Bat günüm . Ama adet olmadım

Benim düşük sonrası bugün 45. Günüm, yumurtlamadan sonraki 14. Günüm, gelen giden bişey yok.
Yumurtlamanın 18. Günü bile adet olan varmış onu da düşünüyorum bakalım benimki ne zaman olacak.
Stresde etkiliyor ben stresten olmadığımı düşünüyorum bugün regl günüm(33 göre) 29a göre 5 gün geciktim şuan regl ağrısı hiç yok başım çok ağrıyor

Stresde etkiliyor ben stresten olmadığımı düşünüyorum bugün regl günüm(33 göre) 29a göre 5 gün geciktim şuan regl ağrısı hiç yok başım çok ağrıyor
Ben regl olayım diyorum artık dün yaptım negatif artık pozitif olma ihtimali yok, akışına bıraktım, hayırlısıyla bi adet olaydım,

Benim hamile olmam imkansıza yakındı boş yere yıprattım kendimi, Hamile olaydım baya büyük bi mucize olurdu zaten

Ben regl olayım diyorum artık dün yaptım negatif artık pozitif olma ihtimali yok, akışına bıraktım, hayırlısıyla bi adet olaydım,
Bende yarın yapıcam test çıkmazsa artık bende beklicem yarına kadar hasta olmazsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…