Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

Bazı kadınlar cok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlayabiliyor acaba yumurtluyor musun bilemedim ki ,ama sen bence birde kan testi yaptır ,belki gec döllenme olmuştur idrara henüz gecmememiştir
Ben yurt disindayim canim hemen kan testi veremiyorum mecbur adeti beklicem

başka test yapamam şuan iş yerimdeyim, başka yok şuan çantamda..ne kadar manyak olduğumu bildiğim için yanımda gezdirmiyorum testlerin hepsini..durmaz yaparım sonra..
Çizgi görünüyor yarın falan kan testi ile netleştirin bence hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza :)

Suanda izin aldım cıktım isten, kan testi yaptirmaya gidiyorum..

hamile değilmişim kızlar hatta 0,45 çıkmış sonuç, o kadar değilmişim yani..
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım hayırlısı..

Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı kılsın inşallah. Önümüzdeki ay olur burda mutluluğunu hepimiz payaşırız inşallah..

Ya Allah Allah çizgi vardı resmen ben inanamıyorum anlamadım sağlık olsun canım nasip bu ay değilmiş demek ki

kızlaaaaarrrr yardııımmmm...!!!
ben bu ay gerçekten çok tuhaf durumlar yaşıyorum..bat tarihinden 3-4 gün önce idrar testi yaptım, hafif bi pembe ikinci çizgi ile gayet pozitif çıktı, bat dan 2 gün önce, Cuma günü kan testi yaptırdım 0,45 yani direk negatif çıktı..o günden beri de artık kesin hamile değilim diye düşünüyorum..Pazartesi (dün) adet olmam gerekiyordu, ki 10 senedir 1 gün bile şaşmaz adet tarihim. Ama dün adet olmadım..Bugün bu saat oldu, hala ne kasık ağrısı ne de başka bir işaret var, hala adet olmadım.İdrar testi aldım akşam, negatif çıktı..

Gerçekten kafayı yemek üzereyim..Psikolojim berbat ötesi..
Eşime de bu kadar detaylı anlatamıyorum, çok kafayı taktın diye kızacak, iyice moralimi bozacak biliyorum.

Hadi kızlar, siz anlarsınız halimden.. :'( Yorumlarınızı bekliyorum.

Bence piskolojik canim ya valla kafaya taktikca iyice hormonlar sasiyo bende normalde bat tarihim sasmaz ama iki aydir korunmuyoruz kafaya takmaktan günlerim geciyo benim kan sonucu da negatif insallah hakkimizda hayirlisi olsun

Amiiiin..insallah hayırlısı cnm..ben en son gidip bi kadin dogumcuya muayene olayim diyorum..yada psikiyatriste mi gitsem?

Canım ben de gebelik düşünmeye başladıktan sonra stresten olsa gerek normalde hep zamanında gelen adetm 1-2 gün gecikmeye başladı hep, bence sakin ol çok aşırı kafana takıyorsun gibi geliyor. Hatırladığım kadarıyla çocuk fikriniz daha çok yeni. Allah aratmasın ama inan yıllardır bekleyen insanlar var bak bu forumda ablam 5 yıl ben 2 yıldan biraz fazlaa bekledim istememize rağmen. Eğer bu şekilde yaparsan kendine çok zarar verirsin ama için hiç rahat etmeyecekse bir daha kan tahlili ver madem belki geç döllenmedir bilemedim

Canım gerçektn çok düşünmkten bnmde bi kaç ay önce sancım var dye gttm doktorm hiç bşy demedi var yok sadece 2 gün bile geciksen hmn gel dedi testte silik bi çizgi gördm bnde ümitle bi gittm hiç bşy yok o zmndn beri de test ypmyrm dha çok üzülüyo insan doktorum bazı testler hatalı çıkabilir dedi hala bklyrm bu ay çok taktım kafama sadece o zmn gerçktn strestn gecikmiş yani

Ben 1 hafta kala öğrendim. Predictor erken gebelik testi ile. Hatta dijital ekranın üzerind 1-2 hafta yazıyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…