Bende 4 senelik evliyim 1 buçuk senedir uğraşıyoruz 1 tane boş gebeliğim var inşallah bu güzel haberlerle gelirimGüzel haberlerle inşallah dönersiniz. 2 yıllık evliyim. Korunmayı bıraktık hemen hamile kalırım ve o moda soktum. Negatif görünce ağladığımı bilirim. Hiç kolay bir şey değilmiş onu anladım. 3 ayım da tuttu çok şükür. İlk 2 ay hamile olduğumu hala rüyada gibiydim.
İnşallah canımAdete yakın zamanda beyaz akıntı gelmezmiş. Yakın tanıdığım bunu söyleyince hemen şüphe duymuştum. Olur inşallah hayırlısı ile
Yaptım negatifL A L test yaptın mı bgun
Aaaaa ama silik çizgi görüyorum benYaptım negatifsiz yaptınız mı
Bende ama 2 gün öncede böyleydiAaaaa ama silik çizgi görüyorum ben
Emin misin negatif olduğuna silik duruyor . Ben de yaptım bak bı benim de silikYaptım negatifsiz yaptınız mı
Ama senin bildiğin net gözüküyorEmin misin negatif olduğuna silik duruyor . Ben de yaptım bak bı benim de silik
Ama senin bildiğin net gözüküyorben efeksiz size göstermiyorum zor görünüyor sen kesin hamilesin mesela ama kaç günün vardı
Dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde bsey yok şuan içinAma senin bildiğin net gözüküyorben efeksiz size göstermiyorum zor görünüyor sen kesin hamilesin mesela ama kaç günün vardı regline
Ovu yine t kopkoyu çıktı . C neredeyse yok gbiAma senin bildiğin net gözüküyorben efeksiz size göstermiyorum zor görünüyor sen kesin hamilesin mesela ama kaç günün vardı regline
Gebelik var canım sende yarın direk kan vermeye git benceDün olmam gerekiyordu olmadım bugünde bsey yok şuan için
Elimde kalmadı ovü olsaydı yapacaktım bugündeOvu yine t kopkoyu çıktı . C neredeyse yok gbi
İnşallah canım tabiki dua ederim . Rabbim seninde senin gbi tüm evlat isteyenlerin de benim de yüzümüzü güldürsunGebelik var canım sende yarın direk kan vermeye git bencetebrik ederim benim içimde dua eder misin
Amiiinn Amiiin inşallahİnşallah canım tabiki dua ederim . Rabbim seninde senin gbi tüm evlat isteyenlerin de benim de yüzümüzü güldürsun
Silik çizgi var bence hafifte olsa idrar testinde çıktıysa kanda da cıkarAma senin bildiğin net gözüküyorben efeksiz size göstermiyorum zor görünüyor sen kesin hamilesin mesela ama kaç günün vardı regline
6 günüm var daha biraz daha bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum bu belirsizlik yedi bitirdi beniSilik çizgi var bence hafifte olsa idrar testinde çıktıysa kanda da cıkar
Aaa varmış daha o zaman kesin bekleyin net sonuç olsun tabi daha iyi olur ben adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapmıştım test6 günüm var daha biraz daha bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum bu belirsizlik yedi bitirdi beni
Hadi inşallah vardır6 günüm var daha biraz daha bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum bu belirsizlik yedi bitirdi beni
Daha çok var o yüzden çıkıyor diye düşünüyorum ben sabırsızım o kadar bekleyememAaa varmış daha o zaman kesin bekleyin net sonuç olsun tabi daha iyi olur ben adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapmıştım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?