Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 1 haftadır geçmeyen kabızlığım var çok afedersiniz ıkınamıyorum da kasıklarım çok acıyo önerebileceğiniz bişey var mı

Olmazsa aşılama deneyecekler çoğalıyorrr aşılamaya gerek kalmaz inşallah hepimiz için
Eşim görevden yeni gelmişti tekrar gitme ihtimali var aşılama da yalan olacak öyle olursa. O kadar moralim bozuk ki bu ay bile çok umutsuzum. Ben sizlere dua edeceğim sizde bana edin artık kucağımız dolsun en azından aşılamayı denemeye şansım olsun inşallah bu ay bekleyen herkesin duası kabul olsun

Siz ne zamandır deniyorsunuz? Sebepsiz mi olmuyor? Benim çikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği sizde durumlar ne kızlar hepinize sorayım
Inşallah bu ay olmuştur canım olmazsa da üzülme en doğru zamanı Allah bilir benim de yumurta tembelliği var komen kullandım bu 3. Deneme eşimin testleri normal siz de yaptırdiniz mi test esinize

Merhaba hanımlar benim bat 6 Eylül ,yumurtlama günüm 22 ağustostu ,yani bugün 9.gün yumurtlamadan itibaren..bugün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ..acaba erken mi veya gebelik olsa silik mi olurdu ?

Inşallah bu ay olmuştur canım olmazsa da üzülme en doğru zamanı Allah bilir benim de yumurta tembelliği var komen kullandım bu 3. Deneme eşimin testleri normal siz de yaptırdiniz mi test esinize
Evet yaptırdık canım Bi sıkıntı çıkmadı onda. Bakalım herşeyin hayırlısı.
inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bu ay

Hayır doktorum gerek yok deyip durdu daha yeni başlamışsınız diyor ama bu ayda olmazsa gidicez eşim için peki yumurta tembelliği nasıl çıkıyor belirtisi ne oluyor adetlerin filan mı düzensizdi

Merhaba hanımlar benim bat 6 Eylül ,yumurtlama günüm 22 ağustostu ,yani bugün 9.gün yumurtlamadan itibaren..bugün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ..acaba erken mi veya gebelik olsa silik mi olurdu ?
Erken olmuş olabilir yumurtlama döneminin son ilişkisinin üstünden 14 gün geçmesi gerekiyor yani başından değilde sonundan saymaya başla

selam ebnde katılayım 5 eylül .. Bu ay olmaza bende aşılama düşünüyorum . yumurtlama 20 21 agustos 22 agustos catlama .ama suana kadar herhangi bir belirtim olmad halsizlik ve uyku dısında . ben ne zaman test yapsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…