Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

Kafayi yicem..son yaptigim erken test bu.
surekli yaptigim da freely diye bi markaydi..sabah ikinci cizgi cikan oydu.ilac falan da kullanmiyorum ya, bu ne simdi offfff

Kafayi yicem..son yaptigim erken test bu.
surekli yaptigim da freely diye bi markaydi..sabah ikinci cizgi cikan oydu.ilac falan da kullanmiyorum ya, bu ne simdi offfff
2-3 gün daha dayan. Varsa belli olur. Şuan canını sıkma

Offfffff 3 gun kala erken testte kocaman negatif ciktiysa hic ihtimal yok bence..umudum aralik dan artik napiim..yapmiyom daha test mest, acayip stres yaptim..bana biraz mola, gorusuruz kizlar..

Canim bunu sabah idarirla mi yaptin bide tortular derken o kismi anlayamadim ?

Bat tarihinden önce gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar, hikayelerinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen..
Kaç gün önce ve nasıl öğrenmiştiniz?
Battan bir gün önce öğrendim idrar testinde çıktı

Ne güzel hayırla sağlıkla büyüt inşallah... ben şunu merak ediyorum hani diyorlar ya hiç beklemediğin anda oluyor ama ben her daim bekliyorum yani korunmasız ilişkide her zaman ihtimal varken insan nasıl hiç beklemez ben hep beklenti içinde olduğum için mi olmuyor

Stres buyuk faktor cnm..bide dogru zamanda yapmak, gunasiri calismak falan gerekiyor..hadi hayirlisi insallah..

Merhaba kizlar
Benim bata 14 gun var ama halsizlik ve bas agrisi dehset. Limon testini yaptim ilk idrarla direk dibe coktu burada okumustum onuda . birde adacayi kurunu okudum onu uyguladim bu ay temmuzdan beri denioruz bu arada. İlk kizimda bir yil sonrasi sogan kuru yaptim ve ilk seferinde hamile kaldim

Geçen ki sayfada ne kadar bozuşsakta ben de yazayım adete 5 gün kala öğrendim bende

Hoşbuldummöneden ki adet mi oldun

Hoşbuldummöneden ki adet mi oldun

Yok cnm ya, adet gunum pazartesi..3 gun kaldi yani..sabah normal bi test yapmistim silik 2.cizgi vardi..aksama kadar cok umitlendim..aksam days Comfort diye bi erken test yaptim..1 hafta oncesine bile kesin sonuc veren cok hassas bi testmis..kocaman negatif cikti
Hamis olmadigim neredeyse kesin gibi..oyyyfff oyff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…