- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Ben yaptım 8 gün varken negatifi gördümOh sizin az kalmış benim 9 Eylül yapcam gebelik testi hem umutluyum hem de korkuyorm negatif görcem die
Çok erken yapmayın benimde 7 eylül sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi ben çatlatma iğnesi de oldum yanlış pozitif görmemek için bekliyorumselam ebnde katılayım 5 eylül .. Bu ay olmaza bende aşılama düşünüyorum . yumurtlama 20 21 agustos 22 agustos catlama .ama suana kadar herhangi bir belirtim olmad halsizlik ve uyku dısında . ben ne zaman test yapsam ?
Hım ama ben çatlatma iğnesi vurundum şimdi yalancı pozitif çıkarBen yaptım 8 gün varken negatifi gördüm
Benim 9 gün var test yapmamak için direniyorumBen yaptım 8 gün varken negatifi gördüm
5 EylülEylülü bekleyenlerrr nerdesiniz
AynenHım ama ben çatlatma iğnesi vurundum şimdi yalancı pozitif çıkar
Inşallah canım haberlerini bekliyorumEvet yaptırdık canım Bi sıkıntı çıkmadı onda. Bakalım herşeyin hayırlısı.
inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bu ay
Aynıyızz beraber bekleyelim bize katil5 Eylül
Hiçbir sorunum yoktu canım sadece çocuk olmadığı için gittik muayenede ortaya çıktı adetlerim falan çok düzeniydi yaniHayır doktorum gerek yok deyip durdu daha yeni başlamışsınız diyor ama bu ayda olmazsa gidicez eşim için peki yumurta tembelliği nasıl çıkıyor belirtisi ne oluyor adetlerin filan mı düzensizdi
Ya benimde 6 Eylül benim yumurtlama ozaman oldu bende bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah müjdeli haberi alırız ikimizdeMerhaba hanımlar benim bat 6 Eylül ,yumurtlama günüm 22 ağustostu ,yani bugün 9.gün yumurtlamadan itibaren..bugün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ..acaba erken mi veya gebelik olsa silik mi olurdu ?
Tamamen aynıymışızYa benimde 6 Eylül benim yumurtlama ozaman oldu bende bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah müjdeli haberi alırız ikimizde
İnşallah oluruz da ası kalsın gerekirse belirtin varmı benim çok fazla akıntım var ve sağ kasigim ağrıyor aradaTamamen aynıymışızinşallah ya aslında keşke hemen öğrenebilsek olmama durumunda hemen gidip covid aşısı olacağım da
Ben d hiç belirti yok aslında , bir ara lekelenme oldu kahverengi gibi ama çok az ,onun dışında hiç belirtim yokİnşallah oluruz da ası kalsın gerekirse belirtin varmı benim çok fazla akıntım var ve sağ kasigim ağrıyor arada
Ay bıan önce gelsin 6 Eylül öğrenelimBen d hiç belirti yok aslında , bir ara lekelenme oldu kahverengi gibi ama çok az ,onun dışında hiç belirtim yok
Ben Muayyene oldum hem ultrason HEmde jinekolojik muayyene oldum inşallah bi sıkıntım yokturHiçbir sorunum yoktu canım sadece çocuk olmadığı için gittik muayenede ortaya çıktı adetlerim falan çok düzeniydi yani
Ne olduğunu söylemediler mi canimBen Muayyene oldum hem ultrason HEmde jinekolojik muayyene oldum inşallah bi sıkıntım yoktur
Her şey iyi bir sıkıntı yok dedi canım inşallah öyledirNe olduğunu söylemediler mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?