Test yaptın mı canım ...Ayy maşallah
Evet maalesef negatifTest yaptın mı canım ...
Kaç gün varEvet maalesef negatif
3 günKaç gün var
Bekle cnm belki vardır geç döllenmedir. Olmazsa da üzülme bı sonraki ay dene şansını .
İnşAllahBekle cnm belki vardır geç döllenmedir. Olmazsa da üzülme bı sonraki ay dene şansını .
Canım yorumlari pek okuyamadım ama hamilemiyim onu merak ettim ve belirtilerin neler acaba adetime dört gün var kaset test cikarmiOvulasyon testime yorum yapabilecek olan var mı . İnanılmaz derecede mor çıktı .
Benim de negatifEvet maalesef negatif
Hala regl olmadım amaBenim de negatif
Kaç gün geçtiHala regl olmadım ama
Benim de çatlama günüyle beraber 13. Gün bugün, erken gebelik testi yaptım negatifHala regl olmadım ama
3 gün geciktim şuan 33 güne göre 1 günüm kaldı amaBenim de çatlama günüyle beraber 13. Gün bugün, erken gebelik testi yaptım negatif
Ne desem bilemiyorum bekle belki vardır desem umud dolacaksın sonra olmayacak üzüleceksin, yoktur desem de üzüleceksin,3 gün geciktim şuan 33 güne göre 1 günüm kaldı ama
İnan artık üzülmüyorum yoksa eğer bebek yeter ki regl olayım o bekletmesin bareNe desem bilemiyorum bekle belki vardır desem umud dolacaksın sonra olmayacak üzüleceksin, yoktur desem de üzüleceksin,
Niye sonu hep hüzün
Test yaptın mı bgunİnan artık üzülmüyorum yoksa eğer bebek yeter ki regl olayım o bekletmesin bare
Yapmadım daha canım yarın regl günüm bekliyorumTest yaptın mı bgun
Bende o kafadayım şuan bi de düşük yaptım ben 45 gün oldu bi an önce adet olayım bariİnan artık üzülmüyorum yoksa eğer bebek yeter ki regl olayım o bekletmesin bare
Regl günüm derken şaşmayan cinsten mi yoksa yumurtalama sonrası gün takibiyle miYapmadım daha canım yarın regl günüm bekliyorum
29 günle 33 gün arası değiniyor reglim canım kürtajdan sonra 29a göre 3 gün gecikmem var 33e göre 1 günüm varRegl günüm derken şaşmayan cinsten mi yoksa yumurtalama sonrası gün takibiyle mi
Benim adetler hep düzensiz de
Benim düşük sonrası bugün 45. Günüm, yumurtlamadan sonraki 14. Günüm, gelen giden bişey yok.29 günle 33 gün arası değiniyor reglim canım kürtajdan sonra 29a göre 3 gün gecikmem var 33e göre 1 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?