Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ve yarın için yerinden kalkma ağır kaldirma bugün duş alma falan dedi canım. Bir de sabah akşam progestan fitil verdi 2 kutu
Hadi hayılısı olsun kuzumm inşaAllahh sonuç güzel olur benim de canım çok acımıştı bu arada progestan mide bulantısı baş dönmesi yapabiliyo canım bilgin olsun ben fitil olarak değil de hap olarak kullanmıştım gündelik hayatımı çok etkilemişti baş dönmesinden evde yürüyemiyodum daha sonra doktorum fitil olarak kullanmamı söyledi. Çok heyecanlandım şuan senin için günler zor geçiyodu hep bol bol dua et kuzum sakın kendini yorma güzel haberlerini bekliyoruz

Sagolasin canım bir de yan odada kadin dogum yapıyordu sanki ben yapıyormuşum gibi oldu içim çok kötü oldu bi görsen sesini duydukça. Aynen zaman geçmiyor hiç ama akışına bıraktım şuan oluncaya kadar daha sıkıntılıydım. Bana direk fitil olarak demiş canım o yönden pek etki etmedi beni ilaç sadece hala kasıklarım ağrıyor o kadar. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay kadin olmak çok zor bütün ağrı acıyı çekiyoruz ama bu kadar şeyden sonra inşallah yüzümüz güler sene bitmeden çok istiyorum herkes için ❤❤

İnşaAllahh canım inşaAllah sene bitmeden hepimiz güzel haberler alırız inşaAllah Kasık ağrısı 4-5 gün sürüyo sonra azalmaya başlıyo normale dönüyosun sakın belirti arama kendinde yoksa hiç günler geçmiyo

Ay baktım herkeste ağrısız geçirdim demiş dedim bi ben mi nazliyim yoksa başka bisey mi var ama benm kistimin olduğu taraf çok ağrıdı zaten canım doktorda o an normal dedi kistinde varsa diye o yüzden pek şey yapmadım ama Allaha şükür düne göre iyiyim. Nedense ama olmayacakmış gibi geliyor hiç belirti falan aramıyorum yaptırana kadar daha çok heyecanlıydim kalbim ağzımda atıyordu şuan çok sakinim olsa da olmasa da nasip yapacak birsey yok modundayim ama belki adet tarihine yakın yine heyecan yaparım kesin
Hepimizin yüzü gülse keşke bu ay artık

Canım doktorun dediği 15.gün kan testi ver. Ama erken öğrenen de var bilemiyorum o yüzden her gün yapıyorum iğne etkisi geçeli çok oldu
Her gün yapma kendini strese sokuyorsun tam doktorun dediği gün yap varsa var yoksa yok en azından kesin sonuçla stresin kalmaz yoksa da sakın üzülme canım benim her şeyde bir hayır var inan doğru zamanda verecek Rabbim eminim

Sagolasin canım ama elimde değil inan ki. Kaç aydır bu aşılamayi bekliyorum biliyorsun olmazsa eşim yine göreve gidebilir tekrar denemek için yine bu kadar bekleyebilirim. Aslında o yüzden de çok stresliyim. Sen neler yapıyorsun kuzum iyisindir inşallah

Iyiyim çok şükür canım seni çok merak ediyorum yazmak da istemedim belki buraya girip stres olmak istemiyorsundur diye

Iyiyim çok şükür canım seni çok merak ediyorum yazmak da istemedim belki buraya girip stres olmak istemiyorsundur diye
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah kuzumm❤
Yok valla yine dayanamadım girdim ahh ahh. Sakince günümü beklesem iyiydi ama yok olmuyor.
Bakalım yarın ne olacak 13. Gün silik çizgiyle öğrenen de var daha önce öğrenende beta herkeste farklı çıktığından ne olur kestiremiyorum
Benim yarın 11. Gün dayanamayıp kan vermeye gidicem artik

Yaa kıyamam heyecanını anlıyorum ama bari 1 2 gün daha bekle zordur tahmin ediyorum ama daha kesin sonuç alırsın. Hiç belirtin var mı

Yaa kıyamam heyecanını anlıyorum ama bari 1 2 gün daha bekle zordur tahmin ediyorum ama daha kesin sonuç alırsın. Hiç belirtin var mı
Belirtiye bakma kuzum hersey var maşallah. Aşılama olduğumdan beri kasık ağrım vardı sadece 2 3 gündür hafifledi ara ara giriyo. Mesela sandalyeden yavaş kalkıyorum aslında ama bıçak saplanır gibi giriyor sonra geçiyor. Bazen çok hafif sızlayip geciyor. Bugün baş dönmesi yaşıyorum akintiyi Takip edemiyorum fitil verdi kuzum

Masallah Masallah gerçek belirtilerdir inşallah canım benim çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…