BAT DÜNYA

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
Merhaba kızlar aslında dert değil sadece içimi dökmek istiyorum aşırı kötü hissediyorum kendimi herhangi bir sebep yok ama moralim çok bozuk az önce bir arkadaşımla tartıştık çok önemli bir şey değildi ama hüngür hüngür ağlamaya başladım. (wptan tartştık) çocuk gibiyim birinin kalbini kırınca içim zerre rahat etmiyor ve haklı bile olsam özür diliyorum. o tartıştığım arkadaşım okuldandı ve mezun oldum belki bir daha hiç görmem ama kafam öyle bir takılıyor ki bu atamıyorum.
Çok boğuldum meslek konusunda ne yapmam konusunda aşırı kararsızım ve bunu düşündükçe yapmam gerekenler gözümde büyüyor. şimdi geçici süre bir yerde çalışıyorum neredeyse tüm gün bundan sonra ne yapacağımı düşünüyorum. her fikirden her verdiğim karardan kısa sürede vazgeçiyorum ve çok yoruldum. kendimi çok boğduğum için sanırım sürekli yatasım var hiçbir şey düşünmek istemiyorum. çok abartıyorum anda kalamıyorum. çok güzel bir günde yaşasam kafam hep sonraki zamanlarda.

genel olarak kendime sebepsiz yere çok kızıyorum sebepsiz yere. bazen farketmeden kendimi oflarken buluyorum. sürekli kendimi eksik görme eğilimdeyim. bazen öyle bir anıma denk geliyorum ki binalara baktıkça kendimi oralardan attığımı düşünüyorum. bunlar için hiçbir sebep yok. yaşadığım büyük acılar yok, sevdiğim kimsenin ölümünü görmedim. bazen düşünüyorum da ben ufacık seyde bile darma duman oluyorsam sevdiğim birine bir şey olsa nasıl olurum allah bilir. her şeyi çok takıyorum bana yapılmasa da duyduğum tanık olduğum haksızlıklara günlerce sinir olup çözüm arıyorum günlerce. kendimden çok yoruldum sürekli karnımda ateş var gibi geziyorum. bağırasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…