BAta kac gun kala yaptin? bide sabah idariryla miBata 9 kala cıkarmı acaba:))
Sabah idrariyla mi yapsaydin keskeKafayi yicem..son yaptigim erken test bu.
surekli yaptigim da freely diye bi markaydi..sabah ikinci cizgi cikan oydu.ilac falan da kullanmiyorum ya, bu ne simdi offfff
2-3 gün daha dayan. Varsa belli olur. Şuan canını sıkmaKafayi yicem..son yaptigim erken test bu.
surekli yaptigim da freely diye bi markaydi..sabah ikinci cizgi cikan oydu.ilac falan da kullanmiyorum ya, bu ne simdi offfff
Ovi testini bat tarihinden once mi yaptn canim cizgi cok belirginmiydiovulasyon testiyle ögrendim ben ilk gebelik testiyle ve kanla dogruladım,gebelik testim cok silikti hayalet bir çizgi vardı,
Canim bunu sabah idarirla mi yaptin bide tortular derken o kismi anlayamadim ?Koca kari testleride 2 şeffaf kaba idrarimi yaptım birine limon sıktım tortular dibe çökerse hsmileymisin çöktü digerine karbonat koydum kopururse hamilesin köpürdü oylesine yapmıştım inanmıyodm denemek için çocuğum olmuyodu benim 4 gün vardı adetime
Bat tarihinden önce gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar, hikayelerinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen..
Kaç gün önce ve nasıl öğrenmiştiniz?
Ne güzel hayırla sağlıkla büyüt inşallah... ben şunu merak ediyorum hani diyorlar ya hiç beklemediğin anda oluyor ama ben her daim bekliyorum yani korunmasız ilişkide her zaman ihtimal varken insan nasıl hiç beklemez ben hep beklenti içinde olduğum için mi olmuyorBende dört gün önce öğrenmiştim hissedersin derlerdi inanmazdım gerçekten insan hissediyor. Kaşık ağrılarım bi başkaydı test yaptım iki gün üst üste silik çizgi çıkmıştı hemen doktora gittim ve kesinleşti hamile olduğuminşallah şeninde vardır canım
Normalde sabah idrari diye okudum ama ben akşamüstü yaptım tortu limonun tortulari canimCanim bunu sabah idarirla mi yaptin bide tortular derken o kismi anlayamadim ?
IYi bi yontemis ama iste insanin eli varmiyo bende adet olmam gerekn gun ovi testi yapmstm cift cizgi cikmistiNormalde sabah idrari diye okudum ama ben akşamüstü yaptım tortu limonun tortulari canim
Kimle bozustun sekeriiim? :)Geçen ki sayfada ne kadar bozuşsakta ben de yazayım adete 5 gün kala öğrendim bende
SeninleeeeKimle bozustun sekeriiim? :)
Seninleeee
Hoşbuldummöneden ki adet mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?