Olmazsa aşılama deneyecekler çoğalıyorrr aşılamaya gerek kalmaz inşallah hepimiz içinBende aynı şekilde bu ay olmazsa aşılama
Tabii alabilirsinn inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız canımBenimde 6 Eylül aranizda yer alabilirmiyim
Bu ay 4 ay olcak aslında ilk ay reglime 1 hafta kala denemeye başlamıştık eşim yurtdışında diye evleneli 1 yıl 2 ay oldu 1 yıldır da eşim korunduAnladım canım uzun zamandır mi deniyorsunyoksa yeni mi sayilirr
Anladım canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ❤Bu ay 4 ay olcak aslında ilk ay reglime 1 hafta kala denemeye başlamıştık eşim yurtdışında diye evleneli 1 yıl 2 ay oldu 1 yıldır da eşim korundu
Sinameki çayı etkili oluyor.Kızlar 1 haftadır geçmeyen kabızlığım var çok afedersiniz ıkınamıyorum da kasıklarım çok acıyo önerebileceğiniz bişey var mı
Aktardan teff tohumu çayı aldık içindr sinameki dr var ama bana mısın demedi yine de teşekkür ederimSinameki çayı etkili oluyor.
Eşim görevden yeni gelmişti tekrar gitme ihtimali var aşılama da yalan olacak öyle olursa. O kadar moralim bozuk ki bu ay bile çok umutsuzum. Ben sizlere dua edeceğim sizde bana edinOlmazsa aşılama deneyecekler çoğalıyorrr aşılamaya gerek kalmaz inşallah hepimiz için
Siz ne zamandır deniyorsunuz? Sebepsiz mi olmuyor? Benim çikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği sizde durumlar ne kızlar hepinize sorayımOlmazsa aşılama deneyecekler çoğalıyorrr aşılamaya gerek kalmaz inşallah hepimiz için
İnşallah bekleyen isteyen herkese Allah nasip etsinAnladım canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ❤
Aminn insallah canimmİnşallah bekleyen isteyen herkese Allah nasip etsin
Inşallah bu ay olmuştur canım olmazsa da üzülme en doğru zamanı Allah bilir benim de yumurta tembelliği var komen kullandım bu 3. Deneme eşimin testleri normal siz de yaptırdiniz mi test esinizeSiz ne zamandır deniyorsunuz? Sebepsiz mi olmuyor? Benim çikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği sizde durumlar ne kızlar hepinize sorayım
Oh sizin az kalmış benim 9 Eylül yapcam gebelik testi hem umutluyum hem de korkuyorm negatif görcem die5 Eylül
Evet yaptırdık canım Bi sıkıntı çıkmadı onda. Bakalım herşeyin hayırlısı.Inşallah bu ay olmuştur canım olmazsa da üzülme en doğru zamanı Allah bilir benim de yumurta tembelliği var komen kullandım bu 3. Deneme eşimin testleri normal siz de yaptırdiniz mi test esinize
Hayır doktorum gerek yok deyip durdu daha yeni başlamışsınız diyor ama bu ayda olmazsa gidicez eşim için peki yumurta tembelliği nasıl çıkıyor belirtisi ne oluyor adetlerin filan mı düzensizdiInşallah bu ay olmuştur canım olmazsa da üzülme en doğru zamanı Allah bilir benim de yumurta tembelliği var komen kullandım bu 3. Deneme eşimin testleri normal siz de yaptırdiniz mi test esinize
Erken olmuş olabilir yumurtlama döneminin son ilişkisinin üstünden 14 gün geçmesi gerekiyor yani başından değilde sonundan saymaya başlaMerhaba hanımlar benim bat 6 Eylül ,yumurtlama günüm 22 ağustostu ,yani bugün 9.gün yumurtlamadan itibaren..bugün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ..acaba erken mi veya gebelik olsa silik mi olurdu ?
Sonu 24 Ağustos ,1 hafta geçti ,çok erken o zamanErken olmuş olabilir yumurtlama döneminin son ilişkisinin üstünden 14 gün geçmesi gerekiyor yani başından değilde sonundan saymaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?