Bat günüm . Ama adet olmadım

Benim sarı akıntım var az az geliyor ama hayırlısı artık hamile misiniz
Merhaba benim de sarı akıntım var ve yoğun koku kaşıntı yok sanırım ilk kez böyle oluyor, sol bel ağrısı, gaz, ve hafif hafif sol kasık ağrısı, bir de sağ kasığımda dün bir iki defa iğne batması gibi hafif acı oldu, yumurtlamadan 4 gün önce ilişki oldu o yüzden hiç ihtimal vermiyorum ama bi umud işte

Benim şuan anlattınız gibi belirtilerim genelde tek taraflı ağrım var sol kasık daha erken olduğunu biliyorum ama bugün salepi içemedim çok koktu inanılmaz derece de midem bulanıyor şuan

Benim şuan anlattınız gibi belirtilerim genelde tek taraflı ağrım var sol kasık daha erken olduğunu biliyorum ama bugün salepi içemedim çok koktu inanılmaz derece de midem bulanıyor şuan
Ayy hadi inşallah hamilesindir, beklemek sabretmek o kadar zor ki ben de bulantı falan yok sadece dün akşam yemek yememe rağmen 8 9 gibi acayip bi açlık çektim midem kazındı resmen

Gerçi dediğim gibi benim hamile olma ihtimalim sıfır gibi, sperm 5 gün de yaşamaz artık,

Ayy hadi inşallah hamilesindir, beklemek sabretmek o kadar zor ki ben de bulantı falan yok sadece dün akşam yemek yememe rağmen 8 9 gibi acayip bi açlık çektim midem kazındı resmen
İnşAllah canım umarım sende hamilesindir banada oluyor şu iki gündür yemekten kalkıyorum 2 saat sonra karnım kazınıyor

Hiç belli olmaz canım sağlıklı sperm yaşar
Eşimin spermleri gayet iyi maşallah ben de bu ay her gün avakado yedim ilk kez yumurtlama döneminde kasık ağrısı çektim, yumurtanın iyi geliştiğini düşündğm hatta 2 gün sürdü yumurtlama ama yine de 5 gün yaşamaz diyorlar, delirmeden bi hamile kalabilirim

Başına gelen var öyle her şey allahtan olacağı varsa olur

L A L selam canım . Yarın doktor randevum var ama yine ve yine dayanamayarak ovu yaptım . Takip amaçlı ve simsiyah olmuştu 9 dan sonra bsey yiyip içmedim 2 buçuk saat sıvı almadım. Allah'ım çok heyecanlıyım çok stresliyim zaman gecmiyor ki sabah olsun ayrıca kötü bsey duymaktan korkuyorum . Aglamakliyim ruh halim berbattttt

Eklentiler

• 16720004091464792280293264477910.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 72
Neden berbat canım sen kesin hamilesin ağlıcaksan bunun için ağlamalısın kendini strese sokma iki canlısın artık

Neden berbat canım sen kesin hamilesin ağlıcaksan bunun için ağlamalısın kendini strese sokma iki canlısın artık
Ya cidden belim sırtım çok ağrıyor . Losyon akıntım da var ve ruh halim cidden depresif . Umut oluyorsun bana valla sayende kendimi hamile hissediyorum yorumların için teşekkür ederim inşallah sende oylesindir . Diğer sorunlu gebeliklerimden sonra buna sevinemiyorum bile içimde bı korku var ya bebek yoksa ya yine aynı şeyler olursa diye

Her zaman pozitif ol lütfen kötüyü çağırma iyi düşün ve iyi olsun benimde 1 tene boş gebeliğim oldu ya tekrar öyle olursa diye düşünüp kendimi kahredemem, hayatımı zehir edemem veren de Allah alanda Allah buna inan ve Allaha sığın kız hamilesin daha ne olsunnnmm çok şu karamsarlıktannn başak yada balık burcusun heralde burcu musun sen (akrepte olabilir )

Aksine kova burcuyum ve hiç bi seyi takıntı etmem şu konuyu ettigim kadar . Sonucu mutlaka paylasicam seninle . Benim de bı kimyasal bir de 10 haftalıkken kalbi durmuştu. 4 ay oldu kürtaja . Nasip diyeyim zaten Allah'ın takdiri herşey .

By burçlar hayatı kendine zehir eden burçlar çünkü aman sevindim öyle olmayın benimde 3 ay oldu kürtaj olduğum. Kesinlikle rabbim zamanı, tarihi, cinsiyetine kadar yazdı zaten sadece zaman ve sabır sen kendini gebe olarak gör ve tadını çıkartt mutlaka beklıyorum sonucu

E kuzum sen çok büyük ihtimal hamilesin, idrar tutmadan şimdi bile kaset test yapsan koyu çift çizgi çıkacak.
Neden sabahı bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…