Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken yapmayın benimde 7 eylül sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi ben çatlatma iğnesi de oldum yanlış pozitif görmemek için bekliyorum

Hayır doktorum gerek yok deyip durdu daha yeni başlamışsınız diyor ama bu ayda olmazsa gidicez eşim için peki yumurta tembelliği nasıl çıkıyor belirtisi ne oluyor adetlerin filan mı düzensizdi
Hiçbir sorunum yoktu canım sadece çocuk olmadığı için gittik muayenede ortaya çıktı adetlerim falan çok düzeniydi yani

Merhaba hanımlar benim bat 6 Eylül ,yumurtlama günüm 22 ağustostu ,yani bugün 9.gün yumurtlamadan itibaren..bugün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ..acaba erken mi veya gebelik olsa silik mi olurdu ?
Ya benimde 6 Eylül benim yumurtlama ozaman oldu bende bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah müjdeli haberi alırız ikimizde

Merhaba
bende grubunuza katılmak için geldim :)
benim bat tarihim 2 eylül bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok adet belirtisi gibi belirtilerim var hepimiz için hayırlısı olsun

Ya benimde 6 Eylül benim yumurtlama ozaman oldu bende bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah müjdeli haberi alırız ikimizde
Tamamen aynıymışız inşallah ya aslında keşke hemen öğrenebilsek olmama durumunda hemen gidip covid aşısı olacağım da

Tamamen aynıymışız inşallah ya aslında keşke hemen öğrenebilsek olmama durumunda hemen gidip covid aşısı olacağım da
İnşallah oluruz da ası kalsın gerekirse belirtin varmı benim çok fazla akıntım var ve sağ kasigim ağrıyor arada

İnşallah oluruz da ası kalsın gerekirse belirtin varmı benim çok fazla akıntım var ve sağ kasigim ağrıyor arada
Ben d hiç belirti yok aslında , bir ara lekelenme oldu kahverengi gibi ama çok az ,onun dışında hiç belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…