Sen de eylülcüsün demek canım hayırlısı bakalımKizlar bat 9 eylül
Birlikte bekleyebilirizz belirti var mı canimKızlar 3 Eylül benimde
Hadi hakkımızda hayırlısı belirtilerinizi test yaparsanız testinizi paylaşın birbirimize destek olalım6 eylül
3 _4 yıldır hep belirti var ama sonu hep kırmızı kartBirlikte bekleyebilirizz belirti var mı canim
Evet canm hepimiz icin Hayırlısı olsun bu arada bata 10 gun var ovulasyon testinde belli olur vs diyorlar sizce dgrumuSen de eylülcüsün demek canım hayırlısı bakalım
Öyle deme yaa ilk çocuk için mi uğraşıyorsunuz3 _4 yıldır hep belirti var ama sonu hep kırmızı kartbu arada 41 yasindayim durum hepten vahim
Bence çok erken canım ovulasyon testinin de hamilelik testinin de bence adet günü veya adet gününden sonra yapılması lazım yoksa yanıltıcı oluyo erken olduğu icinEvet canm hepimiz icin Hayırlısı olsun bu arada bata 10 gun var ovulasyon testinde belli olur vs diyorlar sizce dgrumu
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış yine de adet olana kadar umidini kesmeBenim de bat 1 eylül sanırım 2de olabilir
Şu an aşırı bel ağrım var adet olucam galiba
inşallah kuzum mutlaka bilgi vereceğimHadi hakkımızda hayırlısı belirtilerinizi test yaparsanız testinizi paylaşın birbirimize destek olalım
Insallah mutlu haberi alırsın canım herhangi bi tedavi görüyor musun??Kızlar bat 5 Eylül 4. Ayımız inşallah bu sefer regl görmem
Hadi bakalım takipteyimAdet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış yine de adet olana kadar umidini kesme
Haber verirsin canım olumlu ya da olumsuz.. olumlu haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sana da tabiiHadi bakalım takipteyim
İnşallahh canm hayır doktora gittim iki kez sıkıntı yok olur birkaç ay dene artık dediInsallah mutlu haberi alırsın canım herhangi bi tedavi görüyor musun??
Anladım canım uzun zamandır mi deniyorsunyoksa yeni mi sayilirrİnşallahh canm hayır doktora gittim iki kez sıkıntı yok olur birkaç ay dene artık dedi
7 eylül hakkımızda hayırlısı olsunEylülü bekleyenlerrr nerdesiniz
Bende aynı şekilde bu ay olmazsa aşılamaDaha 1 hafta var sen ümidi kesme yine de bu ay olmazsa ben de aşılama yaptircam ilk kezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?