Sen hamilesin bence erken gebelik testi yapsanaOvulasyon testime yorum yapabilecek olan var mı . İnanılmaz derecede mor çıktı .
Bazı kisiler dedi ki eğer ovu ile gebelik öğreneceksen t çizgisi c den koyu olursa gebelik oluyor . Bende de böyle çıkınca acaba mi diyorum çünkü bgun bat günüm ve bsey olmadı henüz dilerimki olmazO koyu olan değil yanındaki de diğeriyle eşit ya da daha fazla mor olmamalı mı? Öyle biliyorum ben testiniz ters gibi o yüzden emin olamadım
Sabahı beklicem canım kaset var elimde sadeceSen hamilesin bence erken gebelik testi yapsana
Banada haber verir misin sonucundanSabahı beklicem canım kaset var elimde sadece
Tamam canım . Ya çok bel ağrım varBanada haber verir misin sonucundanbirde belirtilerin NELERDİ
Hadi inşallah o zaman, haberlerinizi bekliyoruzBazı kisiler dedi ki eğer ovu ile gebelik öğreneceksen t çizgisi c den koyu olursa gebelik oluyor . Bende de böyle çıkınca acaba mi diyorum çünkü bgun bat günüm ve bsey olmadı henüz dilerimki olmaz
Çok teşekkür ediyorumHadi inşallah o zaman, haberlerinizi bekliyoruz
Benimde öyle ya uykum hep var sol kasık ve bel ağrısı artı baş ağrısıTamam canım . Ya çok bel ağrım var
Daha öncede kasıklarım iğneleniyodu birde baş ağrım . 2 gündür de akşam üstü uykum gelio
Hadi hayırlısıBenimde öyle ya uykum hep var sol kasık ve bel ağrısı artı baş ağrısı
Benim sarı akıntım var az az geliyor ama hayırlısı artık hamile misinizAdetime 1 hafta önce ovulasyon testi ve beyaz akinti sebebiyle kesin hamileyim dedim. İnşallah sizde güzel haberle dönersiniz.
15+3 üm şükürler olsun. Rabbım herkese nasip etsin.Benim sarı akıntım var az az geliyor ama hayırlısı artık hamile misiniz
Maşallah subhanallah15+3 üm şükürler olsun. Rabbım herkese nasip etsin.Şimdi tek duam sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Bugüne kdr akintim yoktu bugün var . İnşallah saolunAdetime 1 hafta önce ovulasyon testi ve beyaz akinti sebebiyle kesin hamileyim dedim. İnşallah sizde güzel haberle dönersiniz.
Bebek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bakın böyleydi benim testim sonrasında hemen htc idrar kaset yaptım. O da Alttaki testimMaşallah subhanallahrabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah benim içimde dua eder misin birde ovülasyon testimi atsam sizinde böylemiydi
Adete yakın zamanda beyaz akıntı gelmezmiş. Yakın tanıdığım bunu söyleyince hemen şüphe duymuştum. Olur inşallah hayırlısı ileBugüne kdr akintim yoktu bugün var . İnşallah saolun
Yaaa resimle onaylamanız ayrı heyecan verdiBebek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bakın böyleydi benim testim sonrasında hemen htc idrar kaset yaptım. O da Alttaki testim
Güzel haberlerle inşallah dönersiniz. 2 yıllık evliyim. Korunmayı bıraktık hemen hamile kalırım ve o moda soktum. Negatif görünce ağladığımı bilirim. Hiç kolay bir şey değilmiş onu anladım. 3 ayım da tuttu çok şükür. İlk 2 ay hamile olduğumu hala rüyada gibiydim.Yaaa resimle onaylamanız ayrı heyecan verdiAllah razı olsun 2 gün sonra yapmayı düşüyorum tekrar 33e göre hesap yapıyorum 7 günüm var 5.günde çıkar umarım. 29a göre dr 3 günüm kaldı 29a göre de 1 günüm kalmış olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?