Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

Erken gebelik testlerine çok itibar etme sen umudunuda yitirme daha 3 gün varmış bak adetide biraz bekle gebelik testini tekrarla ben çok test yaptım bu zamana kadar erken gebelil testlerine güvenmiyorum ben eczaneden 3 bucuk liraya sayılan gebelik testiyle adete 5 gün kala öğrendim

Pozitif çıkan test duruyosa resmini çekip yollasana bir bakıyım

Canım baya baya pozitif duruyo tests keske bi kan testi yaptırsaydın bence yaptır hemen hem içinde rahat eder

Bak vanım buda benimki hemen hemen aynı cıkmış seninkiyle bence kan trsti yaptır

Eklentiler

• 20161028_130917.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 226
Canım baya baya pozitif duruyo tests keske bi kan testi yaptırsaydın bence yaptır hemen hem içinde rahat eder

Sorma, dandik testte bile cikti, erken testte kesin cikar ben de rahatlarim diyordum..okadar emindim yani..yok cnm ya, pazara kadar test yapmicam..pazar bi test daha yaparim sonra da adet gunu zaten..bakalim hayirlisi..ilk denememdi zaten, 10 sene ara vermistik..nasip kismet artik..

Sen bilirsin tabiki canım ama yarın adet olmazsan yaptır test pozitif cıkmış çünkü

Ovi testini bat tarihinden once mi yaptn canim cizgi cok belirginmiydi
Bata 7 gün vardı çok belirgin degildi, ama silikten koyuydu, ondan süphelenip gebelik testi yapmıştım zaten, gün gectikçe koyulaştı ama :)

Bata 7 gün vardı çok belirgin degildi, ama silikten koyuydu, ondan süphelenip gebelik testi yapmıştım zaten, gün gectikçe koyulaştı ama :)
Cok sevidim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin bende olmam gereken adet gunu ovi testi yaptm cift cizgi cikti

Birazda insanın içine doguyo ya normalde 10 gün günüm geçer test yapmam ama daha adetime varken test yapmıştım
PEki canim limon testini yaparken limon tortulari hemen mi ice coktu bide hepsimi bende merakimdan yaptm galiba yarisi asaya indi ama hemen doktum basinda beklemedim

Cok sevidim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin bende olmam gereken adet gunu ovi testi yaptm cift cizgi cikti
çok saol canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin ,genelde silik te olsa çift çizgi çıkıyor ovulasyon testlerinde önemli olan 2.çizginin koyuluğu,inş hamilesindir,gebelik testi yaptınmı?

çok saol canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin ,genelde silik te olsa çift çizgi çıkıyor ovulasyon testlerinde önemli olan 2.çizginin koyuluğu,inş hamilesindir,gebelik testi yaptınmı?
Benim de ovi testim oleydi bibirine yakindi
Czgiler sabah ilk idrarla yapmstm gebelik testini de bu sabah yaptm negatif

Batim 2 gun geciyo iki aydir korunmasiz iliski yasiyoruz batim duzensizlesti bu ay yumurtlama mi yakalayamadim ama duzenli iliski oldu
Bazı kadınlar cok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlayabiliyor acaba yumurtluyor musun bilemedim ki ,ama sen bence birde kan testi yaptır ,belki gec döllenme olmuştur idrara henüz gecmememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…