Bat gelmeden dayanamadım ovü ve erken gebelik testi yaptım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vvbhg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
57
18
3
28
Yumurtlamam 2 eylülde pik oldu. Bugün hem Ovülasyon testleri hem de erken gebelik testiyle bi bakmak istedim. İçim içimi yiyor. Ovülasyon testi de koyu çıkmadı erken gebelik testi de çok üzgünüm… biliyorum adet tarihim gelmeden baya önce yaptım ama ovü testi bari koyu çıksa heyecanla bekleyecektim :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 120
Hamileyseniz bile şuan henüz tüplerde haliyle çıkmaması normal ama siz bilirsiniz

Evet yeterli olur genelde
Erken gebelik testini açınca çok hafif bi silik çizgi gördüm acaba kuruma çizgisi midir comfort erken gebelik testiydi

Eklentiler

• IMG_6983.webp
    IMG_6983.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 106
17 Eylülde olur diye düşünüyorum. 2 eylülde piştim 14 değil 15. Gün oluyor genelde
Benimde 2 eylülde pik oldu. 16 eylül regl bekliyorum. Daha bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacaktım. Beklesem mi diye düşündüm bende şimdi. Sizde hemen umutsuzlanmayın, daha çok erken aslında test için. Biz aceleciyiz :)

Benimde 2 eylülde pik oldu. 16 eylül regl bekliyorum. Daha bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacaktım. Beklesem mi diye düşündüm bende şimdi. Sizde hemen umutsuzlanmayın, daha çok erken aslında test için. Biz aceleciyiz :)
Yaa öyle mi birbirimize destek olalım🙏🏾 yapmayin bence de haklisiniz. Bir şeyi çok isteyince böyle oluyomus demek ki inşallah güzel haberler veririz birbirimize 💕

Benimde bat 18 Eylül aynı bende dayanamıyorum bugün yaptım sanki ince bi
Çizgi var ama bilemiyorum yarın sabah yapsam mı yapmasam mı dayanamıyorum ya göğüslerim aşırı şişti ve çok ağrıyor arada kaşık ağrıları da oluyor akıntım bugün çok oldu yarın sabah büyük ihtimalle yaparım ben kendimi biliyorum

Yumurtlamam 2 eylülde pik oldu. Bugün hem Ovülasyon testleri hem de erken gebelik testiyle bi bakmak istedim. İçim içimi yiyor. Ovülasyon testi de koyu çıkmadı erken gebelik testi de çok üzgünüm… biliyorum adet tarihim gelmeden baya önce yaptım ama ovü testi bari koyu çıksa heyecanla bekleyecektim :(
Ovü testi gayet de koyu battan önce

Öyle miii inşallah vardır gebelik 🙏🏾hcg testi çift çizgi çıkmadığı sürece mutlu olamıycaz tam olarak heralde :(

Benimde bat 18 Eylül aynı bende dayanamıyorum bugün yaptım sanki ince bi
Çizgi var ama bilemiyorum yarın sabah yapsam mı yapmasam mı dayanamıyorum ya göğüslerim aşırı şişti ve çok ağrıyor arada kaşık ağrıları da oluyor akıntım bugün çok oldu yarın sabah büyük ihtimalle yaparım ben kendimi biliyorum
Ben de evdeki testleri bitirene kadar yaparım kesin hiç iradeli davranamıyorum

Amin inşaAllah yok canım benim bebiş. Senin de ilk mi olacak?
Evet canım inşallah, bu arada vücudum yumurtlamadan beri çok sıcak adet zamanı düşmezse bu sıcaklık umut var demektir siz de böyle bir belirti var mı

Vücut ısısının yükselmesi birçok kişide belirti olmuş bende bariz hissettiğim bir hal yok o konuda. Ama bu ay biraz farklı şeyler hissettim. Yumurtlama dönemi ve sonrasında göğüs ucu yanması ve sızısı oldu günlerce şimdi o gitti gibi arada akşamları belli belirsiz hissettiryor. Sağ kasığımda kramplar oldu. Tuvalet alışkanlığım değişti. Bir de notmalde düşük nabızlıyım o da biraz yükseldi. Ancak yine de umudum çok yok.

Kızzz şansa bak bende 2 eylül yumurtlama 16 eylül regl görünğyo beklemedeyim ama bugün garip birşey oldu

Back
X