim
Bende öyle hissetmiştim aman dedim yaptım bugün gittim disardaki islerimi halledeyim dedim bi kac saat sonra bi baktim silik çizgi inşallah vardir tutunmustur 8 yıldır bu ani bekliyorum daha oncekini kaybettim malesef hipertansiyon sebebi ileDün akşam yaptım negatif çıktıama ben pozitif olacak gibi hissediyorum
Ben de 2 gün sonra tekrar yapıcam ama 2 gün geçmiyor gibi geliyoİnşallah bende hafta sonu tekrarliycam testi bakalim
Başın sağolsun inşallah olur bu seferBende öyle hissetmiştim aman dedim yaptım bugün gittim disardaki islerimi halledeyim dedim bi kac saat sonra bi baktim silik çizgi inşallah vardir tutunmustur 8 yıldır bu ani bekliyorum daha oncekini kaybettim malesef hipertansiyon sebebi ile
25 Eylülde folik asite 24 de klomene başladımFolik aside ne zaman başladın
İnşallah en kısa sürede güzel haber alırsınızBende öyle hissetmiştim aman dedim yaptım bugün gittim disardaki islerimi halledeyim dedim bi kac saat sonra bi baktim silik çizgi inşallah vardir tutunmustur 8 yıldır bu ani bekliyorum daha oncekini kaybettim malesef hipertansiyon sebebi ile
2 gün önce adet olmuş gibi ağrım oldu geçti arada hafif kasık batması oluyo gögüslerim hassas ama adetim yaklaştı ondan da olabilir tabi senin var mı belirtiSizin belirtileriniz varmı varsa neler?
Benim canim ilk önce balik çekti ve adetten sonra canim acayip çikolata çekmişti heralde kansiz kaldim diye düşünmüştümSizin belirtileriniz varmı varsa neler?
İnşallah güzel haberler alırız hepimizBenimde 26-27-28Düzenli regl oluyorum ama 22-23-24-25 günde bir oldum son 4 aydır. Daha çok var. Aşırı sabırsızlanıyorum
![]()