Bat günüm . Ama adet olmadım

MaviMorr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
108
37
13
25
Ovulasyon testime yorum yapabilecek olan var mı . İnanılmaz derecede mor çıktı .

Eklentiler

• 16719072928958357850508304811804.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 402
O koyu olan değil yanındaki de diğeriyle eşit ya da daha fazla mor olmamalı mı? Öyle biliyorum ben testiniz ters gibi o yüzden emin olamadım

O koyu olan değil yanındaki de diğeriyle eşit ya da daha fazla mor olmamalı mı? Öyle biliyorum ben testiniz ters gibi o yüzden emin olamadım
Bazı kisiler dedi ki eğer ovu ile gebelik öğreneceksen t çizgisi c den koyu olursa gebelik oluyor . Bende de böyle çıkınca acaba mi diyorum çünkü bgun bat günüm ve bsey olmadı henüz dilerimki olmaz

Bazı kisiler dedi ki eğer ovu ile gebelik öğreneceksen t çizgisi c den koyu olursa gebelik oluyor . Bende de böyle çıkınca acaba mi diyorum çünkü bgun bat günüm ve bsey olmadı henüz dilerimki olmaz
Hadi inşallah o zaman, haberlerinizi bekliyoruz

Tamam canım . Ya çok bel ağrım var
Daha öncede kasıklarım iğneleniyodu birde baş ağrım . 2 gündür de akşam üstü uykum gelio
Benimde öyle ya uykum hep var sol kasık ve bel ağrısı artı baş ağrısı

Adetime 1 hafta önce ovulasyon testi ve beyaz akinti sebebiyle kesin hamileyim dedim. İnşallah sizde güzel haberle dönersiniz.

15+3 üm şükürler olsun. Rabbım herkese nasip etsin. Şimdi tek duam sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Maşallah subhanallah rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah benim içimde dua eder misin birde ovülasyon testimi atsam sizinde böylemiydi

Eklentiler

• Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.webp
    10 KB · Görüntüleme: 286
Maşallah subhanallah rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah benim içimde dua eder misin birde ovülasyon testimi atsam sizinde böylemiydi
Bebek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bakın böyleydi benim testim sonrasında hemen htc idrar kaset yaptım. O da Alttaki testim

Eklentiler

• 20221004_190832.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 218
  • 20221004_190832.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 182
  • 20221004_202626.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 226
Bebek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bakın böyleydi benim testim sonrasında hemen htc idrar kaset yaptım. O da Alttaki testim
Yaaa resimle onaylamanız ayrı heyecan verdi Allah razı olsun 2 gün sonra yapmayı düşüyorum tekrar 33e göre hesap yapıyorum 7 günüm var 5.günde çıkar umarım. 29a göre dr 3 günüm kaldı 29a göre de 1 günüm kalmış olucak

Güzel haberlerle inşallah dönersiniz. 2 yıllık evliyim. Korunmayı bıraktık hemen hamile kalırım ve o moda soktum. Negatif görünce ağladığımı bilirim. Hiç kolay bir şey değilmiş onu anladım. 3 ayım da tuttu çok şükür. İlk 2 ay hamile olduğumu hala rüyada gibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…