Erken gebelik testlerine çok itibar etme sen umudunuda yitirme daha 3 gün varmış bak adetide biraz bekle gebelik testini tekrarla ben çok test yaptım bu zamana kadar erken gebelil testlerine güvenmiyorum ben eczaneden 3 bucuk liraya sayılan gebelik testiyle adete 5 gün kala öğrendimYok cnm ya, adet gunum pazartesi..3 gun kaldi yani..sabah normal bi test yapmistim silik 2.cizgi vardi..aksama kadar cok umitlendim..aksam days Comfort diye bi erken test yaptim..1 hafta oncesine bile kesin sonuc veren cok hassas bi testmis..kocaman negatif cikti
Hamis olmadigim neredeyse kesin gibi..oyyyfff oyff
Pozitif çıkan test duruyosa resmini çekip yollasana bir bakıyımYok cnm ya, adet gunum pazartesi..3 gun kaldi yani..sabah normal bi test yapmistim silik 2.cizgi vardi..aksama kadar cok umitlendim..aksam days Comfort diye bi erken test yaptim..1 hafta oncesine bile kesin sonuc veren cok hassas bi testmis..kocaman negatif cikti
Hamis olmadigim neredeyse kesin gibi..oyyyfff oyff
Pozitif çıkan test duruyosa resmini çekip yollasana bir bakıyım
Canım baya baya pozitif duruyo tests keske bi kan testi yaptırsaydın bence yaptır hemen hem içinde rahat eder
Sen bilirsin tabiki canım ama yarın adet olmazsan yaptır test pozitif cıkmış çünküSorma, dandik testte bile cikti, erken testte kesin cikar ben de rahatlarim diyordum..okadar emindim yani..yok cnm ya, pazara kadar test yapmicam..pazar bi test daha yaparim sonra da adet gunu zaten..bakalim hayirlisi..ilk denememdi zaten, 10 sene ara vermistik..nasip kismet artik..
Adetim pazartesiye..bakalim hayirlisi..Sen bilirsin tabiki canım ama yarın adet olmazsan yaptır test pozitif cıkmış çünkü
Aynen canım haber etAdetim pazartesiye..bakalim hayirlisi..
Cok sagol tatlim ilgilendigin icin..
Yazarim sana
Bata 7 gün vardı çok belirgin degildi, ama silikten koyuydu, ondan süphelenip gebelik testi yapmıştım zaten, gün gectikçe koyulaştı ama :)Ovi testini bat tarihinden once mi yaptn canim cizgi cok belirginmiydi
Cok sevidim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin bende olmam gereken adet gunu ovi testi yaptm cift cizgi ciktiBata 7 gün vardı çok belirgin degildi, ama silikten koyuydu, ondan süphelenip gebelik testi yapmıştım zaten, gün gectikçe koyulaştı ama :)
Birazda insanın içine doguyo ya normalde 10 gün günüm geçer test yapmam ama daha adetime varken test yapmıştımIYi bi yontemis ama iste insanin eli varmiyo bende adet olmam gerekn gun ovi testi yapmstm cift cizgi cikmisti
PEki canim limon testini yaparken limon tortulari hemen mi ice coktu bide hepsimi bende merakimdan yaptm galiba yarisi asaya indi ama hemen doktum basinda beklemedimBirazda insanın içine doguyo ya normalde 10 gün günüm geçer test yapmam ama daha adetime varken test yapmıştım
çok saol canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin ,genelde silik te olsa çift çizgi çıkıyor ovulasyon testlerinde önemli olan 2.çizginin koyuluğu,inş hamilesindir,gebelik testi yaptınmı?Cok sevidim adina rabbim kucagina almayi da nasip etsin bende olmam gereken adet gunu ovi testi yaptm cift cizgi cikti
Benim de ovi testim oleydi bibirine yakindiçok saol canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin ,genelde silik te olsa çift çizgi çıkıyor ovulasyon testlerinde önemli olan 2.çizginin koyuluğu,inş hamilesindir,gebelik testi yaptınmı?
batına kaç gün var ve yumurtlama zamanın ne zmandı?Benim de ovi testim oleydi bibirine yakindi
Czgiler sabah ilk idrarla yapmstm gebelik testini de bu sabah yaptm negatif
Batim 2 gun geciyo iki aydir korunmasiz iliski yasiyoruz batim duzensizlesti bu ay yumurtlama mi yakalayamadim ama duzenli iliski oldubatına kaç gün var ve yumurtlama zamanın ne zmandı?
Ilk yaptigimda yarısı coktu biraz yukarda kaldı 5 dk sonra baktım hepsi çökmüştü dibe canımPEki canim limon testini yaparken limon tortulari hemen mi ice coktu bide hepsimi bende merakimdan yaptm galiba yarisi asaya indi ama hemen doktum basinda beklemedim
Bazı kadınlar cok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlayabiliyor acaba yumurtluyor musun bilemedim ki ,ama sen bence birde kan testi yaptır ,belki gec döllenme olmuştur idrara henüz gecmememiştirBatim 2 gun geciyo iki aydir korunmasiz iliski yasiyoruz batim duzensizlesti bu ay yumurtlama mi yakalayamadim ama duzenli iliski oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?