- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Maşallah sonuç çıkmış bileAldım canım gebelik var ama.cok.kucuk 360 cikti kese gorunmedj
Gözün aydın çok çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip eder RABBİMAldım canım gebelik var ama.cok.kucuk 360 cikti kese gorunmedj
Ay gözün aydın bende kova burcuyum inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın masallah diyelimAldım canım gebelik var ama.cok.kucuk 360 cikti kese gorunmedj
Darısı bize olsun seni de takip ediyorum çaktırmadan test yapa yapa milleti zengin ettikEdiyorum kuzum güzel haberler gel inşallahsenden çok umutluyum
Adetimizin gecikmesini beklememiz lazım sanırım 360 gibi bir değerde dahi siliklik varsa , hakikaten sabırlı olmamiz lazımEdiyorum kuzum güzel haberler gel inşallahsenden çok umutluyum
HahahhaDarısı bize olsun seni de takip ediyorum çaktırmadan test yapa yapa milleti zengin ettik
2 güne çıkar testte benim diye düşüyorum çünkü 29a göre 1 günüm kaldıAdetimizin gecikmesini beklememiz lazım sanırım 360 gibi bir değerde dahi siliklik varsa , hakikaten sabırlı olmamiz lazım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun . Darısı tüm isteyenlereMaşallah sonuç çıkmış bilekese için daha beklemen gerekiyor minik bebeğin annesi tebrik ederim. Sağlıcakla alın inşallah.
Ederim tabiki teşekkür ederimGözün aydın çok çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip eder RABBİM
Lütfen benim için de dua et
İnşallah canım inşallahAy gözün aydın bende kova burcuyum inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın masallah diyelim
İnşallah çıkar cnm benim 2 aydır yaptığım testin haddi hesabı yok birazcık sabır2 güne çıkar testte benim diye düşüyorum çünkü 29a göre 1 günüm kaldı
Sabırdan başka çaremiz kalmadı zatenİnşallah çıkar cnm benim 2 aydır yaptığım testin haddi hesabı yok birazcık sabır
Ay Heyecanla okudum valla kendim olmuş kadar seviniyorum böyle pozitif sonuçlanıncaAldım canım gebelik var ama.cok.kucuk 360 cikti kese gorunmedj
Evet pozitf cnmSabırdan başka çaremiz kalmadı zatensen naptın kan verdin mi
Benim de 30 kaç tane test harcadım bilmiyore2 güne çıkar testte benim diye düşüyorum çünkü 29a göre 1 günüm kaldı
Amin canım amin hepinize de nasip etsin inşallahAy Heyecanla okudum valla kendim olmuş kadar seviniyorum böyle pozitif sonuçlanıncahayırlı olsun darısı başımıza L A L seninkini de heyecanla bekliyorum sana da nasip olsun inşallah
Yazık bize eziyetBenim de 30 kaç tane test harcadım bilmiyore
MaşallahEvet pozitf cnm
Ederim cnm saol . 360 çıktıMaşallahAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim için dua etmeyi unutma beta kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?